TE KOOP : MOOIE, RIJWONING MET TUIN EN GARAGE IN LANDEN

Slachthuisplein 30, 3400 Landen

€ 319.000

Omschrijving:

Deze sfeervolle en mooie gezinswoning is gelegen aan het Slachthuisplein in het centrum van Landen. De woning biedt werkelijk alle mogelijke comfort, met aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 3 ruime slaapkamers en een dressing op de verdiepingen.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, toiletruimte, zit- en eetkamer, volledig ingerichte keuken, berging

Eerste verdieping: 2 slaapkamers, dressing en badkamer

Tweede verdieping: master bedroom en bergruimte

Terras en tuin: aangelegd terras en omheinde tuin

Garage en carport

Ligging: in de dorpskern van Landen, met alle faciliteiten vlakbij. Bushaltes op wandelafstand en station van Landen op iets meer dan 1 km.

De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen.

 
 

Bebouwing

Type: gesloten bebouwing
Bouwjaar: 2000
Grondoppervlakte: 249m²
Woonoppervlakte: 131 m²
Oriëntatie: Zuid-Oost

garage en carport : ja

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 4
Badkamer: ja
Toilet: 2
Berging: ja
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 803 €

Technische info

Verwarming: aardgas
Ramen: dubbel aluminium
EPC: 210 kWh / m² jaar
Unieke code: 2182986
Overstromingsgevoelig: ja (Achteraan de tuin strook)
Vrij op: bij Akte

 

Gelijkvloers

Inkomhal: via de voordeur bereikt men de inkomhal, die rechts toegang geeft tot de aparte toiletruimte, rechtdoor tot de trap naar de bovenverdiepingen en links tot de zit- en eetkamer. De 3 glaspartijen in de voordeur zorgen hier voor aangenaam daglicht en de vloer in de inkomhal werd bekleed met een beige, rechthoekige tegel in natuursteen.

Toiletruimte: de eerste deur rechts in de inkomhal leidt tot de toiletruimte, voorzien van toilet en lavabo. Een klein, hogergeplaatst raam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer in de toiletruimte werd bekleed met dezelfde mooie tegel als in de inkomhal.

Zit- en eetkamer: via een deur links in de inkomhal bereikt men de gezellige zitkamer, waar een grote, dubbele raampartij uitgeeft aan straatkant. Langs de kant van de eetkamer geeft een dubbele schuifraampartij rechtstreeks toegang tot het terras en de tuin. De vloer in deze ruimte werd bekleed met laminaat.

Keuken: vanuit de eetkamer leidt een open doorgang tot de volledig ingerichte keuken, uitgerust met een wastafel met druipvlak, 4-pits inductiekookplaat en dampkap, oven en combi-oven, ingebouwde koelkast en vaatwasmachine. De muur boven het werkblad werd betegeld en de vloer in de keuken werd bekleed met dezelfde mooie laminaat als in de woonkamer. De deur met glaspartij en het raam ernaast geven uit op het terras.

Berging: in de keuken leidt een deur naar de berging, waar alle nutsvoorzieningen toekomen en de nodige aansluitingen zijn voor wasmachine en droogkast. Verder biedt deze ruimte praktische bergplaats. De vloer in de berging werd bekleed met een donkergrijze tegel.

Terras en tuin: het aangename zonneterras met fontein is toegankelijk via de eetkamer of de keuken en werd aangelegd met klinkers. Vanop het terras bereikt men vervolgens het grasperk dat omboord werd met aanplantingen en daarnaast een aangelegd pad dat tot de garage en de tuinpoort naar de carport leidt.

Eerste verdieping

Via de trap met trapleuning in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar de vloer werd bekleed met dezelfde mooie natuursteen als in de inkomhal.

2 ruime slaapkamers: op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan de eerste een dubbel raam heeft dat uitgeeft aan tuinkant en de tweede een enkel groot raam dat uitgeeft aan straatkant. De vloer werd er bekleed met laminaat met geluidsdempende onderlaag.

Dressing: de derde kamer op deze verdieping is een dressing met wandkasten en lades langs alle muren en centraal een praktisch eiland. Het dubbele raam in de dressing geeft uit aan tuinkant. Ook hier werd de vloer bekleed met laminaat.

Badkamer: de mooie badkamer biedt een dubbel lavabomeubel met spiegelkasten boven de wastafels, bergkasten onderaan en kolomkasten langs beide kanten, een ligbad, een instapdouche en een toilet. Het grote raam in de badkamer geeft uit aan straatkant en zorgt hier voor licht en verluchting. De vloer in de badkamer werd bekleed met een tegel in blauwgrijze tinten en ook de muren werden over de volledige hoogte betegeld en afgewerkt met een sierboord.

Tweede verdieping

Via een houten trap op de eerste verdieping bereikt men de nachthal op de tweede verdieping, waar een veluxraam voor aangenaam daglicht zorgt. In de wand onder het raam werd een ingebouwde kast verwerkt met schuifdeur.

Master bedroom: de master bedroom op de 2e verdieping heeft heel aangename afmetingen en beschikt over 4 ingebouwde bergkasten met schuifdeuren onder de dakhelling langs beide wanden. Een groot veluxraam met zonnescherm zorgt hier voor aangename lichtinval. In deze kamer werd airconditioning voorzien. De vloer in de nachthal en in de slaapkamer werd bekleed met laminaat.

Berging: rechts in de nachthal leidt een deur naar een praktische berging waar zich ook de cv-installatie bevindt (aardgas). Ook hier werd de vloer bekleed met laminaat.

Garage en carport:

Via het pad naast het grasperk bereikt men de deur naar de garage met kantelpoort, die plaats biedt aan één wagen. Links bevindt zich een houten tuinpoort (met toegangscode) die tot de carport naast de garage leidt. Zowel de carport als de garage zijn bereikbaar via een oprit in gedeelde gemeenschap. Bijzonder praktisch: van hieruit leidt de oprit rechtstreeks naar de supermarkt net aan de overkant van de straat.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in aluminium met dubbele beglazing en vliegenhorren

-       Centrale verwarming op aardgas met radiatoren in alle kamers

Conclusie:

Deze mooie gezinswoning biedt heel aangename leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval, 3 ruime slaapkamers en een dressing op de verdiepingen en een fijn zonneterras en omheinde tuin achteraan de woning. De ligging, in het centrum van Landen met alle mogelijke faciliteiten vlakbij, maakt het plaatje compleet.