IN OPTIE : APPARTEMENT MET TERRAS EN TUIN IN ROTSELAAR

Steenweg op Holsbeek 4/B, Rotselaar 3110

Omschrijving: dit appartement met tuin bevindt zich op het gelijkvloers van een gebouw met 2 verdiepingen in halfopen bebouwing. Het appartement biedt een mooie woonkamer annex volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en aparte toiletruimte en 2 bergruimtes. Achteraan de woning bevindt zich een aangenaam zonneterras, gevolgd door een kleine tuin.

Lligging: op de steenweg die Rotselaar verbindt met Holsbeek, op een 2-tal km van het centrum en het station van Wezemaal. Bushaltes op wandelafstand, aansluiting met de E314/A2 richting Leuven/Hasselt op ong. 1 km.  

Dit beschikbaarheid van dit appartement is onderling overeen te komen. 

 
 

bebouwing

Type: Half open bebouwing
Bouwjaar: 2015

Woonoppervlakte: 90 m²
Oriëntatie: Zuid-West

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 2
Badkamer: ja
Toilet: 1
Berging/garage: ja
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: ja
Kadastraal inkomen: 930 €

Technische info

Verwarming: aardgas
Ramen: pvc
E peil: 60 kWh / m² jaar
Unieke code: 24094-G-2014_999/EP02120/A001
Overstromingsgevoelig: ja
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Inkomhal: de voordeur met 2 panelen in mat glas leidt tot de inkomhal, die beschikt over een dubbele ingebouwde vestiairekast. Van hieruit bereikt men rechtdoor de leefruimte, links de deuren naar de slaapkamer, het toilet, de technische ruimte en de badkamer, en rechts de deur naar de berging. De vloer in de inkomhal werd bekleed met een grote, grijze keramische tegel.  

Slaapkamer: de eerste deur links leidt tot de grote slaapkamer, waar 2 kleine, hogergeplaatste raampartijen met mat glas uitgeven aan straatkant en 2 bijkomende langwerpige ramen uitgeven aan de zijkant van het gebouw. De vloer in de slaapkamer werd bekleed met laminaat.

Toiletruimte: met toilet en lavabo. De vloer in de toiletruimte werd bekleed met dezelfde mooie tegel als in de inkomhal.

Technische ruimte: ventilatie (C+ systeem) en condensatieketel (Viessman).

Badkamer: de laatste deur links in de inkomhal leidt tot de badkamer, voorzien van een breed lavabomeubel met 2 opberglades onderaan en spiegel bovenaan en een instapdouche. De vloer in de badkamer werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal en de muren werden tot op stahoogte bekleed met een beige tegel met sierboord.

Berging: de enige deur rechts in de inkomhal leidt tot de berging, waar zich de elektriciteitskast bevindt en ook de nodige aansluitingen zijn voor wasmachine en droogkast. Verder doet deze ruimte dienst als berging. Ook hier werd de vloer bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.

Open leefruimte en keuken: vanuit de inkomhal bereikt men rechtdoor de ruime, heldere woonkamer annex ingerichte keuken. De grote schuifraampartij en de buitendeur met glaspartij ernaast geven uit op het terras achteraan de woning en zorgen voor extra veel lichtinval. Ook hier werd de vloer bekleed met dezelfde grote grijze tegel als in de inkomhal, wat een gevoel van ruimte creëert. De ingerichte keuken beschikt over een eiland met veel praktische bergruimte onderaan en 2 zitplaatsen, een dubbele wastafel met druipvlak, ingebouwde vaatwasmachine en oven, vitrokeramisch vuur met dampkap. De raampartijen boven het aanrecht in laminaat geven uit aan de zijkant van de woning. 

Slaapkamer: links in de eetkamer bevindt zich een deur naar een tweede, wat kleinere slaapkamer die over een enkele raampartij beschikt die uitgeeft aan de zijkant van de woning. De vloer werd hier bekleed met dezelfde laminaat als in de andere slaapkamer.  

Terras en tuin:

Via de buitendeur in de leefruimte bereikt men het ruime terras, dat werd aangelegd met blauwe hardsteen, en vervolgens het achterliggende tuintje. Het pad in de tuin loopt langs de aanplantingen tot een tuinhuisje achteraan. 

Garage:

De oprit links van de woning leidt tot de garage onder het gebouw, waar één staanplaats is voorzien. Verder is er meer dan voldoende parkeerruimte vooraan het gebouw.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Centrale verwarming op aardgas; radiatoren in elke ruimte

-       Schrijnwerk in pvc met dubbele beglazing en ventilatieroosters

-       C+ ventilatiesysteem met Renson aansturing in de badkamer 

Conclusie:

Dit mooie appartement met zijn aangename leefruimte, 2 slaapkamers, het grote terras en het tuintje achteraan, vormt een bijzonder aangename, uitnodigende woning. Ook de ligging is praktisch, met bushaltes vlakbij, het centrum en het station van Wezemaal en ook de aansluiting met de E314/A2 (Leuven/Hasselt) op korte afstand.