TE KOOP: KARAKTERVOLLE GEZINSWONING MET RUIMTE VOOR VRIJ BEROEP

Stationsstraat 80, 3400 Landen

€ 374.000

KIJKDAG OP 6 APRIL VAN 10u30 TOT 12u00 

Omschrijving : deze mooie rijwoning bevindt zich in het centrum van Landen, op een 500m van het station. Het gelijkvloers van de woning is een conventie van de is-en therapieruimtes, maar het is de perfecte beschikbaar voor de buitenwereld. 

Omvattende:
Gelijkvloers : 2 kabinetruimtes, 3 therapieruimtes, wasruimte
Eerste verdieping : keuken en woonkamer
Tweede verdieping : 2 slaapkamers en badkamer
Zolderverdieping : bergzolder over de volledige oppervlakte
Kelder : opgedeeld in 3 ruimtes
Tuin en terras : volledig omheinde tuin

Praktische ligging : in het centrum van Landen, alle mogelijke faciliteiten vlakbij. Bushaltes en station van Landen op wandelafstand. 

Huren van een garage is mogelijk.

 
 

bebouwing

Type: gesloten bebouwing
Bouwjaar: 1950
Grondoppervlakte: 480 m²
Woonoppervlakte: 240 m²
Oriëntatie: West

Indeling

Keuken: aanleg
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
Toilet: 2
kelder: Ja
tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg .: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Vergroot: Neen
Kadastraal inkomen: 974 €

Technische info

Verwarming: mazout
Ramen: dubbel beglazing pvc
EPC: 477 kWh / m² jaar
Unieke code: 2097195
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers
Inkomhal:
de ruime en heldere inkomhal reikt tot bijna achteraan de woning, met verschillende deuren die toegang geven tot de kabinet- en therapieruimtes. Rechtdoor in de inkomhal bevindt zich de trap die naar de tanks leidt. De vloer in de inkomhal werd bekleed met mooie mozaïektegels in lichtgrijze tinten.

Twee kabinetruimtes : via de inkomhal bereikt men linkt de eerste kabinetruimte. De wanden die bekleed met een houten lambrisering, wat in combinatie met de hoge plafonds voor een bijzonder authentiek cachet zorgt. Twee dubbele raampartijen zorgen ervoor voor daglicht en geven uit aan straatkant. Een prachtige dubbele houten deur met glaspartijen leidt vervolgens naar de tweede kabinetruimte, van deze mensen hebben toegang tot de achterliggende therapieruimtes en tot de inkomhal. De vloer in beide ruimtes werd bekleed met een mooie massieve parket.  

Drie therapieruimtes en wasruimte : via de inkomhal van via de dubbele deur in de tweede kabinetruimte bereikt men een bende die links bevat die toegang geven tot 2 opeenvolgende therapieruimtes en rechts tot een therapieruimte en vervolgens een kleine wasruimte. Het is perfect mogelijk om de indeling van deze ruimtes aan te passen naar wens.

De wasruimte is voorzien van een wastafel (met boiler), een douche en een toilet. Er was een benigne raamuitrusting voor verantwoordelijk en verluchting. De vloer in deze ruimtes werd bekleed met een vierkante beige tegel.

Aan het einde van de gang leidt een binnendurder naar de achterliggende binnenkoer en vervolgens naar de tuin en het terras achteraan de woning.

Eerste verdieping
Via de massief eiken val in de inkomhal bereikt men de eerste verdieping, waar zich de keuken en woonkamer staan. Een raampartij die uitgeeft aan de achterkant van de woning zorgt voor aangenaam daglicht in de trappenhal. De vloer op de volledige verdieping werd bekleed met massief parket. 

Keuken : open, volledig ingerichte keuken met wasbak met druipvlak, vitrokeramische kookplaat, dampkap, ingebouwde ijskast en diepvries, vaatwas en combi-oven. In de muuropening tussen de keuken en de woonkamer werd een tafeltablet geplaatst met ingelegde tegels. Een dubbele raampartij die uitgeeft aan de straatkant zorgt ook voor daglicht.  

Woonkamer met salon en eetkamer : via de keuken van de nachthal op de verdieping bereikt men de mooie woonkamer, waar de raampartijen van de erker aan de straatkant voor extra veel daglicht zorgen. Langs de andere kant van de woonkamer geeft een dubbele toegang tot het terras achteraan de woning. De prachtige sierschouw met functionele open haard, de massieve parket in visgraatmotief en de hoge plafonds zorgt voor een warme, verwelkomende sfeer.

Tweede verdieping
De massief houten trap geeft vervolgens aan de tweede verdieping, waar de nachthal toegang geeft tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer.

Twee slaapkamers : De massief houten trap leidt vervolgens tot de tweede verdieping, waar de nachthal toegang geeft tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer.

Badkamer : de badkamer op deze verdieping is voorzien van een enkele lavabo, bidet, toilet en ligbad. De vloer werd bekleed met linoleum en de muren werden tot op stahoogte betegeld in geassorteerde kleur. Het dubbele raam in de badkamer geeft uit aan straatkant.

Zolderverdieping
De bergzolder is bereikbaar via een trapluik op de tweede verdieping en strekt zich over de volledige oppervlakte van de woning.

Kelder :
Een deur in the inkomhal geeft toegang tot de kelder, die werd opgedeeld in drie kelderruimtes.

Tuin:
Achteraan de woning geeft een buitendeur toegang tot de binnenkoer. Halplijger naar een volledige omheinde tuin, waar het grasperk werd omboord met aanplantingen. Van de binnenkantkoer leidt ook een val tot het dakterras op de eerste verdieping.  

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in PVC, 2 ramen in hout aan de achterkant van de woning
- Elektronisch bediende rolluiken aan de voorkant op de 1e verdieping
- CV op mazout

Conclusie:
Deze karaktervolle gezinswoning is instapklaar, ze biedt mooie leef- en slaapruimtes en verdere inrichtingsmogelijkheden. Gelegen in een zeer aangename buurt met veel privacy. Het terras en de tuin achteraan de woning zijn zeer rustig gelegen ondanks de centrale liggen en maken het plaatje compleet.