Slachthuisstraat 17, Hoegaarden

€ 275.000

Omschrijving :
Deze gezinswoning met tuin bevindt zich in een doodlopende straat aan de rand van het gezellige Hoegaarden, op een 3-tal km van de aansluiting met de E40 Brussel/Luik. De woning zelf beschikt over aangename leefruimtes en 2 kamers op het gelijkvloers en 1 grote zolderkamer. Achter de woning bevindt zich een volledig omheinde tuin. 

Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, woon- en eetkamer, 2 kamers, keuken, toilet badkamer en berging. Garage en technische ruimte.
Eerste verdieping: 1 grote kamer
Kelder: 1 ruimte
Oprit en tuin: volledig omheinde tuin

Praktische ligging: op het einde van een doodlopende straat, niet ver van het centrum van Hoegaarden. Op 1,5km van de N29 en op een 3-tal km van de aansluiting met de E40 Brussel/Luik. 

 
 

Bebouwing

Type: open bebouwing
Grondoppervlakte: 1402 m²
Woonoppervlakte: 167 m²
Oriëntatie: Zuid-Oost

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
Toilet: 1
kelder: ja
Tuin: ja
garage: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: ja
Bestemming: agrarisch gebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 859 €

Technische info

Overstromingsgevoelig: ja
Vrij op: In onderling overleg
Verwarming: mazout
Ramen: dubbele beglazing hout
EPC: 479 kWh/m² jaar
Unieke code: 1281331

 

INDELING

Gelijkvloers
Inkomhal
: via de voordeur bereikt men de inkomhal, die rechts en links tot de verschillende kamers op het gelijkvloers leidt. Een glaspartij boven de voordeur zorgt hier voor voldoende daglicht. De muren in de inkomhal zijn bekleed met een witgeverfde, houten lambrisering en de vloer is bekleed met een rechthoekige, grijze tegel.
Woon- en eetkamer: rechts in de inkomhal leidt een deur tot de woon- en eetkamer. In de ruimte aan straatkant zorgt een dubbele raampartij voor aangenaam daglicht. In de 2eruimte is er één grote raampartij die uitkijkt op de tuin en hier werd een houtcassette ingebouwd. De vloer is bekleed met een licht grijs en roze gemarmerde tegel. In de kamer achteraan leidt een deur tot de keuken en tot de trap naar de bovenverdieping. 
2 kamers: links in de inkomhal leiden deuren tot 2 ruime kamers met een doorgang tussen beide. In de kamer vooraan geeft een dubbele raampartij uit aan de voorkant van de woning en in de achterste kamer kijkt een dubbele raampartij uit op de zijkant. De vloer in deze kamers is bekleed met dezelfde tegel als in de woon- en eetkamer.
Keuken: de ingerichte, klassieke keuken is voorzien van een wastafel met druipvlak, een inductie kookvuur en dampkap, een ingebouwde oven en microgolfoven en verder veel praktische bergkasten boven en onder het aanrecht. De muur boven het aanrecht is bekleed met een witte tegel. De deur met glaspartij bovenaan en het grote raam ernaast in de keuken geven uit op de oprit en zorgen hier voor veel aangenaam daglicht. De vloer in de keuken is bekleed met een beigebruine tegel. 
Toiletruimte: in de keuken is er een doorgang naar het toilet, de badkamer en de berging. De eerste deur links geeft toegang tot het toilet. De vloer is hier bekleed met dezelfde tegel als in de keuken en de muren zijn over de volledige hoogte betegeld met een witte tegel met siermotief.
Badkamer: een harmonicadeur leidt tot de badkamer, voorzien van een enkele lavabo met bergkastjes onderaan en spiegelkastjes bovenaan, een ligbad met douchewand en een handdoekradiator. Zowel de vloer als de muren zijn hier bekleed met een beigebruine tegel.
Berging en wasplaats: naast de badkamer bevindt zich de berging, waar de nodige aansluitingen zijn voor wasmachine en droogkast. De vloer is hier bekleed met dezelfde tegel als in de keuken.
Garage en technische ruimte: via de berging bereikt men tenslotte de garage met elektrisch bediende garagepoort. In de garage is er een extra wastafel en nog bijkomende bergruimte. De vloer in de garage is betegeld. Rechts van de garage is er nog een bergruimte, waar zich de mazouttank bevindt en de mazoutketel. 

Bovenverdieping:
Via de houten trap bereikt men de bovenverdieping van deze woning, die zich deels onder de dakhelling bevindt. Ze is ingericht tot een ruime slaapkamer met 2 grote velux ramen die voor aangenaam daglicht zorgen. De vloer in deze kamer is bekleed met laminaat. Een deur in de houten wandlambrisering geeft toegang tot een kleine, niet-geïsoleerde zolderruimte.

Kelder:
Onder de trap naar de bovenverdieping bevindt zich de trap naar de kelder. Hier staat de waterontharder en verder kan de kelder dienst doen als berging. 

Oprit en tuin
Via de elektrische bediende, dubbele tuinpoort bereikt men de aangelegde oprit, die langs het huis tot achteraan de garage leidt. Van hieruit leidt een oplopend pad tot in de tuin, met vervolgens nog een weide met bomen. De tuin is volledig omheind.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
-      Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing en rolluiken
-      CV op mazout, radiatoren met thermostatische kranen

Conclusie:
Deze gezinswoning biedt aangename leefruimtes en 2 kamers op het gelijkvloers en 1 grote zolderkamer op de verdieping. De grote tuin achteraan de woning is volledig omheind. De ligging, in een doodlopende straat aan de rand van het gezellige Hoegaarden, zorgt bovendien voor een makkelijke bereikbaarheid, met de aansluiting met de E40 Brussel/Luik op een 3-tal km.