VERKOCHT : RIJWONING MET TUINTJE EN GARAGE

Overwinningstraat 36, 3010 Kessel-Lo

OP 1 DAG VERKOCHT

 

Omschrijving:

Deze rijwoning bevindt zich in een éénrichting-straat, vlakbij de Tiensesteenweg en de aansluiting met de ring rond Leuven, en biedt de voordelen van de nabijheid van de stad en een makkelijke bereikbaarheid. De woning zelf beschikt over aangename leefruimtes, 2 slaapkamers op de eerste verdieping, nog eens 2 kamers op de zolderverdieping en een achteraan gelegen tuintje.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, woon- en eetkamer, keuken, veranda, badkamer.

Eerste verdieping: 2 slaapkamers

Tweede verdieping: 2 kamers

Kelder: bergruimte & nutsvoorzieningen

Tuin: omheind tuintje

Garagebox: een beetje verder in dezelfde straat

Praktische ligging: vlakbij de ring rond en het centrum van Leuven, alle mogelijke faciliteiten vlakbij.  

 
 

Bebouwing

Type:  open bebouwing
Bouwjaar: 1938
Grondoppervlakte: 125 m²
Woonoppervlakte:  m²
Oriëntatie: Zuid-Oost

Indeling

Keuken: geïnstalleerd
Slaapkamers: 2 + 1
Badkamer: 1
WC: 1
garage: Ja
tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen
Kadastraal inkomen: 470 €

Technische info

Verwarming:  aardgas
Ramen: enkel beglazing meranti
EPC: 639 kWh/m² jaar
Unieke code: 2103758
Overstromingsgevoelig: Mogelijks
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de lange inkomhal biedt links toegang tot de woonkamer, rechtdoor tot de trap naar de verdieping en tot de deur naar de keuken. De wanden in de inkomhal werden deels bekleed met een houten lambrisering en de vloer werd bekleed met een crèmekleurige keramische tegel met siermotief.

Woonkamer: via de inkomhal bereikt men links de woonkamer, die plaats biedt aan een zithoek en een eetkamer. Van hieruit leidt een dubbele houten deur met glaspartijen tot de keuken. Het grote raam (met rolluik) aan straatkant zorgt hier voor de nodige lichtinval. De vloer in de woonkamer werd bekleed met dezelfde keramische tegel als in de inkomhal.

Keuken en eethoek: via de hal of via de woonkamer komt men in de klassiek ingerichte keuken, met een dubbele wastafel met druipvlak, 4-pits gasvuur, dampkap en ingebouwde ijskast. De muur boven het aanrecht werd betegeld. Onder de glazen dakkoepel in de keuken is er plaats voor een gezellige eettafel. Van hieruit geeft een enkel raam en een deur uit in de veranda achteraan de woning. De vloer in de keuken werd betegeld met dezelfde tegel als in de woonkamer.

Veranda: via de keuken heeft men toegang tot de veranda, met rechts de deur naar de badkamer en rechtdoor een glaspartij en de buitendeur die naar de tuin leidt. Ook hier werd een glazen dakkoepel voorzien voor extra daglicht en hier bevinden zich de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De wanden in de veranda werden bekleed met afwasbare plastic lamellen en de vloer werd bekleed met dezelfde tegel als in de woonkamer en keuken.

Badkamer: een deur rechts in de veranda geeft toegang tot de badkamer met zitbad/douche, een enkele lavabo, toilet en bidet. De vloer in de badkamer werd betegeld met een witte, vierkante tegel en ook de wanden werden deels betegeld. Elektrisch vuur, warmtestraler en boiler.

Eerste verdieping:

Via de trap in de inkomhal bereikt men de verdieping. Een raam aan tuinkant zorgt voor het nodige daglicht in de trappenhal.

2 slaapkamers: de kleinere slaapkamer aan tuinkant beschikt over een dubbel raam (PVC) met rolluik. De grote kamer aan straatkant beschikt over 2 dubbele ramen (hout). De vloer in de nachthal en in de slaapkamers werd bekleed met vinyl.

Tweede verdieping:

De houten trap leidt vervolgens tot de tweede verdieping, die zich deels onder het dak bevindt.

2 kamers: de 2 kamers op deze verdieping doen voornamelijk dienst als bergkamers maar kunnen ook ingericht worden tot slaapkamers. De grootste kamer beschikt over een groot veluxraam en de kleinere kamer beschikt over een klein zolderraam. Ook op deze verdieping werd de vloer bekleed met vinyl.

Kelder:

Een deur onder de trap in de inkomhal geeft toegang tot de kelder, die is opgedeeld in verschillende ruimtes. De nutsvoorzieningen komen aan in de kelder en verder wordt deze ruimte gebruikt als technische ruimte (cv) en bergruimte. De vloer in de kelder werd bekleed met een cementtegel.

Tuin:

Via de veranda bereikt men de kleine omheinde tuin. Het centrale padje leidt tot het tuinhuisje achteraan en tot het poortje, van waaruit men rechtstreeks naar de plaatselijke Colruyt winkel kan stappen.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk deels in hout met enkele beglazing, deels in PVC met dubbele beglazing en rolluiken.

-       CV op aardgas met radiatoren en een voorzetkachel in de woonkamer

-       Colruyt bereikbaar via de tuin

Conclusie:

Deze rijwoning is maar weinig te renoveren, ze biedt mooie leef- en slaapruimtes en verdere inrichtingsmogelijkheden. Het tuintje achteraan de woning maakt er een aangename familiewoning van.