VERKOCHT: MOOIE GEZINSWONING MET TUIN IN LINTER

Sint-Truidensesteenweg 62, Linter

Omschrijving:

Deze mooi gerenoveerde gezinswoning met tuin bevindt zich op de N3 tussen Tienen en Sint-Truiden. De woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de twee verdiepingen. Het achteraan gelegen terras en de volledig omheinde tuin maken het geheel aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, open keuken. Aparte toiletruimte, badkamer,  was- en bergruimte.

Eerste verdieping: 2 slaapkamers

Zolderverdieping: 1 ruime slaapkamer

Kelder: opgedeeld in verschillende ruimtes

Garage: plaats voor 2 wagens

Tuin: terras en omheinde tuin

Praktische ligging: op de N3 tussen Tienen en Sint-Truiden. Op een 5-tal km van de aansluiting met de ring rond Tienen, bushaltes op loopafstand.

De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen.

 
 

Bebouwing

Type:  open bebouwing
Bouwjaar: 1950
Grondoppervlakte:  792 m²
Woonoppervlakte:  147 m²
Oriëntatie: Zuid Oost

Renovatie: 2010

Indeling

Keuken: geinstalleerd
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
WC: 2
kelder: Ja
tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: agrarisch gebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen
Kadastraal inkomen: € 713

Technische info

Verwarming:  mazout
Ramen: 3 dubbel beglazing pvc
EPC:  584 kWh/m² jaar
Unieke code: 1243862
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de compacte inkomhal is aangenaam verlicht door de raampartijen met melkglas in de voordeur en leidt rechtdoor tot de leefruimte. De vloer in de inkomhal werd betegeld met een mooie rechthoekige tegel in donkergrijze natuursteen, die ook elders op het gelijkvloers werd gebruikt.

Woonkamer: vanuit de inkomhal bereikt men de woonkamer, met aan straatkant een zithoek en vervolgens een open inkijk op de keuken. De dubbele raampartij met melkglas in de zithoek geeft uit aan straatkant. De vloer in de zithoek werd bekleed met dezelfde mooie donkergrijze tegel als in de inkomhal.  

Keuken: via de woonkamer bereikt men de mooie, volledig ingerichte open keuken met wastafel met druipvlak, ingebouwde vaatwasmachine, extra brede inductiekookplaat en dampkap, combi-oven, koffie-automaat en stoomoven (Miele). Verder biedt de keuken veel ingebouwde bergkasten en centraal is er plaats voor een ruime eettafel. Het dubbele raam in de keuken geeft uit op het terras en vervolgens op de tuin. De vloer in de keuken werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal en woonkamer.  

Vanuit de keuken leidt een hal tot de deuren naar de kelder, de toiletruimte, de badkamer en naar de buitendeur die uitgeeft op het terras en de tuin.

Toiletruimte: een deur in de hal leidt naar de aparte toiletruimte op het gelijkvloers, voorzien van een ophangtoilet. Ook in deze ruimte werd de vloer bekleed met dezelfde tegel als in de andere ruimtes op het gelijkvloers.

Badkamer: een laatste deur in de hal geeft toegang tot de badkamer, die beschikt over een enkele lavabo met spiegelkast bovenaan, opbergkasten onderaan, 2 kolomkasten langs de zijkant, een extradiep ligbad en vervolgens een ruime instapdouche. Een dubbel raam met mat glas en een extra klein raam in de douche zorgen hier voor het nodige licht en verluchting.

Wasplaats: langs de andere kant van een wand in de badkamer bevindt zich een afgezonderde hoek met een ophangtoilet en vervolgens de wasplaats, met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast en extra bergruimte. Een raampartij in 3 delen met mat glas zorgt ook hier voor het nodige daglicht en verluchting.

Zowel de vloer als de wanden in de badkamer en wasplaats werden bekleed met donkergrijze mozaïektegels. 

Bergruimte: volgend op de doucheruimte is er links nog een aparte kamer die werd ingericht als bergruimte. Verschillende raampartijen zorgen hier voor het nodige daglicht en de vloer in deze ruimte werd hier bekleed met een vierkante grijze tegel.

Eerste verdieping:

Via een houten trap bereikt men de nachthal op de eerste verdieping. De vloer op de verdieping werd bekleed met laminaat.

2 slaapkamers: de 2 slaapkamers op deze verdieping hebben beiden heel aangename afmetingen en beschikken over grote raampartijen. De vloer in de slaapkamers werd bekleed met laminaat.

Zolderverdieping:

De trap leidt vervolgens tot de zolderverdieping, die werd ingericht tot een zeer ruime slaapkamer. Het kleinere raam zorgt hier voor aangenaam daglicht en langs de zijwanden werden ook praktische opbergcompartimenten ingericht.

Kelders:

De kelder bereikbaar via de trap in de hal bestaat uit twee ruimtes en doet dienst als bergruimte. De vloer in deze ruimte werd betegeld met een grijze tegel. Via het terras achteraan de woning bereikt men nog een aparte kelderruimte die dienst doet als technische ruimte (cv).

Terras – tuin:

Het terras achteraan de woning werd aangelegd met klinkers en geeft vervolgens toegang tot de volledig omheinde tuin, die voornamelijk werd aangelegd met grasperken.

Garage:

De garage naast de woning strekt zich over de volledige diepte van de woning, ze beschikt over een automatisch bediende poort en biedt plaats aan twee wagens en extra bergruimte. De achterdeur in de garage geeft rechtstreeks toegang tot het terras.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in PVC met 3 dubbele beglazing

-       CV op mazout