VERKOCHT : GOED ONDERHOUDEN MAAR DEELS TE RENOVEREN WONING

Oude Baan 64, Roosbeek (Boutersem)

 

Omschrijving:

Deze gezinswoning in halfopen bebouwing bevindt zich in een rustige straat vlakbij het centrum van Roosbeek, een deelgemeente van Boutersem. Ze beschikt over aangename leefruimtes op het gelijkvloers, 4 slaapkamers op de verdieping en een ruime zolderverdieping. Achteraan de woning bevindt zich een mooi omheind tuintje en terras.

Omvattende:

Gelijkvloers: Inkomhal, ruime woonkamer met zithoek en eetkamer, keuken en eetplaats. Wasplaats en toilet.

Eerste verdieping: 4 kamers

Zolder: over het volledig oppervlak

Kelder: opgedeeld 4 ruimtes

Tuintje: terras, grasperk, 2 berghokken.

Ligging: in een rustige straat vlakbij het centrum van Roosbeek, een deelgemeente van Boutersem.  Op wandelafstand van de N3 Leuven/Tienen.

Deze gezinswoning is onmiddellijk beschikbaar.

 
 
 

Bebouwing

Type:  Half Open bebouwing
Bouwjaar: 1953
Grondoppervlakte:  401 m²
Woonoppervlakte:  140 m²
Oriëntatie: Oosten
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 699

Indeling

Keuken:  deels ingericht
Slaapkamers: 4
Badkamer: 1,5
WC: 1
Berging: Ja
Zolder: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

 

Technische info

Verwarming:  Aardgas
Ramen:  enkele beglazing hout
EPC:  449 kWh/m² jaar
Unieke code: 2049224
Overstromingsgevoelig:  Neen

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: via de voordeur komt men in de inkomhal met plaats voor vestiaire. Links leidt de trap naar de verdieping, rechts bereikt men de woonkamer en rechtdoor de keuken. De vloer in de hal werd betegeld en de muren werden deels bekleed met houten lambrisering.

Woonkamer: via een deur met glaspartij bovenaan bereikt men de woonkamer, met aan straatkant de zitkamer en aan tuinkant de eetkamer. In het zitgedeelte is er plaats voor een open haard (hout, pellets). De grote raampartijen zowel aan straatkant als aan de achterkant van de woning zorgen hier voor veel aangenaam daglicht. De vloer werd bekleed met linoleum met als motief geplaatste tegels.

Keuken: via inkomhal of via de eetkamer bereikt men de keuken, die voorzien is van de basisbenodigdheden: houten opbergkasten onder en boven het werkoppervlak langs beide muren, een grote wastafel met druipvlak, kookvuur en dampkap. De vloer werd hier bekleed met linoleum en de muren werden tot op werkhoogte betegeld.

Eetkamer: een enkele trede leidt vanuit de keuken tot de eetkamer. De vloer werd hier bekleed met wit gespikkelde tegels. De deur met glaspartij en het grote dubbele raam met kiepgedeelte bovenaan geven uit op het terras.  

Wasplaats: vanuit de eetkamer bereikt men de badkamer/wasplaats, die voorzien is van een ligbad en een pompsteen met handbediende waterpomp. Een hoger geplaatst raam en het matte raam bovenaan de deur zorgen hier voor licht en verluchting. De vloer in deze ruimte werd betegeld. De deur geeft uit op het terras.

Toiletruimte: een deur in de wasplaats geeft toegang tot het toilet. Een hoger geplaatst raampje zorgt hier voor licht en verluchting. De muren werden tot op stahoogte betegeld.

Verdieping:

De nachthal op de verdieping is bereikbaar via de houten trap in de inkomhal. De vloer op de verdieping werd bekleed met linoleum.

Slaapkamers: 4 slaapkamers van aangename grootte, waarvan één met een voorkamer die eventueel kan ingericht worden tot dressing of badkamer. De kamer aan straatkant beschikt dan weer over een apart washoekje met lavabo en bidet. De 4 kamers beschikken elk over een lavabo en hebben grote raampartijen die voor voldoende daglicht zorgen. De vloer in alle kamers werd bekleed met linoleum.

Zolder:

De trap op de verdieping leidt vervolgens tot de zolderverdieping, die zich over de ganse oppervlakte strekt en geïsoleerd werd. Deze open ruimte biedt tal van inrichtingsmogelijkheden (extra slaapkamer, hobbyruimte,…). Voorzien van een enkel veluxraam.

Kelder:

De kelder is bereikbaar via een deur onder de trap in de inkomhal en werd opgedeeld in 4 ruimtes. Hier bevinden zich ook de CV (aardgas) en waterontharder.

Terras – tuin:

Via het poortje langs de zijkant van de woning bereikt men het met klinkers aangelegde terras achteraan de woning. Een padje leidt vervolgens tot het grasperk en tot de 2 berghokken. De tuin is volledig omheind.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Ramen in hout met enkele beglazing en rolluiken

-       CV op aardgas

Conclusie:

Deze gezinswoning biedt aangename leefruimtes, 4 slaapkamers op de verdieping en een zolderverdieping die eventueel ook naar wens kan ingericht worden. Zowel het huis als de achterliggende tuin werden goed onderhouden. In combinatie met de rustige ligging en de makkelijke bereikbaarheid, is dit een woning die vele mogelijkheden biedt.