VERKOCHT : DEELS GERENOVEERDE GEZINSWONING MET RUIME TUIN

Vertrijksestraat 36, Neervelp (Boutersem)

 

 

 

Omschrijving:

deze gezinswoning ligt in het centrum van Neervelp, een deelgemeente van Boutersem. De woning zelf biedt aangename en praktisch ingerichte leefruimtes, 3 slaapkamers en nog eens 2 extra slaapkamers op de verdieping. De aangrenzende ruime tuin en de gunstige ligging maken het geheel zeer aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer met zithoek en eetkamer, praktisch ingerichte keuken met eethoek. Een kleinere en 2 grotere slaapkamers, badkamer, aparte toiletruimte, ruime bijkeuken, technische ruimte en berging.

Zolderverdieping: ingericht tot 2 slaapkamers en bergruimte.

Terras en tuin: grasperk vooraan, afgewisseld met aanplantingen achteraan de woning en boomgaard.

Garage: Zeer ruime garage voor 2 auto’s en berging

Praktische ligging: deze gezinswoning biedt een uiterst goede bereikbaarheid, met de aansluiting met de E40 (Brussel/Luik) vlakbij en het station (NMBS) van Vertrijk op een 4-tal km. 

 
 

Bebouwing

Type:  Open bebouwing
Renovatiejaar: 1972
Grondoppervlakte: 2343 m²
Woonoppervlakte: 181 m²
Oriëntatie: Oost
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 1346

Indeling

Keuken:  ingericht
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
WC: 1
Berging: Ja
Garage: Ja
Terras: Ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

Technische info

Verwarming:  Mazout
Ramen:  Dubbele beglazing
EPC:   Kwh / m²
Unieke code: 
Overstromingsgevoelig:  Neen

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: via de voordeur bereikt men de inkomhal met ingebouwde vestiairekast. De inkomhal loopt vervolgens over in de nachthal, die toegang geeft tot de slaapkamers, de badkamer, de toiletruimte en de bijkeuken. De vloer in de inkomhal en nachthal werd bekleed met een klassieke, in motief geplaatste tegel.

Woonkamer: een harmonicadeur links in de inkomhal leidt tot de woonkamer, met aan straatkant plaats voor de eetkamer en vervolgens de zitkamer. De verschillende raampartijen, zowel aan de voorkant als aan de zijkant van de woning, zorgen hier voor bijzonder veel en aangenaam daglicht. De vloer in de woonkamer werd bekleed met een nieuwe donker laminaat.

Keuken: via de inkomhal of via de woonkamer bereikt men de praktisch ingerichte keuken, met dubbele wastafel met druipvlak, fornuis, dampkap en ijskast. Het brede raam boven het aanrecht kijkt uit op de tuin en zorgt voor het nodige daglicht. Verder biedt de keuken plaats aan een aangename eethoek. De vloer in de keuken werd bekleed met een makkelijk te onderhouden rechthoekige tegel. Een deur in de keuken leidt vervolgens tot de inkomhal achteraan de woning (achterdeur).

Toiletruimte: de eerste deur in de nachthal geeft toegang tot de aparte toiletruimte. De vloer in deze ruimte werd betegeld.

Badkamer: vanuit de nachthal heeft men vervolgens toegang tot de badkamer met ligbad met douchewand, een enkele lavabo en praktische, ingemaakte opbergkasten. Een enkel houten raam met melkglas biedt hier de nodige verluchting. De vloer in de badkamer werd betegeld, net als een deel van de muren.

3 slaapkamers: 1 kleinere en 2 grotere slaapkamers, alle 3 voorzien van grote raampartijen voor een aangename lichtinval. De vloer in de 2 grotere slaapkamers werd bekleed met nieuwe laminaat, de vloer van de kleinere kamer met linoleum. Verder biedt de kleinere kamer ook een grote ingebouwde kast.

Bijkeuken/wasruimte: een laatste deur in de nachthal leidt tot de ruime bijkeuken, met extra wastafel, de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast en bergruimte. De verschillende raampartijen en buitendeur zorgen hier voor het nodige daglicht.

Technische ruimte en bergruimte: vanuit de bijkeuken bereikt men de technische ruimte, waar zich de mazoutketel en boiler bevinden, en vervolgens een praktische bergruimte.

Zolderverdieping

Via de vaste trap in de bijkeuken bereikt men de zolderverdieping waar 2 extra slaapkamers werden ingericht. Verder doet deze ruimte dienst als bergzolder. 

Terras en tuin: zowel voor- als achteraan de woning werden grasperken aangelegd, achteraan afgewisseld met aanplantingen en boomgaard.

Garage: Gelegen achter de woning en biedt plaats voor 2 auto’s en heel wat opbergmogelijkheden. Gezien de omvang en de ruime tuin kunnen hier zeker dieren worden gestald.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk: deels in aluminium (2007), deels in hout

-       Centrale verwarming op mazout

Conclusie:

Deze instapklare gezinswoning is aangenaam door de leefruimte die ze biedt en door de natuurlijke lichtinval in alle kamers. Zowel de woning als de tuin zijn goed onderhouden. Verder biedt deze woning een heel gunstige ligging en makkelijke toegankelijkheid.