TE KOOP: INSTAPKLARE RIJWONING MET BINNENKOER IN TIENEN

Zijdelingsestraat 101, Tienen

€ 177.000

 

Omschrijving:

Deze verzorgde rijwoning ligt in het centrum van Tienen en biedt de voordelen van de stad én van een makkelijke bereikbaarheid. De woning zelf beschikt over aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de verdiepingen. 

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, woon- en eetkamer, keuken. Aparte toiletruimte. Binnenkoer met berghok.

Tussenverdieping: badkamer

Eerste verdieping: 2 ruime slaapkamers

Zolderverdieping: slaapkamer en bergzolder

Kelder: 2 ruimtes

Praktische ligging: in het centrum van Tienen, vlakbij het trein- en busstation. Alle mogelijke faciliteiten en winkels in de directe omgeving.

De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen.

 

 
 

Bebouwing

Type:  gesloten bebouwing
Renovatiejaar: 2002
Grondoppervlakte:  65 m²
Woonoppervlakte:  146 m²
Oriëntatie: Oost
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 562

Indeling

Keuken:  geinstalleerd
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
WC: 1
Berging: Ja
Zolder: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

 

Technische info

Verwarming:  aardgas
Ramen:  enkele beglazing
EPC: 339  kWh/m² jaar
Unieke code: 2078101
Overstromingsgevoelig: Neen

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: via de voordeur met matte glaspartijen bereikt men de inkomhal, die rechts toegang geeft tot de woon- en eetkamer, rechtdoor tot de keuken en tot de trap die naar de bovenverdiepingen leidt.  De vloer in de inkomhal werd voorzien van een stenen vloer.

Woon- en eetkamer: rechts in de inkomhal leidt een deur naar de leefruimte, met aan straatkant plaats voor een zithoek en vervolgens plaats voor een eetkamer. De grote raampartijen aan de voor- en achterkant van de woon- en eetkamer zorgen hier voor aangenaam daglicht. De vloer in deze ruimte werd eveneens voorzien van een stenen vloer.

Keuken: de ingerichte keuken in L-vorm biedt plaats aan een 4-pits vitrokeramische kookplaat met dampkap, een wasbak met druipvlak, een koelkast en verder veel praktische bergruimte. De muur boven het aanrecht werd bekleed met in motief geplaatste rode en zwarte tegeltjes. Het grote raam en de deur in de keuken geven uit op de binnenkoer. De vloer werd bekleed met linoleum.  

Toiletruimte: achteraan in de keuken bevindt zich een deur die toegang geeft tot de toiletruimte. Het kleine, hoger geplaatste raam geeft uit op de binnenkoer. Ook hier werd de vloer bekleed met linoleum. 

Binnenkoer:

Via de deur in de keuken bereikt men de kleine binnenkoer achteraan de woning, met aparte verlichting en elektriciteitscircuit. Een deur achterin verbergt een praktisch berghok.

Tussenverdieping:

Bereikbaar via de trap in de inkomhal.

Badkamer: op de tussenverdieping bevindt zich de badkamer met een ligbad, een instapdouche, een enkele lavabo met opbergkasten onderaan en een spiegel bovenaan. Een groot dubbel raam met matglas zorgt hier voor het nodige licht en verluchting. Achter de deur is er plaats voor de boiler. De vloer in de badkamer werd bekleed met linoleum. Het bijplaatsen van een toilet is mogelijk.

Eerste verdieping:

2 slaapkamers: vervolgens leiden enkele treden tot de nachthal en de 2 slaapkamers op de eerste verdieping. De slaapkamer aan straatkant is bijzonder ruim en beschikt over 2 grote raampartijen. Ook de slaapkamer aan de achterkant van de woning heeft aangename afmetingen en beschikt over een groot dubbel raam. In de nachthal werd de vloer bekleed met laminaat, in de slaapkamers met linoleum.  

Zolderverdieping:

De trap leidt vervolgens tot de nachthal op de zolderverdieping, waar de vloer werd bekleed met linoleum.

De zolderverdieping aan de straatkant kan voor een extra slaapkamer, ruime speelkamer of speelzolder zorgen. Deze ruimte heeft aangename afmetingen en beschikt over een dubbel raam.

Bergzolder: een doorgang in deze ruimte op dit verdiep leidt tot een volledig geïsoleerde, praktische bergzolder.

Kelder:

De kelder is bereikbaar via een deur onder de trap in de inkomhal en werd opgesplitst in 2 ruimtes. De nutsvoorzieningen komen hier toe, er is een bijkomende wastafel en er zijn de nodige voorzieningen aanwezig voor wasmachine en droogkast. Verder doet de kelder dienst als technische ruimte en berging.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk deels in aluminium, deels in hout en deels in PVC

-       Aparte elektriciteitscircuits voor de verschillende ruimtes

-       Goed geïsoleerde woning

-       Verwarming op aardgas (hoogrendementsketel)

-       twee aparte satellieten afgesteld op hotbird en astra.

Conclusie:

Deze gunstig gelegen rijwoning is aangenaam door de ruimte die ze biedt en door de natuurlijke lichtinval in alle kamers. Zowel het huis als het binnenkoertje met berging achteraan zijn goed onderhouden.