VERKOCHT: MOOIE GEZINSWONING MET TUIN IN PELLENBERG

 

Slijkstraat 48, Pellenberg

 

 

 

Omschrijving:

Deze sfeervolle gezinswoning is gelegen in Pellenberg, een deelgemeente van Lubbeek. De woning is bijzonder ruim, ze biedt alle mogelijke comfort en zowel de woning als de tuin werd door de eigenaars bijzonder goed onderhouden.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, wc, bureau of hobbykamer, woonkamer met eetkamer en ruime zithoek. Volledig ingerichte keuken en veranda. Zij-ingang met inkomhal.

Verdieping: 4 ruime kamers, hobbykamer, badkamer en toilet

Garage: garage met elektrisch bediende poort, was- en bergruimte

Kelder: bergruimtes

Zolder: niet ingericht

Tuin: mooie, volledig aangelegde tuin

Uitstekende ligging: in een rustige straat niet ver van het centrum van Pellenberg. Makkelijk bereikbaar: op een 4-tal km van de Tiensesteenweg (Leuven/Tienen) en de Diestsesteenweg (Leuven/Diest).

Deze mooie woning is onmiddellijk beschikbaar.

 
 

Bebouwing

Type: open bebouwing
Bouwjaar: 1985
Grondoppervlakte: 901 m²
Woonoppervlakte: 207 m²
Oriëntatie: Noord
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 1769,00

Indeling

Keuken: ingericht
Slaapkamers: 4
Badkamer: 1
WC: 2
Berging: Ja
Garage: 1
Terras: Ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Ja

Technische info

Verwarming:  Aardgas en elektriciteit
Ramen:  Dubbele beglazing
EPC:  539 Kwh / m²
Unieke code:  1964374
Overstromingsgevoelig:  Neen

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: ruime inkomhal met vestiaire. De vloer in de inkomhal werd bekleed met een beige met bruin gespikkelde tegel, die ook in de andere kamers op het gelijkvloers terug te vinden is.

Toiletruimte: een eerste deur in de inkomhal geeft toegang tot de toiletruimte op het gelijkvloers, met toilet en lavabo. Zowel de vloer als een deel van de wanden werd betegeld. Een klein vierkant kiep- en draairaam zorgt voor de nodige verluchting.

Bureau- of hobbykamer: links in de inkomhal leidt een deur tot een kamer die kan ingericht worden als bureau- of hobbykamer. Een dubbel raam geeft hier uit op de mooi onderhouden tuin aan straatkant. De vloer werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal en woonkamer.

Woonkamer: via de inkomhal komt men rechts in de ruime woonkamer, met meer dan voldoende plaats voor een zithoek en eetkamer die optisch van elkaar gescheiden worden door een kachel. De 2 grote ramen in de eetkamer geven uit op de mooie tuin, het dubbele raam in de zithoek geeft uit op de zijkant van de woning. De vloer in de woonkamer werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.

Keuken: links in de eetkamer bevindt zich de deur naar de volledig ingerichte keuken met eethoek. Alle nodige apparatuur is hier aanwezig: 4-pits gasvuur, dampkast, oven, enkele wasbak met druipvlak. De muur boven het aanrecht werd betegeld voor makkelijk onderhoud. Het grote raam boven de wastafel geeft uit op de achterliggende veranda, een tweede dubbel raam geeft uit op de zijkant van de woning. De vloer in de keuken werd bekleed met een vierkante crèmekleurige tegel.

Veranda: een deur in de keuken leidt tot de grote achterliggende veranda. De raampartijen vooraan in de veranda geven uit op de tuin, een grote dubbele deur biedt toegang tot het grasperk. Rechts in de veranda geeft een groot schuifraam (met vliegenhorren) toegang tot het overdekte terras naast de veranda. De vloer in de veranda werd betegeld met een beige tegel.

Zij-ingang: via een deur in de keuken bereikt men de inkomhal met de deur naar de zij-ingang van de woning. Van hieruit bereikt men de garage en de deur naar de kelder.

Garage: via de oprit bereikt men de enkele garage met elektrische poort, die plaats biedt aan één wagen. Verder zijn alle aansluitingen voor wasmachine en droogkast hier voorzien en biedt de garage extra stockeerruimte. De elektriciteitsvoorzieningen komen aan in de garage. De vloer werd betegeld met een grijze tegel.

Kelder

Een laatste deur in de inkomhal aan de zijkant van de woning leidt naar de kelderverdieping, die opgedeeld werd in verschillende bergruimtes.  Water en gas aansluiting bevinden zich hier.

Verdieping

Aan het einde van de inkomhal bevindt zich de houten trap die naar de eerste verdieping leidt. De vloer werd over de ganse verdieping bekleed met laminaat.

4 slaapkamers: de 4 slaapkamers op de verdieping hebben zeer aangename afmetingen, beschikken over een dubbel raam (met vliegenhorren) en bevinden zich deels onder de dakhelling.

Kleinere hobby- of strijkkamer met veluxraam.

Badkamer: de badkamer op de verdieping biedt een dubbele lavabo met bergkasten onder- en een grote spiegel bovenaan, een ligbad en een douche. De vloer in de badkamer werd bekleed met een bruine tegel, de muren werden tot op stahoogte betegeld met een witte tegel en in de douche over de volledige hoogte.

Toiletruimte: een deur in de nachthal geeft toegang tot de toiletruimte op de verdieping. Ook hier werd de vloer bekleed met laminaat. In de dakhelling werd verluchting voorzien.

Zolder

Via een trapluik in de nachthal op de verdieping bereikt men de zolder (niet ingericht, geïsoleerde vloer).

Oprit en tuin

De oprit en de mooie omheinde tuin werden volledig aangelegd en zijn bijzonder goed onderhouden.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       PVC schrijnwerk met dubbele beglazing (hoogrendementsglas)

-       CV deels op gas en deels op elektriciteit. Bij aanpassing van de CV op volledig aardgas, zal de EPC score dalen naar 282 Kwh / m²

Conclusie:

Deze mooie gezinswoning met prachtige tuin biedt bijzonder aangename ruimtes met veel natuurlijke lichtinval en heeft alle ingrediënten van een ruime gezinswoning waarin geleefd mag worden. Ze is rustig gelegen en biedt een makkelijke bereikbaarheid.