TE KOOP: VOLLEDIG VERNIEUWD APPARTEMENT IN TIENEN

Reizigersstraat 100/2 – 3300 Tienen

€ 199.000 

Mogelijkheid tot aankoop van een garage onder dit appartement (VP 15.000 euro)

KIJKDAG OP 26 OKTOBER VAN 10u00 TOT 11u30, afspraken voor 26 oktober zijn steeds mogelijk

Omschrijving:

Het gebouw met 2 wooneenheden bevindt zich aan de rand van het centrum van Tienen, vlakbij de aansluiting met de ring. Het appartement zelf bevindt zich op de tweede verdieping en biedt een mooie leefruimte met aansluitend een ingerichte keuken, twee slaapkamers en een badkamer.

Ligging: aan de rand van het centrum van Tienen, met bushaltes op wandelafstand, de aansluiting met de vesten rond Tienen vlakbij en het station van Tienen op een 2-tal km.

Dit mooie appartement is onmiddellijk beschikbaar. 

 
 

Bebouwing

Type:  gesloten bebouwing
Bouwjaar: 1970
Grondoppervlakte: 168 m²
Woonoppervlakte: 80 m²
Oriëntatie: Noord

Renovatie: december 2018

Indeling

Keuken: geïnstalleerd
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
WC: 1
garage: Mogelijks bij te kopen
tuin: neen
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen
Kadastraal inkomen: 741 €

Technische info

Verwarming:  aardgas
Ramen: dubbel beglazing
EPC: 311 kWh/m² jaar (dd 2017)
Unieke code: 1955714
Overstromingsgevoelig: Niet
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Inkom: de ruime inkomhal biedt plaats aan een volledige wand met ingebouwde kasten in grijs gelamineerd hout. Een lichtkoepel in het dak zorgt hier voor het nodige daglicht. Rechts bevindt zich de toegang tot de leefruimte en keuken en links tot de nachthal naar de slaapkamers en badkamer. De vloer in het volledige appartement werd bekleed met een mooi lichtgrijs steentapijt. 

Leefruimte: open en heldere leefruimte met plaats voor een zithoek en eetkamer. Een grote raampartij in 4 delen en een extra raam geven uit aan straatkant en zorgen voor extra veel lichtinval.  

Keuken: de open keuken in witte hoogglans is volledig ingericht en biedt een wastafel, vaatwas, ingebouwde ijskast met diepvries onderaan, inductiekookplaat, dampkap en combi-oven. Met aparte opbergnis met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. 

De inkomhal loopt links over in de nachthal, langs waar men het toilet, de 2 slaapkamers en de badkamer bereikt.  

Twee slaapkamers: het appartement beschikt over een grote en een kleinere slaapkamer. De grotere kamer heeft een brede raampartij in 2 delen. In de kleinere slaapkamer biedt een glazen deur naast het raam toegang tot het balkon achteraan de woning, dat zich over de ganse breedte strekt.   

Toiletruimte: met ophangtoilet.

Badkamer: met ruime inloopdouche, een enkele wastafel met berglades onderaan en een grote spiegel bovenaan. Handdoekradiator. Een kleine lichtkoepel zorgt hier voor het nodige daglicht.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Centrale verwarming op aardgas; radiatoren in elke ruimte

-       Schrijnwerk in pvc met dubbele beglazing en met vliegenramen, wit langs de binnenkant en grijs langs de buitenkant

  • Score EPC dadeert van voor de verbouwingen

Conclusie:

Dit mooie appartement met zijn aangename leefruimte, open keuken en 2 slaapkamers vormt een uitnodigende woning die praktisch gelegen is, net aan de rand van het centrum van Tienen.