TE KOOP : VERZORGDE RIJWONING MET TERRAS EN WERKPLAATS

Oplintersesteenweg 123, 3300 Tienen

€ 165.000

Omschrijving:
Deze rijwoning bevindt zich vlakbij de ring rond Tienen en biedt de voordelen van de nabijheid van de stad én van een makkelijke bereikbaarheid. De woning zelf beschikt over aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 2 slaapkamers op de verdieping. Het terras achteraan de woning kijkt uit op de achterliggende velden.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, woon- en eetkamer, keuken en eethoek, toilet en badkamer

Eerste verdieping: 2 ruime slaapkamers

Zolderverdieping: niet geïsoleerd

Kelder: 2 compartimenten

Bergplaatsen, terras en tuin

Praktische ligging: vlakbij de ring rond en het centrum van Tienen, alle mogelijke faciliteiten vlakbij. Bushalte vlakbij.

Deze rijwoning is onmiddellijk beschikbaar.

 
 

bebouwing

Type: gesloten bebouwing
Bouwjaar: 1918
Grondoppervlakte: 150 m²
Woonoppervlakte: 104 m²
Oriëntatie: Oost

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
Toilet: 1
Berging: ja
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 475 €

Technische info

Verwarming: aardgas voorzetkachels
Ramen: deels dubbel, deels enkel
EPC: 593 kWh / m² jaar
Unieke code: 2148758
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de inkomhal loopt langs de deuren naar de woon- en eetkamer en de trap naar de verdiepingen helemaal tot de eethoek achteraan de woning. De houten voordeur met matte glaspartij bovenaan zorgt hier voor het nodige daglicht. De vloer in de inkomhal werd betegeld met een grote beige tegel.

Woon- en eetkamer: een eerste deur links in de inkomhal leidt tot de woonkamer, waar een grote houten raampartij (enkel glas) uitgeeft aan straatkant. Een voorzetkachel op aardgas zorgt hier voor de nodige warmte. Een open doorgang leidt van hieruit naar de eetkamer. De vloer in de woon- en eetkamer werd bekleed met vinyl met parketmotief.

Keuken en eethoek: via een open doorgang in de eetkamer komt men in de ruime keuken met eethoek, waar de vloer werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal. De keuken in L-vorm is voorzien van een dubbele wastafel met druipvlak, een 4-pits vitrokeramische kookplaat met dampkap en oven onderaan, een ingebouwde koelkast en verder de nodige bergkasten boven- en onderaan. De muur boven het aanrecht werd betegeld. Rechts van de keuken is er plaats voor een ruime eethoek. Van hieruit leidt een deur opnieuw naar de inkomhal en geeft een dubbele raampartij en buitendeur met glaspartij (in aluminium met dubbele beglazing en rolluiken) toegang tot de bergingen en het terras achteraan de woning.

Toiletruimte en badkamer: in de eethoek leidt een eerste deur naar de toiletruimte, voorzien van toilet en lavabo. Een tweede deur leidt tot de badkamer, uitgerust met een douchecabine, bidet, een enkele wastafel met spiegelkast bovenaan en een dubbele opbergkast onderaan. Hier zijn ook de nodige aansluitingen aanwezig voor een wasmachine. De vloer in het toilet en de badkamer werd bekleed met dezelfde tegel als in de eethoek. De muren werden bekleed met een geassorteerde tegel met sierboord. 

Eerste verdieping:

Via de trap met armleuning in de inkomhal bereikt men de eerste verdieping. Een klein raam (PVC, met vliegenraam en rolluik) op de overloop zorgt hier voor aangenaam daglicht. De vloer in de nachthal werd bekleed met vasttapijt.

2 slaapkamers: op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime kamers, één aan straatkant met 2 raampartijen en één aan tuinkant met één raampartij. De houten vloer in de slaapkamers werd bekleed met vinyl.

Zolderverdieping:

De vaste trap leidt vervolgens tot de zolderverdieping, die zich over de volledige oppervlakte van de woning strekt. De zolder werd niet geïsoleerd. Het is desgewenst perfect mogelijk om hier extra kamers in te richten.

Bergplaatsen, terras en tuin:

Enkele treden aan de buitendeur in de eethoek leiden tot een eerste bergplaats, die ook perfect kan dienen als hobbyruimte. Twee grote raampartijen met mat glas en een bijkomende dakkoepel zorgen hier voor het nodige daglicht. Met radiator. Het padje met klinkers leidt vervolgens tot een fietsenstalling en tot het poortje naar het terras dat uitkijkt op de achterliggende velden. Het terras werd aangelegd met klinkers en van het terras leidt een padje tot aan de straat.

Kelder:

Een harmonicadeur onder de trap leidt tot de trap naar de kelder, die werd opgedeeld in 2 compartimenten en dient als bergruimte.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk grotendeels in PVC met dubbele beglazing, vliegenramen en rolluiken.

-       Verwarming op aardgas, voorzetkachels

Conclusie:

Deze rijwoning bevindt zich vlakbij de ring rond Tienen en biedt de voordelen van de nabijheid van de stad én van een makkelijke bereikbaarheid. De woning zelf beschikt over aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 2 slaapkamers op de verdieping, met de mogelijkheid om nog extra slaapkamers in te richten op de zolderverdieping. Achteraan de woning bevinden zich 2 extra bergplaatsen en vervolgens een aangenaam terras dat uitkijkt op de achterliggende velden.