TE KOOP : RUSTIG GELEGEN GEZINSWONING MET TUIN IN BOUTERSEM

Maagdomstraat 9, 3370 Boutersem

€ 288.000

Omschrijving:

Deze gezinswoning met tuin is gelegen in Vertrijk, een deelgemeente van Boutersem. De woning zelf beschikt over aangename leefruimtes met veel daglicht op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de verdieping. De woning bevindt zich in een rustige straat, met alle mogelijke faciliteiten en het station van Vertrijk en de aansluiting met de E40 (Brussel/luik) vlakbij.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, eetplaats, keuken, veranda, toilet.

Verdieping: 3 kamers, bergkamer, badkamer.

Kelder: brede gang en 2 kelderruimtes

Zolder: bergzolder

Garage en wasruimte: garage met elektrisch bediende poort, wasruimte, bergzolder

Tuin: grasperk, tuinhuis.

Ligging: in een rustige straat niet ver van het centrum van Boutersem. Bijzonder makkelijk bereikbaar: op amper 1 km van de aansluiting met de E40 Brussel/Luik en een 2-tal km van het station van Vertrijk.

Deze gezinswoning is onmiddellijk beschikbaar.

 
 

bebouwing

Type: open bebouwing
Bouwjaar: 1964
Grondoppervlakte: 690 m²
Woonoppervlakte: 149 m²
Oriëntatie: West

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 3
Badkamer: ja
Toilet: 2
Berging/garage: ja
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 1222 €

Technische info

Verwarming: cv mazout
Ramen: enkel beglazing hout
EPC: 790 kWh / m² jaar
Unieke code: 2185267
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: via de voordeur bereikt men de inkomhal met vestiaire. Van hieruit leidt een deur rechts naar de woonkamer, een deur rechtdoor naar de eetplaats en links leidt de trap naar de bovenverdieping. Een raampartij in de voordeur en 2 hogergeplaatste, matte raampjes zorgen hier voor het nodige daglicht. De vloer in de inkomhal werd bekleed met cementtegels.

Woonkamer: via een deur met glaspartij in de inkomhal bereikt men de ruime woonkamer met plaats voor een zithoek en eetkamer, met tussen beide een open haard met sierschouw. In de zithoek geeft een grote raampartij in 4 delen uit aan de voorkant van de woning en een bijkomende vaste raampartij op de oprit naast de woning. In de eetkamer geeft een grote raampartij in 4 delen uit op de veranda en een hogergeplaatste, dubbele raampartij op de oprit. De vloer in de woonkamer werd bekleed met dezelfde tegels als in de inkomhal.

Eetplaats: via de inkomhal of via de woonkamer bereikt men de eetplaats, waar 2 dubbele en een enkele raampartij uitgeven aan de zijkant van de woning. Ook hier werd de vloer bekleed met cementtegels.

Keuken: vanuit de eetplaats leidt een deur naar de functioneel ingerichte keuken met dubbele wastafel met druipvlak, elektrische kookplaat en dampkap en kastruimte in U-vorm boven- en onderaan. De muur in de keuken werd tot op kasthoogte bekleed met een blauwe tegel en ook hier werd de vloer bekleed met dezelfde cementtegel als elders op het gelijkvloers. Het dubbele raam geeft uit aan de zijkant van de woning en de buitendeur in de keuken leidt naar de veranda.

Veranda: een buitendeur in de keuken leidt tot de achterliggende veranda, die zich over de volledige breedte van de woning strekt en beschikt over een deur en een schuifraam die beiden uitgeven op de tuin. De vloer in de veranda werd bekleed met een oranjebruine, rechthoekige tegel.

Toiletruimte: in de hoek van de veranda bevindt zich een deur die naar de aparte toiletruimte op het gelijkvloers leidt.

Verdieping

Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar een grote raampartij in 3 delen uitgeeft aan straatkant. In de nachthal geeft een trapluik toegang tot de bergzolder.

3 slaapkamers: de eerste slaapkamer links is een ruime kamer met een enkele en dubbele raampartij en achteraan een deur naar een bergkamer, die perfect tot dressing kan ingericht worden. Ook de 2 andere kamers hebben aangename afmetingen en beschikken elk over de nodige raampartijen met rolluiken. De vloer in de slaapkamers werd bekleed met linoleum.

Badkamer: de functioneel ingerichte badkamer biedt een enkele lavabo met spiegel, een ligbad en een toilet. De dubbele raampartij met rolluiken geeft uit aan tuinkant. Zowel de vloer als de wanden in de badkamer werden betegeld.

Kelder:

Een deur in de eetplaats geeft toegang tot de trap naar de kelderverdieping, die bestaat uit een brede gang en 2 kelderruimtes waar ook de nutsvoorzieningen toekomen en de verwarmingsketel staat. De vloer in de kelderverdieping werd bekleed met cementtegels.

Oprit, garage, wasplaats en tuin:

Via de oprit rechts van de woning bereikt men de garage met elektrisch bediende poort, die plaats biedt aan één wagen. Een deur achteraan in de garage leidt tot de wasplaats en van hieruit heeft men ook toegang tot de bergzolder boven de garage en wasplaats. De vloer in de garage werd bekleed met cementtegels. De wasplaats biedt een extra wastafel en de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Een deur en het raam ernaast geven uit aan de achterkant van de woning, van waaruit een pad langs de veranda leidt. Achter de woning strekt zich een grasperk met centraal een padje en achterin een tuinhuis.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-        Schrijnwerk in hout met enkele beglazing en rolluiken

-        Veranda in pvc

-        CV op stookolie

Conclusie:

Deze gezinswoning met tuin in Vertrijk beschikt over aangename leefruimtes met veel daglicht op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de verdieping. De woning bevindt zich in een rustige straat, met alle mogelijke faciliteiten en het station van Vertrijk en de aansluiting met de E40 (Brussel/luik) vlakbij.