IN OPTIE : DEELS GERENOVEERDE WONING MET TUIN IN WOMMERSOM

  OPLINTERSTRAAT 35, WOMMERSOM (LINTER)

Omschrijving :
Deze mooie gezinswoning met tuin bevindt zich in Wommersom, een deelgemeente van Linter. De woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, 2 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en de mogelijkheid om ook de zolder verder in te richten. Het achteraan gelegen terras en de tuin maken het geheel zeer aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal met vestiaire, open keuken en eetkamer, woonkamer, toiletruimte.  

Eerste verdieping: 2 slaapkamers en badkamer

Zolderverdieping: geïsoleerde zolder

Tuin: oprit, terras en tuin

Praktische ligging: in een rustige straat in Wommersom, een deelgemeente van Linter op ong. 6 km van Tienen. Bushalte De Lijn op 300m. Aansluiting met de N3 Tienen/Sint-Truiden op een 2-tal km.

De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen.

 
 

bebouwing

Type: Open bebouwing
Renovatiejaar: 2017
Bouwjaar: 1928

Grondoppervlakte: 820 m²
Woonoppervlakte: 110 m²
Oriëntatie: Zuid

Indeling

Keuken: ja

Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
Toilet: 2
Berging: ja
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 689 €

Technische info

Verwarming: aardgas
Ramen: dubbel beglazing pvc
EPC: 330 kWh / m² jaar
Unieke code: 2136116
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de inkomhal is aangenaam verlicht door de raampartijen met mat glas naast en boven de voordeur. Rechts leidt tot de vestiaire en toiletruimte en rechtdoor naar de keuken en leefruimte. De vloer in de inkomhal werd bekleed met een grote donkergrijze tegel die ook elders op het gelijkvloers terug te vinden is.

Toiletruimte: rechts in de inkomhal bevindt zich de aparte toiletruimte met ophangtoilet en lavabo. De vloer in het toilet werd bekleed met dezelfde mooie tegel als in de inkomhal.

Keuken en eetkamer: via de inkomhal bereikt men rechtdoor de keuken en eetkamer. De mooie, volledig ingerichte keuken biedt een inductiekookplaat en dampkap, een ingebouwde oven en microgolfoven. Het centrale kookeiland met eetplaats voor 4 personen in het verlengde van het werkblad, biedt plaats aan een dubbele wastafel met druipvlak, ingebouwde vaatwasmachine en langs beide kanten ontzettend veel praktische bergkasten onderaan. Ter hoogte van het keukeneiland zorgen een buitendeur en een bijkomend raam in mat glas voor extra daglicht. Langs de andere kant bieden grote raampartijen in L-vorm rechtstreeks toegang tot het terras en de tuin.

Woonkamer: links van de keuken bevindt zich de woonkamer, met meer dan voldoende plaats voor een aangename zithoek. Ook hier zorgt een enkele raampartij voor bijkomend daglicht en werd de vloer bekleed met dezelfde mooie donkergrijze tegel als elders op het gelijkvloers.

Eerste verdieping:

Via een houten trap bereikt men de nachthal op de verdieping, waar de vloer werd bekleed met laminaat. Een enkel raam zorgt hier voor aangenaam daglicht. De traphal dient nog verder afgewerkt te worden en op deze verdieping dienen ook zaken zoals venstertabletten en radiatoren nog geplaatst te worden.

Twee slaapkamers: vanuit de nachthal leiden deuren naar de 2 slaapkamers op deze verdieping. De grote slaapkamer beschikt over een dubbel raam, de kleinere slaapkamer over een enkele raampartij, beiden voorzien van vliegenhorren. De vloer in beide slaapkamers werd bekleed met laminaat. De aansluitingen voor radiatoren zijn voorzien.

Badkamer: een laatste deur in de nachthal leidt tot de badkamer, voorzien van een ligbad, een toilet, 2 lavabomeubels met opbergkastjes onderaan, spiegelkastjes bovenaan en 2 extra kolomkastjes. De vloer in de badkamer werd bekleed met vinyl en de muren werden deels betegeld. De radiator in de badkamer werd geplaatst en een enkel raam zorgt hier voor daglicht en verluchting.

Zolderverdieping:

Rechts in de nachthal op de eerste verdieping bevindt zich een deur naar een tussenruimte, die desgewenst kan ingericht worden tot een compacte dressing. Ook hier werd de vloer bekleed met laminaat en een enkel raam zorgt hier voor het nodige daglicht. Van hieruit biedt een harmonicadeur toegang tot de houten trap naar de zolderverdieping, die volledig werd geïsoleerd en desgewenst kan ingericht worden tot extra slaapkamers bijvoorbeeld.

Terras en tuin:

Zowel links als rechts van de woning bevindt zich een oprit. Het terras is bereikbaar via de achterdeur of via de grote raampartijen in de keuken. Van hieruit bereikt men vervolgens het grasperk, dat tot achteraan de tuin strekt en her en der wordt afgewisseld met aanplantingen 

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing en vliegenhorren

-       CV op aardgas.

Conclusie:

Deze grotendeels gerenoveerde gezinswoning bevindt zich in het vrij landelijke Wommersom, een deelgemeente van Linter. De woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, 2 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en de mogelijkheid om extra kamers in te richten op de geïsoleerde zolderverdieping. Het achteraan gelegen terras en de mooie tuin maken het geheel zeer aangenaam om wonen.