TE HUUR : MOOI DUPLEX APPARTEMENT MET TUIN EN GARAGE

STOOPKENSSTRAAT 60/2, HOEGAARDEN

€ 850 PER MAAND

 

 

Omschrijving:

Dit ruime duplex appartement maakt deel uit van een gebouw met nog twee andere appartementen dat zich vlakbij het centrum van het gezellige Hoegaarden bevindt. Het appartement zelf bevindt zich op de eerste verdieping en biedt een mooie, heldere leefruimte annex volledig ingerichte keuken, een berging en een aangenaam zonneterras achteraan het gebouw. De tweede verdieping biedt maar liefst 4 kamers en een badkamer. Ook de tuin achteraan het pand behoort de huidige eigenaar toe. 

Ligging: vlakbij het centrum van Hoegaarden, met bushaltes van De Lijn op loopafstand. Op een 5-tal km van de aansluiting met de E40 (Leuven/Luik). 

De beschikbaarheid van dit mooie appartement is onderling overeen te komen. 

 
 
 

Bebouwing

Type:   appartement
Bouwjaar: 2007
Tuinoppervlakte: 744 m²
Woonoppervlakte:  150 m²
Oriëntatie: Noord-West
Vrij op: 01/05/2018
Kadastraal inkomen: € 678

Indeling

Keuken:  ingericht
Slaapkamers: 4
Badkamer: 1
WC: 2
Berging: Ja
Garage: ja
Terras: 2  (achterkant 24 m² en voorkant 6 m²)

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

Technische info

Verwarming:  Aardgas
Ramen:  dubbele beglazing PVC
EPC:  101 kWh/m² jaar
Unieke code: 2014453
Overstromingsgevoelig:  ja

 

INDELING

Inkomhal: via de gemeenschappelijke voordeur aan de zijkant van het gebouw bereikt men de trappenhal die toegang geeft tot het appartement op de 1e verdieping. De inkomhal van het appartement biedt voldoende ruimte voor een vestiaire. Links bevindt zich de aparte toiletruimte en een deur rechtdoor leidt naar de leefruimte. De vloer in de inkomhal werd betegeld met een grote, vierkante crèmekleurige tegel die op de volledige verdieping werd gebruikt en zo voor een aangenaam gevoel van ruimte zorgt.

Toiletruimte: toilet en lavabo met opbergkastje onderaan. Zowel de vloer als de muren werden mooi betegeld.

Leefruimte: heel aangename, open leefruimte met plaats voor een ruime zithoek aan tuinkant en een eetkamer. Drie grote raampartijen over de volledige hoogte geven uit op het zonneterras met balustrade, dat uitkijkt op de tuin achteraan. De dubbele raampartij aan straatkant geeft uit op een balkon met balustrade.

Keuken: de eetkamer loopt over in de open, ingerichte keuken, die volledig is uitgerust en alle nodige comfort biedt: dubbele wastafel met druipvlak, ingebouwde ijskast, kookplaat, dampkap, oven en vaatwas. Ook hier zorgt een groot raam dat uitgeeft op het balkon en een hoger geplaatst raam boven het aanrecht voor meer dan voldoende daglicht.

Berging: een deur links in de keuken leidt naar de berging waar ook alle nutsvoorzieningen toekomen. In deze ruimte bevinden zich de verwarmingsketel (aardgas) en boiler, de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast en verder biedt de berging extra bergruimte.

Via de beuken wenteltrap in de leefruimte bereikt men de nachthal op de verdieping, die toegang geeft tot de 4 slaapkamers en de badkamer. De vloer in de nachthal werd bekleed met dezelfde mooie tegel als op het gelijkvloers.

4 kamers: de kamers op de verdieping hebben alle vier aangename afmetingen en beschikken elk over een groot veluxraam met store. Twee kamers geven uit aan straatkant, de andere twee aan tuinkant.  De vloer in de slaapkamers werd bekleed met laminaat.

Badkamer: de ruime badkamer bevat een ligbad, instapdouche, toilet, dubbele wastafel met opbergkasten onder- en spiegelkasten bovenaan en twee kolomkasten die voor extra bergruimte zorgen. Zowel de vloer als de wanden in de badkamer werden betegeld.

Zolder: via een luik in de nachthal op de 2e verdieping bereikt men de geïsoleerde zolder, die zich over de volledige oppervlakte strekt en dienst doet als bergzolder.

Zonneterras: met balustrade. Het terras werd bekleed met een grote vierkante tegel.

Garage: via de gedeelde oprit bereikt men de garagebox die bij het appartement hoort, met plaats voor een auto en voldoende ruimte om bijvoorbeeld ook fietsen te stallen.

Tuin: achteraan de eigendom bevindt zich een omheinde tuin (8 are) die bij dit duplex appartement hoort.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Centrale verwarming op aardgas; radiatoren in elke ruimte

-       Schrijnwerk in pvc met dubbele beglazing

-       Parlofoon

-       Gemeenschappelijke bergruimte

-       Aparte meters voor de nutsvoorzieningen

-      2 terrassen , zon van s' ochtend tot in de late namiddag

Conclusie:

Dit mooie duplex appartement met zijn heldere leefruimte, het grote zonneterras en de 4 kamers op de 2e verdieping vormt een bijzonder aangename, uitnodigende gezinswoning. Ook de ligging is praktisch, vlakbij het centrum van het gezellige Hoegaarden, met de aansluiting met de E40 (Leuven/Tienen) op een 5-tal km.