VERKOCHT : LANDELIJKE GEZINSWONING MET RUIME TUIN

Torenstraat 50 bus D, 3380 Glabbeek

 

Omschrijving:

Deze alleenstaande gezinswoning met tuin bevindt zich in een rustige woonstraat in Glabbeek. De woning biedt mooie leefruimtes op het gelijkvloers, 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een kelderverdieping met garage. Het achteraan gelegen terras en de aangrenzende tuin maken het geheel zeer aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, woon- en eetkamer, keuken met eethoek en veranda, aparte toiletruimte.

Eerste verdieping: 3 slaapkamers en badkamer met toilet.

Kelderverdieping met garage

Terras en tuin: aangelegd terras en volledig omheinde tuin.

Ligging: de woning bevindt zich in een rustige woonwijk tussen Attenrode en Wever. Bushalte De Lijn op 600m.

Deze mooie gezinswoning is onmiddellijk beschikbaar.  

 
 

Bebouwing

Type: open bebouwing
Bouwjaar: 1993
Grondoppervlakte:  1090 m²
Woonoppervlakte:  140 m²
Oriëntatie: Zuid- West

Indeling

Keuken: geïnstalleerd
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
WC: 2
garage: Ja
tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: ja
Kadastraal inkomen: 1180  €

Technische info

Verwarming:  mazout
Ramen: dubbel beglazing hout
EPC:  301 kWh/m² jaar
Unieke code: 159992
Overstromingsgevoelig: ja
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de heldere inkomhal leidt rechtdoor tot de keuken en tot de trap naar de bovenverdieping, links tot de woonkamer en rechts tot de toiletruimte. De vloer in de hal werd bekleed met een lichtgrijs gevlamde tegel. De raampartij in de voordeur zorgt hier voor aangenaam daglicht. 

Woon- en eetkamer: via de inkomhal komt men links in de woon- en eetkamer. In de woonkamer geven twee raampartijen uit aan straatkant en twee aan de zijkant van de woning. De vloer in de woonkamer werd bekleed met massief eiken parket. Rechts in de woonkamer leidt een deur tot de keuken. Via een dubbele open doorgang bereikt men vervolgens de eetkamer, waar een dubbele schuifraampartij uitgeeft aan de zijkant van de woning en een andere dubbele schuifraampartij toegang geeft tot het overdekte terras achteraan de woning. De vloer in de eetkamer werd bekleed met dezelfde keramische tegel als in de inkomhal. Rechts in de eetkamer leidt een doorgang tot de eethoek.

Keuken met eethoek: vanuit de hal, de woonkamer en de eetkamer heeft men toegang tot de volledig ingerichte keuken: met enkele wastafel met druipvlak, ingebouwde vaatwasmachine en koelkast, 4-pits inductie kookplaat en dampkap en verder veel praktische bergruimte. De muur boven het aanrecht werd betegeld met een kleine witte tegel voor makkelijk onderhoud. Een enkele trede leidt van de keuken tot de eethoek, waar een dubbel raam uitgeeft op het overdekte terras en een hoger geplaatst enkel raam uitgeeft aan de zijkant van de woning. De vloer in de keuken en eethoek werd betegeld met dezelfde tegels als in de inkomhal en eetkamer. Vanuit de keuken leidt een deur naar de trap tot de kelderverdieping.

Terras: via de dubbele schuifraampartij (met vliegendeur) in de eetkamer bereikt men een overdekt terras met balustrade, dat zicht biedt op de tuin en vervolgens op de achterliggende velden. Het terras werd aangelegd met grote terrastegels. Een dubbel poortje in de balustrade geeft toegang tot de trap die naar de tuin leidt.

Toiletruimte: een deur onmiddellijk rechts in de inkomhal leidt tot de toiletruimte van het gelijkvloers, met toilet en lavabo met spiegel bovenaan. De vloer werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal. Een hoger geplaatst raam zorgt hier voor het nodige licht en verluchting.

Oprit en tuin: via de ruime oprit bereikt men de garage met elektronisch bediende poort. De tuin vooraan de woning werd volledig aangelegd met grasperken en aanplantingen. Ook in de tuin achteraan de woning, bereikbaar via het poortje langs de zijkant, wisselen grasperken en aanplantingen elkaar af. Rechts in de tuin bevindt zich het tuinhuis.

Eerste verdieping

Via de trap in blauwe hardsteen in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping. De vloer in de nachthal en in de slaapkamers werd bekleed met massieve parket.

3 slaapkamers: de grote slaapkamers op de verdieping - 1 aan straatkant en 1 aan tuinkant - beschikken over op maat gemaakte kasten en bieden voldoende daglicht dankzij de grote raampartijen met vliegenramen. De grote slaapkamer aan straatkant beschikt over een balkon. De kleinere kamer aan straatkant beschikt over een kleiner, hoger geplaatst dubbel raam. De vloer in de slaapkamers werd bekleed met massief parket.

Badkamer: de badkamer werd uitgerust met een ligbad, een dubbel wastafelmeubel met opbergkasten onderaan en naast de centrale spiegel, een douchekabine en een toilet. De vloer en de muren werden betegeld met een witte tegel. Een dubbel doorzichtig raam in de badkamer zorgt hier voor daglicht en verluchting.

Garage en kelderverdieping

Via de oprit bereikt men de ruime garage met elektronisch bediende poort. Twee dagramen zorgen hier voor het nodige daglicht. Achteraan rechts leidt een doorgang tot een berging met extra wastafel, van waaruit een buitendeur rechtstreeks toegang geeft tot de tuin. Een deur onmiddellijk rechts in de garage leidt tot de trap naar de keuken en vervolgens tot de wasruimte met dagraam, waar zich de nodige aansluitingen bevinden voor wasmachine en droogkast. Van hieruit leidt een deur tot de technische ruimte (cv).

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Alle ramen werden voorzien van rolluiken in PVC

-       Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing en rolluiken.

-       CV op mazout met radiatoren in alle ruimtes

Conclusie:

Deze alleenstaande gezinswoning in Glabbeek biedt aangename leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval, 3 mooie slaapkamers op de verdieping en een volwaardige kelderverdieping met garage. De tuin, zowel voor- als achteraan de woning werd volledig aangelegd. De woning is rustig gelegen en bevindt zich op een 8-tal km van de ring rond Tienen.