TE KOOP: ZEER RUIME VERZORGDE GEZINSWONING

Staatsbaan 329, Bekkevoort

€ 279.000

 

Omschrijving:

Deze ruime, instapklare woning met tuin bevindt zich in Bekkevoort, tussen Leuven en Diest. De woning biedt aangename ruimtes, ze is voorzien van alle comfort en biedt 2 ruime slaapkamers op de bovenverdieping. De benedenverdieping beschikt over een aparte toegang, wat mogelijkheden biedt voor een zelfstandig beroep of extra slaapkamers. Het achteraan gelegen terras en de aangrenzende tuin maken het geheel aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: ruime inkomhal met vestiaire en toiletruimte, aangename leefruimte met zithoek en eetkamer, ingerichte keuken en veranda.

Bovenverdieping: 2 ruime slaapkamers en badkamer

Benedenverdieping: grote kamer, bijkamer, aparte toiletruimte, vroegere garage en extra keuken

Zolderverdieping: bergzolder

Terras en tuin: volledig omheind

Ligging: de woning bevindt zich op de N2 tussen Leuven en Diest, op een 4-tal km van de aansluiting met de E314. Bushalte op 200m.  

Deze woning is onmiddellijk beschikbaar.

 
 

Bebouwing

Type:  open bebouwing
Renovatiejaar: 2011
Grondoppervlakte:  1870 m²
Woonoppervlakte:  246 m²
Oriëntatie: Zuid-West
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 1016

Indeling

Keuken:  ingericht
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
WC: 2
Berging: Ja
Zolder: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

 

Technische info

Verwarming:  mazout
Ramen:  enkele beglazing alu
EPC:  645 kWh/m² jaar
Unieke code: 2076366
Overstromingsgevoelig: Neen

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: De ruime inkomhal biedt rechts een vestiaire en een aparte toiletruimte. Vervolgens leiden enkele treden rechts naar de boven- en benedenverdiepingen. Rechtdoor bevindt zich de deur naar de keuken en links de deur naar de woonkamer. De vloer in de hal werd betegeld met gemarmerde tegel. Raampartijen in mat glas boven en rechts van de voordeur zorgen hier voor voldoende daglicht.

Toiletruimte: rechts in de inkomhal bevindt zich een toiletruimte met toilet en lavabo. De wanden werden bijna over de volledige hoogte betegeld. De vloer werd betegeld met dezelfde tegel als in de inkomhal.

Woon- en eetkamer: via de inkomhal komt men links in de aangename leefruimte. Aan straatkant bevindt zich de gezellige zithoek met een gemetste sierschouw met cassette. Vervolgens is er meer dan voldoende plaats voor een eetkamer. Een groot raam aan straatkant, één langs de zijkant van de woning en de grote raampartij achteraan de woning zorgen hier voor veel aangenaam daglicht. De vloer werd bekleed met linoleum.

Keuken: vanuit de eetkamer of via de inkomhal heeft men toegang tot de ingerichte keuken met een enkele wasbak met druiprek, 4-pits elektrisch kookvuur, dampkap, oven en ingebouwde ijskast. De muur boven het aanrecht werd betegeld met kleine tegels in aardetinten. Het raam boven het aanrecht en de deur in de keuken geven uit in de veranda achteraan de woning. De vloer in de keuken werd bekleed met een wit gemarmerde tegel.

Veranda: via een deur in de keuken bereikt men de veranda achteraan de woning, van waaruit de grote raampartijen zicht geven op de tuin. De zijdeur in de veranda geeft toegang tot het terras en de tuin. De vloer in de veranda werd betegeld.

Garage: de oprit langs de zijkant van de woning leidt tot een dubbele poort en vervolgens tot de garage, die momenteel als bergruimte dient.

Bovenverdieping

In de inkomhal leiden enkele trappen naar de nachthal op de verdieping. De vloer in de nachthal werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal. Een trapluik in de nachthal biedt toegang tot de zolderverdieping.

2 slaapkamers: de slaapkamers op de verdieping hebben beiden een zeer aangename grootte en beschikken over grote raampartijen. De vloer in de slaapkamers werd bekleed met linoleum.

Badkamer: de badkamer werd uitgerust met een ligbad en een enkele wastafel. Zowel de vloer als de muren werden betegeld. Een groot raam met matglas geeft uit op de zijkant van de woning.

Benedenverdieping

Via de trap in de inkomhal bereikt men een kleinere hal op de benedenverdieping. Dankzij de aparte toegang is het perfect mogelijk om deze verdieping voor andere doeleinden in te richten. De vloer op de benedenverdieping werd bekleed met wit gemarmerde tegels.

Ruime kamer: een eerste deur leidt tot een grote kamer die nu dient als extra leefkamer maar ook perfect kan ingericht worden voor een zelfstandig beroep. De buitendeur geeft van hieruit rechtstreeks toegang naar de voortuin. Grote raampartijen langs voor- en zijkant zorgen voor veel aangenaam daglicht. 

Bijkamer: langs de andere kant van de hal leidt een deur tot een bijkamer met dubbel raam dat uitgeeft aan tuinkant.

Toiletruimte: met toilet en lavabo. De vloer en de muren werden betegeld.

Een laatste deur op de benedenverdieping leidt tot enkele trappen die naar de vroegere garage leiden, bereikbaar via de zijkant van de woning. Een langwerpige raampartij op hoogte zorgt hier voor aangenaam daglicht. De vloer in deze ruimte werd bekleed met een grijze tegel.

Extra keuken en technische ruimte: een deur in de vroegere garage leidt tot een laatste ruimte die werd ingericht tot extra keuken met een keukenwand met dubbele wastafel en kookvuur. Verder doet deze ruimte ook dienst als technische ruimte (CV). De buitendeur in deze ruimte geeft rechtstreeks toegang tot het terras en de tuin. De 2 raampartijen aan de zijkant en de achterkant van de woning zorgen hier voor het nodige daglicht.

Zolder

Via een trapluik in de nachthal op de bovenverdieping bereikt men de zolder, die dienst doet als bergzolder.

Terras en tuin: zowel voor- als achteraan de woning wisselen grote grasperken zich af met aanplantingen. De tuin werd volledig omheind.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in hout met enkele beglazing.

-       CV op stookolie

Conclusie:

Deze instapklare woning biedt vele troeven: een praktische ligging en een makkelijke bereikbaarheid, met de aansluiting tot de E314 op een 4-tal km. De woning zelf werd zeer goed onderhouden en biedt aangename leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval. De benedenverdieping kan dienen als extra leefruimte maar ook perfect ingericht worden voor een zelfstandig beroep door de aparte ingang langs de zijkant van de woning.