Moespikstraat 69, Tienen

VERKOCHT op 1 dag !!!

 

Omschrijving: deze verzorgde rijwoning ligt in het centrum van Tienen en biedt de voordelen van de stad en van een makkelijke bereikbaarheid. De woning zelf is instapklaar en beschikt over aangename leefruimtes. Het achteraan gelegen binnenkoertje maakt het geheel aangenaam om wonen.

Omvattende: 
Gelijkvloers: woonkamer, eetkamer, keuken en eethoek. Veranda met toiletruimte en wasplaats. Binnenkoer met terras en berghok.
Eerste verdieping: 2 ruime kamers, badkamer met toilet.
Zolderverdieping: bergruimte.
Kelder: kelderruimte bereikbaar via een deur in de eetkamer.

Praktische ligging: in het centrum van Tienen, vlakbij het trein- en busstation. Alle mogelijke faciliteiten en winkels in de directe omgeving. De woning is onmiddellijk beschikbaar.

 

 
 

Bebouwing

Type: gesloten bebouwing
Bouwjaar: 1910
Grondoppervlakte: 90 m²
Woonoppervlakte: 104 m²
Oriëntatie: oost
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 265,00

Indeling

Keuken: ingericht
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
WC: 2
Berging: Ja
Garage: Neen
Terras: Ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: Woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

Historische stadskern Tienen www.onroerenderfgoed.be

Technische info

Verwarming: Aardgas
Ramen: enkel beglazing
EPC: 373 Kwh/m²  
Unieke code: 1939617
Overstromingsgevoelig: Neen

 

INDELING

Gelijkvloers

Woonkamer: de voordeur met glaspartij geeft onmiddellijk uit in de woonkamer aan straatkant, waar een enkel hoog raam met store voor bijkomend daglicht zorgt. De woonkamer wordt verwarmd met een gasconvector die voor de sierschouw werd geplaatst. De vloer werd bekleed met linoleum.

Eetkamer: vanuit de woonkamer leidt een dubbele deur met glaspartij tot de eetkamer. Een eerste deur rechts in de eetkamer leidt naar de kelderverdieping. Een deur in de hoek van de eetkamer leidt tot de trap naar de bovenverdieping. De ruimte wordt verwarmd met een gaskachel. De vloer in de eetkamer en aangrenzende keuken werd betegeld met een vierkante beige tegel.

Keuken: een open doorgang leidt van de eetkamer naar de keuken, waar ook meer dan voldoende plaats is voor een aangename eethoek vlakbij een groot raam dat in de veranda uitgeeft. Langs een volledige muur werd een klassieke keuken geïnstalleerd met een enkele wasbak met druipvlak, een 4-pits gasvuur met oven onder en dampkap boven, een ingebouwde koelkast en een microgolfoven. De muur boven het aanrecht werd bekleed met bijpassende tegeltjes voor makkelijk onderhoud. Het grote raam en de deur in de eethoek geven uit op de aangebouwde veranda.

Veranda: via de deur in de keuken bereikt men de met doorzichtige platen overdekte veranda. De vloer in de veranda werd betegeld, de wanden werden hier bekleed met laminaat. Links in de veranda bevindt zich de toiletruimte en daarnaast is er een washoek waar de nodige aansluitingen zijn voor wasmachine en droogkast. Het grote raam en de deur in de veranda geven uit op de binnenkoer en de berging achteraan de woning.

Toiletruimte: links in de veranda bevindt zich een deur die toegang geeft tot het toilet met lavabo van het gelijkvloers. De vloer in deze ruimte werd betegeld, ook hier werden de wanden bekleed met laminaat.

Verdiepingen:
Bereikbaar via de trap in de eetkamer.

Slaapkamer 1: links van de trap bereikt men de eerste ruime slaapkamer. De vloer werd hier bedekt met laminaat, de 2 grote ramen geven uit aan straatkant.

Slaapkamer 2: rechts van de trap bevindt zich de slaapkamer aan tuinkant, waar één groot raam voor het nodige daglicht zorgt. Ook hier werd de vloer bekleed met laminaat. Vanuit deze kamer heeft men rechtstreeks toegang tot de aangrenzende badkamer.

Badkamer met toilet: de ruime badkamer heeft een ligbad, een enkele lavabo met opbergkasten onderaan en een spiegel bovenaan, en een toilet. De vloer in de badkamer werd bekleed met linoluem. Met boiler en elektrisch vuur. Een raam geeft uit op de achterkant van de woning en zorgt hier voor het nodige licht en verluchting.

Zolder:
Geïsoleerde zolder die dienst doet als bergruimte, trapluik op de eerste verdieping.

Kelder:
De kelderruimte is bereikbaar via een deur onder de trap in de eetkamer. Een houten trap leidt naar de kelder aan straatkant, waar ook de nutsvoorzieningen toekomen. Verder doet deze ruimte dienst als berging.

Binnenkoer:
Via de achterdeur in de veranda bereikt men eerst het terras. Het padje rechtdoor leidt tot een praktische bergruimte achteraan.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
-       Ramen deels met enkele, deels met dubbele beglazing
-       Schrijnwerk deels in aluminium, deels in hout
-       Klein beschrijf mogelijk

Conclusie:
Deze gunstig gelegen rijwoning is aangenaam door de ruimte die ze biedt en door de natuurlijke lichtinval in alle kamers. Zowel het huis als het binnenkoertje met berging achteraan zijn goed onderhouden.