VERKOCHT: VERZORGDE, INSTAPKLARE RIJWONING

Torenstraat 8, TIENEN

 

 

Omschrijving:

Deze charmante rijwoning in half-open bebouwing in het centrum van Tienen werd door de huidige eigenaars mooi ingericht en bijzonder goed onderhouden. Naast aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de verdiepingen biedt deze woning de voordelen van de stad én van een makkelijke bereikbaarheid.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, ruime woonkamer met zithoek en eetplaats. Open keuken en aparte toiletruimte.

Eerste verdieping: 1 grote en 1 kleinere kamer, badkamer en wasruimte.

Zolderverdieping: slaapkamer

Kelder: opgedeeld in 3 ruimtes

Binnenkoer: terras

Garagebox

Praktische ligging: vlakbij het centrum van en de ring rond Tienen, met bushaltes op wandelafstand. Alle mogelijke faciliteiten en winkels in de directe omgeving.

De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen.

 

 
 
 

Bebouwing

Type:  Half Open bebouwing
Bouwjaar: 1964
Grondoppervlakte:  124 m²
Woonoppervlakte:  138 m²
Oriëntatie: Westen
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 515

Indeling

Keuken:  ingericht
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
WC: 2
Berging: Ja
Zolder: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

 

Technische info

Verwarming:  Aardgas
Ramen:  driedubbele beglazing PVC
EPC:  509 kWh/m² jaar
Unieke code: 1867901
Overstromingsgevoelig: Neen

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: via de voordeur bereikt men de heldere inkomhal die voorzien is van een grote ingebouwde vestiairekast. De voordeur met melkglaspartijen zorgt hier voor aangenaam daglicht. De vloer werd bekleed met een mooie rechthoekige zwarte tegel, die ook in de woonkamer en keuken op het gelijkvloers werd gebruikt.

Woonkamer: een glazen deur in de inkomhal leidt tot de ruime woonkamer met plaats voor een zithoek en een eetkamer. De grote raampartij aan straatkant, een raam met melkglas aan de zijkant en de raampartij in de eetkamer zorgen voor aangenaam daglicht in de ganse woonkamer. De vloer werd bekleed met dezelfde mooie donkere tegel als in de inkomhal.

Keuken: vanuit de eetkamer bereikt men de open ingebouwde keuken, die langs één wand werd voorzien van elektrisch kookvuur, dampkap, wastafel met druipvlak en oven.

Toilet: een schuifdeur in de keuken geeft toegang tot de toiletruimte op het gelijkvloers, met toilet, lavabo met opbergkastje onderaan en spiegel bovenaan. Een klein raam met mat glas zorgt hier voor licht en verluchting.

Binnenkoer en garagebox

Via de deur met glaspartij (en vliegendeur) in de keuken bereikt men de omheinde binnenkoer achteraan de woning, met plaats voor een zithoek en een zonneterras. De vloer op de binnenkoer werd bedekt met een vierkante donkergrijze terrastegel. Een poortje achteraan geeft rechtstreeks toegang tot de garagebox, die bereikbaar is via de inrit langs de zijkant van de woning, met elektrisch bediende garagepoort.

Eerste verdieping:

Via de houten trap in de woonkamer bereikt men de nachthal op de eerste verdieping. De vloer in de nachthal en de kamers werd bekleed met een mooie parket.

2 slaapkamers: 1 bijzonder ruime slaapkamer met ingebouwde kleerkast aan straatkant, voorzien van grote raampartijen met rolluiken, en een wat kleinere kamer waarvan het dubbele raam uitgeeft aan de achterkant van de woning. Op de vloer dezelfde mooie parket als in de nachthal.

Badkamer: de badkamer beschikt over een ligbad met douchegordijn, een enkele wastafel met bergkasten onderaan en langs de zijkanten, en een toilet. Zowel de vloer als de muren werden betegeld met een gebroken witte tegel.

Waskamer: aparte ruimte waar de nodige aansluitingen voorzien zijn voor wasmachine en droogkast, maar tevens ook kan dienen als extra bureel ruimte of dressing.

Zolderverdieping

De houten trap leidt vervolgens tot de zolderverdieping, die volledig werd ingericht tot een mooie slaapkamer . Ook hier werd de vloer bekleed met laminaat en een groot velux raam zorgt voor het nodige daglicht en verluchting.

Kelder

Via een schuifdeur die bereikbaar is vanuit de eetkamer bereikt men de trap die naar de kelder leidt. De kelder werd opgedeeld in 3 ruimtes, waaronder een technische ruimte (CV) met extra wastafel. Plaats voor wasmachine en droogkast.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in PVC met driedubbele beglazing, deels voorzien van rolluiken en voorzien van vliegenhorren (2011)

-       Elektriciteit is comform tot 2035

Conclusie:

Deze gunstig gelegen, instapklare rijwoning is zeer aangenaam door de ruimte die ze biedt en door de natuurlijke lichtinval in alle kamers. De afwerking is verzorgd en zowel het huis als de omheinde binnenkoer achteraan werden zeer goed onderhouden.