VERKOCHT : MOOIE GERENOVEERDE GEZINSWONING MET TUIN EN GARAGE

Pollepelstraat 99, Tienen

 

 

 

Omschrijving:

Deze mooie gezinswoning is gelegen in een vrij rustige straat net buiten het centrum van Tienen. De woning biedt aangename leefruimtes en een veranda op het gelijkvloers, 4 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Achteraan de woning bevindt zich een dubbele garage en vervolgens een omheinde tuin.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, wc, woonkamer met eetkamer en zithoek. Volledig uitgeruste keuken, bijkeuken en veranda.

Verdieping: 4 slaapkamers en badkamer

Zolderverdieping: over de volledige oppervlakte

Kelder: ingedeeld in 2 ruimtes

Garage: dubbele garage

Tuin: omheinde tuin met grasperk.

Uitstekende ligging: in een vrij rustige straat net buiten het centrum van Tienen. Makkelijk bereikbaar en met alle faciliteiten in de nabije omgeving.

De beschikbaarheid van deze mooie woning is te bespreken.

 
 
 

Bebouwing

Type:  Half Open bebouwing
Bouwjaar: 1973
Grondoppervlakte:   486 m²
Woonoppervlakte:  140 m²
Oriëntatie: Oosten
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 1291

Indeling

Keuken:  ingericht
Slaapkamers: 4
Badkamer: 1
WC: 2
Garage: 2
Zolder: ja
Veranda: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woonpark gebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

Renovatie : 2015

 

Technische info

Verwarming: aardgas
Ramen: aluminium
EPC:  303 kWh/m² jaar
Unieke code: 2048966
Overstromingsgevoelig: neen

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: via de voordeur aan de zijkant van de woning bereikt men de ruime inkomhal, die rechts toegang geeft tot de woonkamer aan straatkant. Links bereikt men van hieruit het toilet, de keuken, de bijkeuken en de deur die naar de kelder leidt. Rechtdoor leidt de trap naar de bovenverdieping. De raampartij in matglas in de voordeur zorgt hier voor aangenaam daglicht. De vloer in de inkomhal werd bekleed met een in motief geplaatste, klassieke tegel.

Woonkamer: via de dubbele deur in de inkomhal bereikt men de heldere woonkamer met plaats voor een zithoek en eetkamer. De sierschouw met open haard vormen een mooie blikvanger in de zithoek. De grote raampartijen in deze ruimte geven uit op de aanplantingen aan de voorkant van de woning. De vloer in de woonkamer werd bekleed met een beigebruine tegel.

Toiletruimte: links in de inkomhal bevindt zich de aparte toiletruimte op het gelijkvloers, met toilet en lavabo met opbergkastje onderaan. Een klein vierkant raam zorgt voor de nodige verluchting. De vloer in het toilet werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.

Keuken: volledig uitgeruste keuken met aangename eethoek. Dubbele wastafel met druipvlak, 4-pits inductiekookplaat, dampkap, vaatwasmachine, oven en ingebouwde ijskast. De vloer in de keuken werd bekleed met een wit gespikkelde tegel. Het grote dubbele raam boven de wastafel geeft uit aan de zijkant van de woning.

Veranda: een deur in de keuken leidt tot de achterliggende veranda. De deur en dubbele schuifraampartij geven uit op de ruime oprit achteraan de woning. De vloer in de veranda werd bekleed met een crèmekleurige tegel.

ijkeuken: naast de keuken bevindt zich een kamer die momenteel dienst doet als speelkamer, maar ook perfect kan ingericht worden voor andere doeleinden. Het dubbele raam geeft uit in de veranda en de vloer werd bekleed met linoleum.

Verdieping

Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de eerste verdieping. De vloer op de verdieping werd bekleed met linoleum.

4 slaapkamers: de 4 slaapkamers op de eerste verdieping hebben aangename afmetingen

en beschikken elk over raampartijen met vliegenhorren met stores. De vloer in de kamers werd bekleed met linoleum.

adkamer: de badkamer op de verdieping biedt een enkele lavabo met spiegelkast bovenaan, een ligbad en een toilet. De vloer in de badkamer werd bekleed met een grijze tegel, de muren met donkere tegels. Een groot vierkant raam met matglas zorgt hier voor daglicht en verluchting.

Kelder

Een laatste deur in de inkomhal geeft toegang tot de trap die naar de kelder leidt. De kelder werd opgedeeld in 2 ruimtes. De eerste doet dienst als was- en bergruimte. De tweede is de technische ruimte voor de verwarmingsinstallatie (aardgas).

Zolder

Via een trapluik in de nachthal op de verdieping bereikt men de zolderverdieping, die zich over de volledige oppervlakte strekt en desgewenst ingericht kan worden tot extra slaapkamers of hobbyruimte. De zolder is geïsoleerd en beschikt over een raam en een veluxraam.

Oprit, garage en tuin:

De aangelegde oprit leidt links van het huis tot achteraan de dubbele garage. Het padje langs de zijkant van de garage leidt vervolgens tot het grasperk achteraan.

 Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Recent vernieuwd schrijnwerk in aluminium met dubbele beglazing, vliegenhoren en stores

-       CV op aardgas

Conclusie:

Deze mooie gezinswoning biedt aangename leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval, 4 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Ze is gunstig gelegen en biedt een makkelijke bereikbaarheid en alle mogelijke faciliteiten vlakbij.