VERKOCHT: MOOIE GEZINSWONING MET TUIN IN BOUTERSEM 

  MERELSTRAAT 2, 3370 BOUTERSEM (Roosbeek) 

Omschrijving :
Deze goed onderhouden gezinswoning met tuin bevindt zich in Roosbeek, een deelgemeente van Boutersem. De woning met 3 slaapkamers biedt alle comfort en bevindt zich volledig op het gelijkvloers. Het achteraan gelegen terras en de volledig omheinde tuin maken het geheel zeer aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal en nachthal, woon- en eetkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet, 2 slaapkamers. Garage met wasplaats.

Zolder: bergzolder

Kelder: 2 compartimenten en kruipkelder

Terras en tuin: aangelegd, overdekt terras en volledig omheinde tuin.

Ligging: in een rustige, doodlopende straat op wandelafstand van de dorpskern van Roosbeek. Bushaltes op ongeveer 500 m langs de N3 Leuven/Tienen, station Vertrijk op ong. 3,5 km en aansluiting met de E40 op ong. 5,5 km.

De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen.

 
 

bebouwing

Type: Open bebouwing
Bouwjaar: 1968

Grondoppervlakte: 1051 m²
Woonoppervlakte: 138 m²
Oriëntatie: Noord

Indeling

Keuken: ja

Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
Toilet: 1
garage: ja
tuin: ja
Terras: neen

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 1251 €

Technische info

Verwarming: aardgas (2017)
Ramen: dubbel beglazing meranti
EPC: 733 kWh / m² jaar
Unieke code: 2147047
Overstromingsgevoelig: ja
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

gelijkvloers

Inkomhal: de ruime en heldere inkomhal leidt links tot de woonkamer en rechtdoor tot de nachthal naar de slaapkamers. De vloer in de hal en nachthal werd bekleed met een witgrijs gemarmerde tegel.

Woon- en eetkamer: via de inkomhal bereikt men links de deur naar de woonkamer, met plaats voor een gezellige zithoek bij de open haard met inbouwcassette en vervolgens de eetkamer. Een grote raampartij in 3 delen geeft uit op de voortuin en een bijkomend raam geeft uit aan de zijkant van woning. De vloer in de woonkamer werd bekleed met vinyl.

Keuken: vanuit de eetkamer leidt een deur tot de volledig ingerichte keuken met dubbele wastafel met druipvlak, 4-pits gasvuur en dampkap, oven en ingebouwde koelkast. De muur boven het aanrecht en ook de vloer in de keuken werd betegeld. De brede raampartij (met rolluik) boven de keukentafel geeft uit op het overdekte terras achteraan de woning. Vanuit de keuken leidt een deur naar de garage en vervolgens naar het terras en de tuin.

Slaapkamer: vanuit de keuken leidt een deur rechts tot een tussenkamer, waarin langs één wand ingebouwde kasten werden aangebracht over de volledige hoogte. De hoger geplaatste, dubbele raampartij geeft uit op het overdekte terras en de vloer in deze kamer werd betegeld. Van hieruit leidt een deur naar de nachthal.

Badkamer: de badkamer werd uitgerust met een instapdouche, een lavabomeubel met enkele lavabo, opbergkastjes onderaan en spiegelkast bovenaan en een bijhorende kolomkast naast het meubel. Een hoger geplaatst raam in 3 delen met mat glas zorgt hier voor het nodige daglicht en verluchting. De vloer en ook de muren werden over de volledige hoogte bekleed met een tegel met sierboord.

Toilet: een volgende deur in de nachthal leidt tot de aparte toiletruimte. De vloer werd betegeld en een enkel raam zorgt hier voor verluchting.     

2 slaapkamers: de 2 slaapkamers hebben heel aangename afmetingen en beschikken beiden over grote raampartijen (met vliegenraam), waarvan één met rolluik uitgeeft aan de zijkant en de andere aan de voorkant van de woning. De vloer in beide kamers werd bekleed met vinyl.

Garage: de garage met elektrisch bediende poort is bereikbaar via de oprit langs de zijkant van de woning en biedt plaats aan één wagen en ruimte voor de wasplaats, met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast en een bijkomende wastafel. Drie kleine raampartijen zorgen hier voor daglicht en er werd een radiator geplaatst. De vloer in de garage werd betegeld. Via de achterdeur (met vliegendeur) bereikt men van hieruit het terras en vervolgens de tuin.

Zolder:

In de nachthal is er een trapluik naar de zolder, die desgewenst dienst kan doen als bergzolder. De vloer in de zolder werd volledig geïsoleerd.

Kelder:

Via een deur in de nachthal bereikt men de trap naar de kelder, die opgedeeld werd in 2 ruimtes van waaruit men toegang heeft tot de kruipkelder. In de achterste ruimte staat de verwarmingsketel (aardgas) en hier komen aardgas en water toe. Verder doet de kelder dienst als bergruimte. 

 Terras en omheinde tuin:

Het gezellige, overdekte terras achteraan de woning werd volledig aangelegd met klinkers. Van hieruit leidt een padje tot achteraan de volledig omheinde tuin, waar het centrale grasperk werd omboord met sierplanten en –struiken.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Buitenschrijnwerk met dubbele beglazing, deels in hout, deels in aluminium

-       CV op aardgas met radiatoren in alle ruimtes

-       Extra gesloten garage box aanwezig naast de woning

Conclusie:

Deze mooie gezinswoning biedt vele troeven: een rustige maar praktische ligging, een makkelijke bereikbaarheid met bushaltes op ong. 1km, het station van Vertrijk op ong. 3,5 en de aansluiting tot de E40 (Brussel/Luik) op ong. 5,5 km. De woning zelf werd zeer goed onderhouden en biedt aangename leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval, 2 slaapkamers, een overdekt terras en een volledig omheinde tuin.