ITIMMO staat voor mij voor:

Intense gedrevenheid
Topkwaliteit
Integere Ilse
Magnifieke service
Magistrale manier van werken
Ongelooflijk resultaat

Ik raad daarom iedereen die iets wil kopen/verkopen aan om te werken met Ilse van Itimmo.
Dank je wel, Ilse!
Sigrid, Eindredacteur Koningin Elisabethwedstrijd

 
Geweldige support en service

Deze intensieve klant wou je nog bedanken voor alles! GEWELDIGE SUPPORT EN SERVICE. Je bent het vertrouwen van je klanten voor de volle 100 % waard. Tot in “Au rythme de Belvaux”.

Referentie Verkoop Kapelstraat 35, 3370 Boutersem

"Na 2 maanden uit de hand proberen te verkopen, gingen we op zoek naar een makelaar.

Het eerste gesprek met Ilse was meteen duidelijk en wij waren ervan overtuigd dat ze er alles aan zou doen om onze woning te verkopen. Er werd heel veel tijd besteed aan het nemen van foto’s, uitwerken van de omschrijving, publiceren op de website,.... Alles verliep super vlot. Afspraken en bezoeken werden steeds stipt nageleefd.
Dagelijks stond Ilse er met bezoek en na 12 dagen was onze woning verkocht. ITIMMO is echt een aanrader!!
 
Bedankt voor je spontane, professionele en enthousiaste aanpak en nog veel succes."
 
Bruno en Liesbet - Referentie Verkoop Acacialaan 7, 3300 Tienen

 
IMG_7910.jpg

Itimmo is een absolute aanrader.

Ilse Van Dyck pakt haar werk op een zeer professionele manier aan en gaat hiervoor geen enkele inspanning uit de weg. Zeer gedreven zorgt zij voor een uitstekend verloop van alles wat bij de verkoop of aankoop van een woning komt kijken en laat niets aan het toeval over! Bovendien verzorgt zij de omgang met haar klanten met veel klasse, charisma en de nodig dosis empathie! Itimmo is een absolute aanrader!

Toon - Referentie Verkoop Vissenakensesteenweg 16, 3380 Bunsbeek
 

"Geen telefoontje vraag was teveel."

Na de beslissing om ons ouderlijk huis te koop aan te bieden,  had ik vrij snel een makelaar met de gedachte dat al de voorzienigheden geregeld werden, maar we bleven hoopvol wachten op enig resultaat,  wat echter uitbleef. 

Na 4 maanden van samenwerking hebben we de verbintenis met deze makelaar gestopt.  Wat nu?

Na kennis gemaakt te hebben met Ilse Van Dyck uit Vertrijk, wat meteen klikte bij deze klasse dame, genoten wij direct van een professionele samenwerking. Ilse is direct met de verkoop gestart en heeft voor alles gezorgd. Geen telefoontje of vraag was te veel, overal direct een antwoord. Vanaf de 1st kijkdag waren er al direct 5 geïnteresseerde kandidaten, waarvan één koppel na enkele dagen al de definitieve kopers werden. Dus na het lezen van al de positieve recensies van Makelaar Ilse Van Dyck op haar website wil ik mij hierbij unaniem aansluiten.

Hierbij wil ik Ilse ook oprecht bedanken en wens haar verder nog veel succes met haar job als makelaar. Héél zeker aan te bevelen.

Roger Hoylaerts - Referentie Verkoop Kerkomstraat 124,3300 Breisem


“Dit hadden wij nooit verwacht.”

We begonnen aan een moeilijke klus: onze woning te Meldert zelf verkopen. Na enkele bezoeken werd het duidelijk dat we dit aan een pro moesten overlaten, ons geduld raakte op.

Vele immo-kantoren hebben ons gebeld maar enkel één heeft ons kunnen overtuigen mits een professionele aanpak vanaf het eerste gesprek. We twijfelden dan ook niet om direct met Ilse in zee te gaan. Ze kwam meteen langs om ons hele huis van binnen en buiten te leren kennen. Elk detail moest ze weten zodat ze elke mogelijke koper elk detail van het huis kon verklappen.

We waren heel fier over de inrichting van onze woning maar toch wist Ilse nog de puntjes op de "i" te zetten mits kleine aanpassingen in ons interieur hier en daar.

Wij hebben ons van de hele verkoop niets in ons hoofd moeten steken. Onze woning die toch in een hogere prijsklasse viel was nog in geen 3 maanden verkocht. Dit hadden wij nooit verwacht.

Itimmo is een grote aanrader voor iedereen die een woning/appartement wil verkopen of verhuren. Jouw spontane, enthousiaste aanpak is iets om fier op te zijn. Graag bedanken we jou dan ook voor al jouw goede zorgen, door jou kunnen we een groot hoofdstuk afsluiten en verder schrijven aan het vervolg.

Veel succes nog!

Dominic en Alice - Referentie Verkoop Begijnenblokstraat 25,3320 Hoegaarden (Meldert)

 

"Altijd bereikbaar, professioneel, een persoon waar je op kan rekenen van begin tot einde!"

 

Mond-aan-mond-reclame van mijn beste vriendin was de aanzet om je te leren kennen. En het mag gezegd: DIKKE PLUIM!!!
"Verkocht in 2 weken tijd". Ik vermoed dat dit op zich al meer dan genoeg zegt. Na een minder goede start met een ander immo-kantoor, was er onmiddellijk een fijn gevoel.
Correcte waardebepaling, mooie omkadering (foto's en beschrijving), ALTIJD bereikbaar, professioneel, een persoon waar je op kan rekenen van begin tot einde!!
Een echte aanrader voor iedereen die wil kopen of verkopen!
Ilse, hiervoor onze oprechte dank en heel veel succes in de toekomst!

Annelies & Christophe - Referentie Verkoop Mulkstraat 82, 3300 Tienen

 

Mijn ervaring met Itimmo is enkel positief. Hoe kan het ook anders als je huis op 8 dagen verkocht is!
De samenwerking verliep ook ontzettend vlot. Er werd aan begonnen met een no-nonsense houding die me heel goed lag. We kregen onmiddellijk een realistische schatting en in geen tijd stonden er prachtige foto’s op de website. Aangezien het huis op 8 dagen verkocht werd, was er niet veel tijd om updates te krijgen, maar zelfs op deze korte tijd waren we steeds op de hoogte hoeveel interesse de woning kon opwekken. De woning werd in een recordtijd verkocht... Ik kan alleen zeggen: bedankt Ilse en Marc voor dit fantastische resultaat en de fijne samenwerking!
Marissa - Referentie Verkoop Veldstraat 28, 3300 Tienen
 

Beste Ilse, Ik wil u laten weten dat het aangenaam werken was met u. Uw aanpak om een pand voor te stellen op de verschillende websites en uw uitleg aan de klanten was uitstekend. Doe zo verder en veel succes nog, 

Groetjes, G.C. - Referentie Verkoop Eikenstraat 1, 3300 Tienen


De verkoop van ons woonhuis en de samenwerking met itimmo is zeer vlot, correct en heel aangenaam verlopen. Ilse stelt zowel de verkopers als de kopers gerust door haar professionele aanpak. De troeven zijn: de waardebepaling, de homestyling, beschrijving van het onroerend goed,  de updates en correcte afspraken. Wij wensen itimmo nog veel succes!

Anita en Marcel - Referentie Verkoop Steenken 12, 3370 Boutersem

 

Ik had het genoegen om de eerste klant te zijn van Mevr Van Dyck na het opstarten van haar zaak Itimmo. Al gauw wist ik dat ik de juiste beslissing nam om haar mijn woning te laten verkopen, want zij maakt het verschil. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en zeer vlot afgehandeld. Ik wens haar dan ook veel succes met haar volgende projecten toe. Zij is het vertrouwen meer dan waard!

L.F. - Referentie Verkoop Pollepelstraat 73, 3300 Tienen

 

Ilse van Itimmo heeft ons op zeer deskundige wijze geholpen bij de verkoop van onze woning. Tevens hebben wij via haar een andere woning aangekocht. Ze stond ons tijdens de hele procedure met raad en daad bij. Ilse is zeer toegewijd en goed op de hoogte van de immomarkt. Dank u wel Ilse voor al je werk.

Annisa en Ives - Referentie Verkoop Laurent Benoit Dewezlaan 26, 3010 Kessel-Lo


Je hebt samen met ons één van de grootste “projecten” in ons leven tot een goed einde gebracht. Jij was de drijvende kracht eens wij onze beslissingen hadden genomen. Mijn oorspronkelijk gevoel van “op deze kunnen we vertrouwen” heeft ons niet in de steek gelaten. Je bent de definitie van wat een immo makelaar zou moeten zijn en met de hand op het hart durf ik te zeggen dat de grote kantoren een puntje kunnen zuigen aan jouw service en betrokkenheid. Zowel voor Nans als voor mij heb je mooie bedragen gehaald en ons de nodige innerlijke rust tijdens de verkoop bezorgd. Ongelooflijk maar waar… Heel oprecht Ilse: dank u voor alles wat je voor ons tot dusver gedaan hebt. We zien mekaar nog, Tot later, groetjes en nogmaals bedankt.

Jo - Referentie Verkoop Leuvenselaan 183, 3300 Tienen


Mijn samenwerking met ITimmo startte met een vlotte, rechttoe rechtaan aanpak. Een correct schattingsverslag met eerlijke waarheidsgetrouwe feedback, verkoopsbezoeken met uiterst gedetailleerde documentatie van mijn pand (incl door makelaar additioneel opgezochte stukken) en de correcte en betrouwbare onderhandelingen met kandidaten resulteerden uiteindelijk in een zeer vlotte verkoop. Service van de makelaar tot na de akte. Mijn vertrouwen in makelaars is hersteld dankzij de goede zorgen van Ilse. Bedankt !

Bieke - Referentie Verkoop Diestsesteenweg 66, 3300 Tienen


Na 1000 telefoontjes van makelaars was er 1 die ons heeft kunnen overtuigen om een vrijblijvend afspraak te maken. (Overtuigd dat wij hen 15 min ging geven en hen vriendelijk gingen bedanken) Want wij zouden ons huis zelf verkopen… Maar de kandidaten bleven komen en ook gaan…. De reden waarom wij wel hierop zijn ingegaan heel simpel, Ilse was heel “To the point” en duidelijk bij ons eerste telefoon gesprek. Na onze eerste ontmoeting had ik een goed gevoel (tegen mijn principes in, want volg die nooit ) en besloot ik om samen te werken met haar. De waardebepaling was heel realistisch , zodat we op voorhand wisten waaraan we begonnen
Homestyling: Ilse heeft voor de foto’s onze interieur met haar kleine details omgetoverd in hetgeen we reeds lang naar op zoek waren, (foto’s bewijzen het) Strategie & Expertise in samenspraak Opvolging in detail was verbluffend (wekelijks telefoon voor laatste updates & maandelijks een gedetailleerd rapport
Administratief was alles inorde zodat de Notaris niet veel opzoekwerk meer had en we snel rond de tafel konden.
Nadat we zelf 6 maand hebben geprobeerd waren we heel blij dat Ilse ons huis heeft kunnen verkopen op 12 weken.
Kind Regards B.B. - Referentie Verkoop Sint-Truidensesteenweg 343, 3300 Tienen
 
Ik was blij verrast over uw professionele en vriendelijke aanpak.

Wij willen u uitdrukkelijk bedanken voor de goede zorgen en de correcte informatieoverdracht bij de bezichtigingen van het huis. Beide keren wandelden Melissa en ik met een zeer positief gevoel buiten. Sterker nog: voor mij persoonlijk was dit een mentale herwaardering van het beroep van makelaar. Gezien mijn negatieve ervaringen in het verleden, was ik blij verrast over uw professionele en vriendelijke aanpak.

Met vriendelijke groeten

Pierre & Melissa - Referentie van een bezoeker tijdens een bezichtiging van een woning te Willebringen

"Wat Itimmo voor ons gedaan heeft zullen we ook nooit vergeten en blijven hun eeuwig dankbaar."

Daar onze woning al zes maanden te koop stond en de makelaars dit ‘allemaal’ goed in het oog hielden kregen ook wij verschillende aanbiedingen. Ons contract was ten einde, dus we konden weg bij de makelaar die ons “zes” potentiële kopers opleverde, in die afgelopen zes maanden! Met twee verschillende makelaars hadden wij dezelfde avond een afspraak gemaakt.
Ilse en niet te vergeten haar medewerker Marc, hebben ons de immo-werking uitgelegd. Want van veel zaken wisten wij het bestaan niet, het hoe en het waarom. Ilse, jouw vastberadenheid en het spontane enthousiasme van Marc kwamen bij ons enorm positief over, en dat heeft ons uiteindelijk over de streep getrokken, samen met een uiterst geslaagde restyling en fotoshoot. Dus… zijn wij met hen in zee gegaan! Bijna wekelijks was er een bezoek gepland (of twee, of drie), en er werden kijkdagen georganiseerd. En dan kwam die prachtige dag, dat zij ons mocht komen vertellen dat er een goed aanbod was voor onze woning. Nooit zullen we haar gezicht vergeten! Wat Itimmo voor ons gedaan heeft zullen we ook nooit vergeten en blijven hun eeuwig dankbaar. Alle succes van de wereld wensen we jullie toe!  

Ronny en Judith - Referentie Verkoop P. Verdeyenstraat 1 A, 3340 Zoutleeuw


"Merciekes voor alles :-)))"

Nadat een "groot" immokantoor al een jaar aan het aanmodderen was, verkocht Ilse ons huis in 2 weken !! Proficiat! Merciekes voor alles :-))). Het was fijn om met jou in zee gegaan te zijn. 

Grtjs Cécile en Steve - Referentie Verkoop K. Astridlaan 18, 3400 Landen


"Transparante communicatie en duidelijke afspraken. Dat moesten we hebben."

Een huis, een thuis verkopen is een grote stap in je leven. Wij besloten om voor een makelaar te gaan, maar we vonden niemand waarbij we de juiste "feeling" kregen of vertrouwen vonden. Ilse kwam binnen en we maakten haar duidelijk dat we recht door zee waren en hetzelfde verwachten. Transparante communicatie en duidelijke afspraken. Dat moesten we hebben. Alles verliep vlot en we waren overtuigd van de inzet van Ilse. Ze werkte hard aan ons dossier en voor we het goed en wel beseften, stond de woning te koop. Twaalf dagen later was ze verkocht. Super! We konden het bijna niet geloven... Geen enkele opmerking, geen enkele tekortkoming, geen enkele "ja maar" of geen enkele kronkel. Perfect parcours Ilse, zonder meer. We verkopen weldra een tweede woning en hopelijk wil Ilse die ook in haar portefeuille nemen. Daarnaast zijn we op zoek naar een recentere woning en als zij er eentje moest hebben: onmiddellijk! Men zegt "in God we trust", wij zeggen "in Ilse, we trust". Welgemeende dikke dank u! We hopen dat niet iedereen met haar wil werken, want dan heeft ze geen tijd meer voor ons :-)

Groetjes Nans - Referentie Verkoop Leuvenselaan 185, 3300 Tienen


Onze samenwerking met Ilse is vanaf het begin zeer goed verlopen. Vanaf de voorbereiding van de verkoop tot en met de onderhandelingen met de kopers en de uiteindelijke verkoop werden wij begeleid door Ilse op een warme maar zeer professionele wijze. Ze combineert op een aangename wijze vakkennis met oog voor details en vooral het intermenselijke in de verkoop van ons huis. We kunnen haar zeker aanbevelen.
Karen en Patrick - Referentie Verkoop Kievitenlaan 12, 8420 De Haan

Beste Ilse,

Het is eigenlijk niet te geloven hoe vlot de verkoop van ons huis is verlopen. Het stond nog maar amper op het net en de derde bezoekers van de eerste bezoekdag bieden boem de vraagprijs: een droomscenario!! Tijd om me zorgen te maken, kreeg ik (gelukkig) niet. Eigenlijk zelfs nauwelijks tijd om me aan te passen aan het idee van verkoop.
 
Onze kennismaking en samenwerking begon bij het holderdebolder totaal onverwacht kopen van een ander huis.
Onmiddellijk was er een klik, niet alleen met het huis maar ook met jou, tussen ons. Logisch dus dat je ook ingeschakeld werd bij het noodzakelijke volgende project: de verkoop van waar we nu wonen. Binnen de kortste keren was de sneltrein op gang gekomen: je kwam ons huis opmeten en schatten, Els kwam om een mooie veelzeggende tekst te kunnen schrijven, jij kwam om meer dan geslaagde alles zeggende foto's te nemen en we waren vertrokken. En we waren nog maar net vertrokken en we waren al aangekomen!
 
Zelfs na hard zoeken kan ik geen enkel punt van kritiek bedenken! Op alle vlakken ben ik méér dan tevreden over jouw professionele aanpak; van elk stapje was ik nauwgezet op de hoogte, alles gebeurde met mijn volledige goedkeuring, smsen en mailen gebeurde dagelijks... Hoedje af dus voor jouw manier van werken én voor het snelle resultaat! Als ik nog eens ooit een huis wil verkopen, weet ik je zonder fout te vinden, daar kan je vanop aan! Uit de grond van mijn hart dikke dikke merci. Zowel als zijnde koper als zijnde verkoper voldeed je aan mijn wensen!!

  
Ann - Referentie Verkoop Broekstraat 8, 3370 Neervelp


"Er worden veel slechte dingen verteld over de Immo wereld. Maar de service die we van u gekregen hebben tijdens ons huisbezoek in Boutersem was uitmuntend en professioneel. Je had alle info bij u en al mijn vragen waren beantwoordt (je had je huiswerk goed voorbereid). De extra service dat je alles nog eens in het Engels uitlegde aan mijn echtgenote en de info over de streek en gemeente. Een dikke pluim voor u."

Groet Aby Battah - Referentie van een bezoeker tijdens een bezichtiging van een woning te Boutersem


Over de verkoop van mijn woning kan ik zeer positief zijn. Makelaarskantoor itimmo  (Mevr Van Dyck Ilse) heeft mij van in het begin correct geinformeerd  over het verloop van het hele traject. De bezoeken van het huis (en dit waren er veel!) waren zeer goed georganiseerd: tijdstippen en data werden altijd zeer goed nageleefd. Ilse is altijd zeer bereikbaar geweest, vriendelijk en behulpzaam voor de vele vragen en de onzekerheden die ik had. Ook naar de potentiele klanten toe was zij altijd heel professioneel en geduldig. Ook heeft Ilse een goede waardebepaling van het huis gegeven; Haar contract was helder en duidelijk. Ik weet heel zeker dat ik niet zal aarzelen om bij een volgend project beroep te doen op Ilse.

Annie - Referentie verkoop woning Keizerstraat 29 te Bierbeek

Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb. Ik heb in 30 jaar tijd vele immo's gezien. Deze keer had ik zelfs ervaring door eerst zelf met immokantoren te handelen door de aankoop van onze andere woning vooraf. Had ik je maar eerder gevonden, dan had je de zielige verkooptactieken van de vorige niet moeten rechttrekken.

Mensen, laat je niet mooipraten door onzin zoals "wij zijn een groot kantoor en hebben veel klanten". Ook wij zijn erin getuind, en ik was al zo selectief geweest op voorhand, door maanden tijd erin te steken voor mijn keuze bepaald was.

Toen ik je ontmoette, wist ik meteen dat ons huis ging verkocht worden, zo een zalig gevoel was dat. Ik ontmoet zelden mensen waarbij ik zo onder de indruk ben en die het waarmaken ook!

Je hebt iemand nodig met inzet, kennis, kunde, liefde voor de job, en eerlijkheid, zoals bij deze immo, om een huis te verkopen, en aan te kopen! Dank, 1000 x dank!

Referentie Verkoop Helstraat 1B te Neerwinden (Bij Landen)

Wat wij ervaren hebben ...is een geweldige inzet van jou die boven het normale uitstijgt.
Je doet zoveel meer dan wat je van een makelaar kan en mag verwachten.
Door jou is onze woning verkocht geraakt ( het was anders nooit gelukt)
Voor alle moeilijkheden , en het waren er veel , zocht je een oplossing en vond die ook.
Op een manier dat beide partijen tevreden zijn.
Bovendien vond je voor ons een nieuwe woning en dit volledig zonder eigen belang.
Vele makelaars mogen jou als voorbeeld nemen.
Je bent een super capabele en vriendelijke vrouw.
Dank je wel voor onze nieuwe toekomt .

Groetjes Manu en Jeannine

Referentie  Klein Spekstraat te Herent