VERKOCHT : MOOIE RUIME GEZINSWONING MET PRAKTIJK EN TUIN IN OPLINTER

Sint-Hubertusstraat 47, 3300 Oplinter (Tienen)

 

Omschrijving:

Deze mooie gezinswoning met aangrenzende praktijkruimte bevindt zich in Oplinter, een deelgemeente van Tienen. De woning biedt mooie leefruimtes en in totaal 6 slaapkamers en 2 badkamers. De aangrenzende praktijkruimte biedt een ruime inkomhal en 2 praktijkkamers. Het achteraan gelegen terras en de tuin maken het plaatje compleet.  

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, woon- en eetkamer, keuken, toiletruimte, 2 kamers en badkamer. Garage.

Praktijk: inkomhal en 2 praktijkruimtes

Eerste verdieping: master bedroom, 3 slaapkamers, badkamer, toilet, dressing en bergzolder

Kelderverdieping: bergruimtes en doucheruimte

Terras en tuin

Ligging: de woning bevindt zich in een vrij rustige straat in Oplinter, met bushaltes van De Lijn op 50m afstand en de aansluiting met de ring rond Tienen op een 4-tal km.

Deze mooie gezinswoning met praktijk is onmiddellijk beschikbaar.

 

 
 

Bebouwing

Type: open bebouwing
Bouwjaar: 1970
Renovatie: 1988

Grondoppervlakte:  1379 m²
Woonoppervlakte:  221 m²
Oriëntatie: Zuid- Oost

Indeling

Keuken: geïnstalleerd
Slaapkamers: 6
Badkamer: 2
WC: 2
garage: Ja
tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen
Kadastraal inkomen: 1405  €

Technische info

Verwarming:  mazout
Ramen: dubbel beglazing PVC
EPC:  213 kWh/m² jaar
Unieke code: 2077260
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: via de voordeur bereikt men de heldere en ruime inkomhal, die rechtdoor tot een dubbele deur met glaspartijen leidt die toegang geeft tot het terras en de tuin. Rechts is de toegang tot de woonkamer en tot een gang die naar de keuken, 2 kamers en een eerste badkamer leidt. Links leidt tot de toiletruimte, een deur naar een tussenruimte en vervolgens naar de afgescheiden praktijk. In het tweede deel van de inkomhal bevindt zich links de massieve houten trap naar de bovenverdieping. De plafonds in de inkomhal en ook in andere kamers van deze woning werden voorzien van bijzonder mooie sierlijsten. De vloer in de inkomhal werd bekleed met beige, in motief geplaatste keramische tegels.

Woon- en eetkamer: via een dubbele deur met glaspartijen rechts in de inkomhal bereikt men de eet- en woonkamer. Een deur in de eetkamer geeft rechtstreeks toegang tot de keuken. In de zithoek zorgt een mooi ingewerkte inbouwcassette voor extra gezellige warmte in het tussenseizoen. Een grote raampartij in 3 delen in de woonkamer geeft uit op de voortuin aan straatkant en een vaste raampartij geeft uit aan de zijkant van de woning. De vloer in de woon- en eetkamer werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.

Keuken: vanuit de nachthal of via de eetkamer heeft men toegang tot de ingerichte keuken in L-vorm: enkele wastafel met druipvlak, ingebouwde vaatwasmachine en koelkast, 4-pits gasvuur met oven onderaan, dampkap en verder veel praktische bergruimte. Zowel het aanrecht als de muur boven het aanrecht zijn in hardsteen. Ook hier werden mooie sierlijsten aangebracht aan het plafond en werden ingebouwde spots geplaatst. Een enkel raam en een deur met glaspartij geven uit aan de zijkant van de woning. De vloer in de keuken werd bekleed met een beige rechthoekige tegel.

2 slaapkamers: de 2 kamers op het gelijkvloers hebben aangename afmetingen en beschikken elk over een dubbele raampartij die uitgeeft op de tuin. De vloer in beide kamers werd bekleed met een beige, glanzende tegel en ook hier werden mooie sierlijsten aangebracht aan het plafond.

Badkamer: aan het einde van de nachthal op het gelijkvloers bevindt zich een eerste badkamer met ligbad, bidet, enkele wastafel en praktische opbergkastjes. De vloer werd bekleed met een beige tegel en de muren werden over de volledige hoogte bekleed met een geassorteerde tegel met siermotief.

Toiletruimte: een eerste deur links in de inkomhal leidt tot de toiletruimte van het gelijkvloers, met toilet, lavabo en een spiegelkast. De vloer werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal en ook de muren werden tot op stahoogte bekleed met een geassorteerde siertegel. Een hoger geplaatst raam zorgt hier voor licht en verluchting.

Tussenruimte: via een tweede deur links in de inkomhal bereikt men een tussenruimte, vanwaar vervolgens een deur naar de aangrenzende praktijk leidt. Links in deze tussenruimte werd kastruimte ingebouwd, waarachter zich de verwarmingsketel bevindt. De vloer in deze ruimte werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.

Tweede inkomhal: via een achterdeur met glaspartij bereikt men een inkomhal langs de achterkant van de woning. Van hieruit leidt een deur links tot de praktijkruimte, een deur rechtdoor tot de garage en tot de trap naar de kelderverdieping.

Garage: via de oprit bereikt men de ruime garage met houten, elektrisch bediende poort. Twee hogergeplaatste ramen zorgen hier voor daglicht en geven uit aan de zijkant van de woning. De vloer in de garage werd bekleed met een cementtegel.

Praktijkruimte met ruime inkomhal en 2 praktijkkamers

Via een tweede voordeur links van het woongedeelte bereikt men de ruime inkomhal van de praktijk, die over een grote raampartij beschikt naast de voordeur. De vloer in de praktijkruimte werd bekleed met een zandkleurige, vierkante tegel. Een eerste grote kamer beschikt over een lavabo en is toegankelijk via 2 deuren. De vloer werd betegeld met dezelfde vierkante tegel als in de hal. Een laatste deur leidt tot een 2e kamer, waar een dubbele, matte raampartij uitgeeft aan tuinkant. Ook hier werd de vloer met dezelfde tegel als in de inkomhal. Van hieruit leidt een deur tot een inkomhal achteraan de woning.

Eerste verdieping

Via de massieve houten trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, die zowel rechts als links naar verschillende kamers leidt. Een enkel raam in de nachthal geeft uit op de tuin en zorgt hier voor het nodige daglicht. In de nachthal rechts bevindt zich het trapluik naar de zolder. In de nachthal links werden ingebouwde kasten aangebracht met spiegeldeuren. De vloer in de nachthal en in de slaapkamers werd bekleed met massieve parket in visgraatmotief.

Master bedroom: aan het einde van de nachthal aan rechterkant bevindt zich de master bedroom, een ruime kamer die zich over de volledige diepte van de woning strekt. Twee dubbele raampartijen, 1 aan straatkant en 1 aan tuinkant, zorgen hier voor aangenaam daglicht. Deze kamer beschikt over airo. Ook hier werden de plafonds afgewerkt met mooie sierlijsten. De vloer werd bekleed met dezelfde massieve parket in visgraatmotief als in de nachthal.

Drie slaapkamers: de 3 andere slaapkamers op deze verdieping hebben aangename afmetingen en werden net als de master bedroom tot in de puntjes afgewerkt, met massieve parket op de vloer, mooie sierlijsten aan de plafonds en een dubbele raampartij in elke kamer.

Badkamer: de luxueuze badkamer op de verdieping werd uitgerust met een ruime jacuzzi, een breed, dubbel wastafelmeubel met 2 ingebouwde wastafels, opbergkasten en –lades onderaan en grote spiegels bovenaan, een instapdouche met zijstralers en een bidet. Rechts van de deur bevinden zich nog extra bergkasten en een elektrische handdoekradiator. De vloer in de badkamer werd betegeld met een witte, glanzende tegel, de muren werden over de volledige hoogte bekleed met een geassorteerde tegel.

Toiletruimte: links in de nachthal leidt een deur naar het toilet op de verdieping. De vloer werd hier bekleed met een witte tegel en de muren met een geassorteerde gemarmerde tegel over de volledige hoogte.

Dressing: ingebouwde dressing met 3 open hangkasten en extra legruimte. De vloer in de dressing werd bekleed met laminaat.

Bergzolder: bergzolder in 2 compartimenten. De vloer werd bekleed met dezelfde laminaat als in de dressing.

Kelderverdieping

Via de inkomhal achteraan de woning bereikt men de kelder, waar een eerste deur tot de wasruimte leidt, een tweede tot een praktische berging en een derde tot een kleine doucheruimte. De vloer in de kelder werd bekleed met een zwartwit gespikkelde tegel.

Terras: het terras achteraan de woning werd aangelegd met grote terrastegels.

Oprit en tuin: via de ruime oprit bereikt men de garage met elektrisch bediende poort. De tuin vooraan de woning werd aangelegd met grasperken en aanplantingen. Ook in de tuin achteraan de woning wisselen grasperken en bomen elkaar af. Rechts in de tuin bevindt zich een mooi werkatelier en links is er een extra tuinhuisje.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Alarminstallatie

-       Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing en vliegenramen

-       CV op mazout

Conclusie:

Deze zeer verzorgde gezinswoning met aangrenzende praktijkruimte en tuin in Oplinter biedt zeer aangename leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval en in totaal maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers. De tuin, zowel voor- als achteraan de woning, werd volledig aangelegd en beschikt over een werkatelier. De woning is vrij rustig gelegen en bevindt zich op een 4-tal km van de ring rond Tienen.