TE KOOP : MOOI APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS IN TIENEN

Menegaard 33, 3300 Tienen

Omschrijving :
Dit appartement bevindt zich in het centrum van Tienen, niet ver van de grote markt. Het appartement zelf bevindt zich op de tweede verdieping en biedt een mooie leefruimte, een ingerichte keuken en twee slaapkamers.

Ligging: in het centrum van Tienen, alle faciliteiten in de buurt. Bushaltes op wandelafstand, de aansluiting met de vesten en de ring rond Tienen vlakbij en het station op een 2-tal km.

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar. 

 
 

Bebouwing

Type: gesloten bebouwing appartement 2e verdieping
Bouwjaar: 1994
Woonoppervlakte: 75 m²
Oriëntatie: Oosten

Indeling

Keuken: ja (open)
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
Toilet: 1
kelder: Neen
Garage: Neen

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 882 €

Technische info

Overstromingsgevoelig: neen
Vrij op: In onderling overleg
Verwarming: aardgas
Ramen: dubbele beglazing Alu
EPC: kWh/m² jaar
Unieke code: 2203864

 

INDELING

Inkom: de inkomhal biedt rechts plaats aan een vestiaire en een ingebouwde kast. De vloer in de inkomhal is bekleed met een beige keramische tegel.

Leefruimte: vanuit de inkomhal leidt een deur rechts naar de open en heldere leefruimte, met plaats voor een zithoek en eetkamer. Twee grote raampartijen geven uit aan straatkant en zorgen voor extra veel lichtinval. De vloer in de leefruimte is bekleed met parket. 

Keuken: de open keuken in U-vorm is volledig ingericht en biedt een wastafel met druipvlak, ingebouwde ijskast, elektrische kookplaat met dampkap en oven onderaan en verder praktische bergkasten boven en onder het werkblad. De vloer in de keuken en ook de muren boven het werkblad zijn betegeld.

Twee slaapkamers: het appartement beschikt over 2 slaapkamers. De eerste is bereikbaar via de inkomhal, de tweede bevindt zich naast de leefruimte. Beide kamers beschikken over een dubbel raam en de vloer is bekleed met vinyl.

Toiletruimte: de eerste deur links in de inkomhal geeft toegang tot het toilet, met lavabo en spiegel. Zowel de vloer als de muren zijn hier betegeld.

Badkamer: de 2e deur links in de hal geeft toegang tot de badkamer, voorzien van een enkele lavabo met dubbele kast onderaan, spiegelkast bovenaan, een kolomkast links van het meubel en een ligbad moet douchestang. De vloer in de badkamer is bekleed met een grijze tegel, de muren zijn bekleed met een wit gemarmerde tegel met grijze sierboord. 

Berging en technische ruimte: de andere deuren in de leefruimte leiden tot een praktische berging en tot een technische ruimte (cv), waar de vloer is bekleed met een grijze keramische tegel.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Centrale verwarming op aardgas; radiatoren in elke ruimte

-       Schrijnwerk in aluminium met dubbele beglazing

Conclusie:

Dit mooie appartement met zijn aangename leefruimte, open keuken en 2 slaapkamers vormt een uitnodigende woning die praktisch gelegen is, vlakbij het centrum van Tienen en vlakbij de uitvalswegen.