LANDELIJKE GEZINSWONING MET RUIME TUIN

Malendriesstraat 105, Boutersem

VERKOCHT OP 1 DAG !

 

Omschrijving:

Omschrijving: deze gezinswoning in open bebouwing is gelegen in Kerkom, een deelgemeente van Boutersem. De woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 2 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. De mooie achterliggende tuin werd volledig omheind en grenst aan natuurgebied.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, zitkamer en eetkamer. Keuken, eetplaats, wasplaats en toilet.

Eerste verdieping: 2 slaapkamers, badkamer

Zolderverdieping: mogelijkheid tot inrichten van extra slaapkamers

Kelderverdieping: 3 ruimtes

Oprit, terras, 2 garages en tuin

Ligging: in de hoofdstraat van Kerkom, de mooie tuin van de woning grenst aan natuurgebied. Met bushalte op 300m, het station van Vertrijk en de aansluiting met de E40 Brussel/Luik bevinden zich op ong. 7 km.

Deze woning is beschikbaar volgens afspraak. 

 
 

Bebouwing

Type: open bebouwing
Bouwjaar: 1935

Renovatie: 2010
Grondoppervlakte:  842 m²
Woonoppervlakte:  120 m²
Oriëntatie: Zuid

Indeling

Keuken: geïnstalleerd
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
WC: 2
garage: Ja (2)
tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen
Kadastraal inkomen: 743  €

Technische info

Verwarming:  mazout
Ramen: dubbel beglazing PVC
EPC:  1038 kWh/m² jaar
Unieke code: 2131392
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de inkomhal leidt links tot de woonkamer, rechtdoor tot de keuken en rechts tot de trappen naar de bovenverdiepingen en de kelder. De inkomhal is aangenaam helder door de raampartijen in mat glas van de voordeur. De vloer in de inkomhal werd bekleed met een roestbruine, rechthoekige tegel.

Woon- en eetkamer: links in de inkomhal leidt een deur naar de woonkamer, met eerst plaats voor een zithoek bij de moderne gashaard en vervolgens de eetkamer. Twee dubbele raampartijen, zowel aan straat- als aan tuinkant, zorgen hier voor veel aangenaam daglicht. Vanuit de eetkamer leidt een deur naar de keuken. De vloer in deze ruimte werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.

Keuken: rechtdoor in de inkomhal bereikt men de ingerichte keuken, met langs één wand een dubbele wastafel met druipvlak, een 5-pits kookvuur op aardgas, dampkap en verder veel praktische keukenkasten. Langs de andere wand bevinden zich extra bergkasten, een ingebouwde koelkast en oven. De vloer in de keuken werd bekleed met een grote, donkergrijze vierkante tegel.

Eetplaats: 2 treden leiden van de open keuken tot een heldere eetplaats, met meer dan voldoende ruimte voor een keukentafel en extra keukenkasten. Twee grote raampartijen in de eetplaats geven uit op het terras en de buitendeur met glaspartij en vliegendeur leidt van hieruit naar het terras, de oprit en vervolgens naar de tuin. De vloer in de eetplaats werd bekleed met een witbeige tegel.

Bijkeuken, wasplaats en toiletruimte: via de eetplaats bereikt men de achterliggende bijkeuken en wasplaats, met rechts de aparte toiletruimte van het gelijkvloers en links een extra wastafel. Verder biedt deze ruimte de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De dubbele raampartij met mat glas geeft uit op de oprit.

Oprit, terras, garage en tuin: de oprit leidt via een mooie dubbele poort langs het terras tot de 2 garageboxen rechts achteraan de woning. Van hieruit bereikt men vervolgens de mooie, volledig omheinde tuin, waarin grasperken, bomen en aanplantingen elkaar afwisselen. De tuin grenst achteraan aan natuurgebied.  

Eerste verdieping

Via de open houten trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar een enkel raam aan straatkant voor het nodige daglicht zorgt. De vloer in de nachthal werd bekleed met tapijt.

2 slaapkamers: de 2 slaapkamers op de verdieping – één aan straatkant en één aan tuinkant – hebben beiden aangename afmetingen en beschikken elk over een dubbele raampartij. De slaapkamer aan straatkant beschikt bovendien over een sauna. De vloer in de slaapkamers werd bekleed met linoleum.

Badkamer: een laatste deur in de nachthal leidt tot de badkamer, met plaats voor een instapdouche, een breed lavabomeubel met enkele lavabo, 2 opberglades onderaan, een kolomkast naast het meubel en een spiegelkast erboven. In een aparte hoek bevindt zich het toilet. Het raam met store in de badkamer geeft uit aan tuinkant. De vloer in de badkamer werd bekleed met linoleum. 

Zolderverdieping

De houten trap leidt vervolgens tot het luik naar de zolderverdieping van de woning, die dienst kan doen als bergzolder maar ook perfect kan ingericht worden tot 2 extra slaapkamers.  

Kelder

Onder de trap naar de bovenverdieping bevindt zich het trapluik naar de kelder van de woning, die werd opgedeeld in 3 ruimtes, waaronder 1 technische ruimte (cv).

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Centrale verwarming op mazout

-       Schrijnwerk in pvc met dubbele beglazing en vliegenramen

-       Bijzonder haalbare optimalisaties inzake EPC mits bvb isolatie dak en zolder

Conclusie:

Deze mooie gezinswoning biedt aangename, heldere leefruimtes op het gelijkvloers, 2 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en de mogelijkheid uit te breiden op de zolderverdieping. De ligging, in de hoofdstraat van het dorpje Kerkom, combineert een vrij vlotte bereikbaarheid met de voordelen van een aangename, landelijke omgeving.