IN OPTIE !!!

Nieuwe Voetweg 2, Bost (Tienen)

Klein beschrijf mogelijk

 

 

Omschrijving:

Deze mooie, instapklare gezinswoning in halfopen bebouwing bevindt zich in het rustige Bost, vlakbij Tienen, op slechts enkele kilometers van de aansluiting met de ring en met de snelweg richting Brussel/Luik. De woning biedt heldere en aangename leefruimtes, 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een bergzolder. De omringende tuin en de rustige ligging maken het geheel bijzonder aangenaam om wonen.

Omvattende:

Benedenverdieping: inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken.

Verdieping: 3 slaapkamers en badkamer met toilet

Tuin en garage: met bergplaats achter de garage

Zolderverdieping: geïsoleerde bergzolder

Ligging: de woning bevindt zich in een rustige straat, op een 5-tal minuten van de aansluiting met de ring rond Tienen en met de E40 richting Brussel/Luik.

Deze mooie gezinswoning is onmiddellijk beschikbaar.

 
 

Bebouwing

Type: Half open bebouwing
Bouwjaar: 1948
Grondoppervlakte: 356 m²
Woonoppervlakte: 122 m²
Oriëntatie: Zuid
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 666,00

Indeling

Keuken: ingericht
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
WC: 1
Berging: Ja
Garage: 1
Terras: Ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

Technische info

Verwarming:  Aardgas
Ramen:  Dubbele beglazing
EPC:  430 Kwh / m²
Unieke code:  1898376
Overstromingsgevoelig:  Neen

 

INDELING

Inkomhal: via de voordeur bereikt men de inkomhal, die plaats biedt aan een vestiaire langs de trap naar de verdieping. Links en rechts leiden deuren met glaspartijen tot de leefkamers op de benedenverdieping. Rechtdoor leidt de trap naar de bovenverdieping en de doorgang naast de trap leidt tot een deur naar de keuken. De voordeur met glazen panelen in melkglas zorgt hier voor voldoende lichtinval. De vloer in de inkomhal werd bekleed met in motief geplaatste zwart-wit tegels.

Leefkamers: via de deur in de inkomhal bereikt men links en rechts 2 mooie kamers op het gelijkvloers, die naar wens kunnen ingericht worden tot salon of eetkamer. Beide kamers bieden grote raampartijen (met rolluiken) die uitgeven op de oprit aan de voorkant van de woning. De vloer werd hier betegeld met dezelfde zwart-wit tegels als in de inkomhal.

Keuken: via een deur in de leefkamer links in de inkomhal bereikt men de ruime keuken. De keuken werd functioneel ingericht met een 4-pits elektrische kookplaat, een dampkap en een wasbak met druiprek. Boven en onder het aanrecht werden opbergkasten aangebracht in L-vorm en de muur boven hetaanrecht werd betegeld met een kleine, vierkante beige tegel voor makkelijk onderhoud. De vloer werd betegeld met een vierkante tegel in beige marmermotief. Een deur met glaspartijen rechts in de keuken geeft toegang tot de vroegere inkomhal en zorgt hier voor de nodige lichtinval. Het is perfect mogelijk om deze oude inkomhal te renoveren en zo voor extra ruimte en licht te zorgen. Een andere deur in de keuken leidt tot een praktische bergruimte onder de trap en een laatste deur tot de inkomhal.

Tuin en garage: via de oprit, die ook parkeerplaats biedt aan twee wagens, bereikt men de tuin.

Verdieping

Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar grote ramen met stores langs beide kanten van de woning voor voldoende daglicht zorgen. De vloer op de verdieping werd bekleed met laminaat.

3 kamers: de 3 slaapkamers op de verdieping hebben aangename afmetingen en grote raampartijen die voor de nodige lichtinval en verluchting zorgen. De vloer in de slaapkamers werd bekleed met dezelfde laminaat als in de nachthal op de verdieping.

Badkamer: de badkamer werd uitgerust met een ligbad met douchewand, een enkele wastafel met 3-dubbele opbergkasten onderaan, een grote spiegel met spiegelkast bovenaan. Toilet. De vloer werd hier bekleed met een ecru tegel en ook de muren werden grotendeels betegeld met een witte badkamertegel. Een dubbel raam op stahoogte zorgt hier voor voldoende daglicht en verluchting.

Zolder

Een luik in het plafond van de badkamer op de verdieping geeft toegang tot de zolderverdieping, die volledig geïsoleerd werd.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Recent vernieuwd schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing  

-       Recent vernieuwde elektriciteit

-       CV op gas met radiatoren in alle ruimtes

Conclusie:

Deze instapklare, mooie gezinswoning biedt een rustige ligging en een bijzonder makkelijke bereikbaarheid. De woning zelf werd zeer mooi gerenoveerd en biedt aangename leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval. Het mooie tuintje voor de woning maakt het plaatje compleet.