VERKOCHT: MOOIE GEZINSWONING MET TUIN IN ZOUTLEEUW

Louis Claeslaan 32, 3440 Zoutleeuw

 

Omschrijving:

Deze mooie, instapklare gezinswoning met tuin bevindt zich in Zoutleeuw, op een 2-tal kilometer van het centrum. De woning biedt alle mogelijke comfort, met aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. De achteraan gelegen veranda en de aangrenzende tuin maken het geheel aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, toiletruimte, woon- en eetkamer, veranda, keuken. Garage.

Verdieping: badkamer en 3 slaapkamers

Zolderverdieping: bergzolder

Kelderverdieping: volledig onderkelderd

Terras en tuin: aangelegd terras. Voortuin, oprijlaan en grasperk achteraan.

Ligging: op een 2-tal kilometer van het centrum van Zoutleeuw, met bushaltes van De Lijn op wandelafstand. Aansluiting met de N3 Sint-Truiden/Tienen en de ring rond Sint-Truiden op een 2-tal km. 

De beschikbaarheid van deze gezinswoning is onderling overeen te komen.

 
 

Bebouwing

Type:  open bebouwing
Bouwjaar: 1996
Grondoppervlakte: 1820 m²
Woonoppervlakte: 185 m²
Oriëntatie: Zuid

Indeling

Keuken: geïnstalleerd
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
WC: 2
garage: Ja (2)
tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen
Kadastraal inkomen: 1175 €

Technische info

Verwarming:  mazout
Ramen: dubbel beglazing
EPC: 252 kWh/m² jaar
Unieke code: 2055224
Overstromingsgevoelig: Niet
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Inkomhal: de ruime inkomhal biedt links toegang tot de marmeren trap naar de bovenverdieping, rechtdoor tot de toiletruimte en rechts tot de woonkamer. De vloer in de inkomhal werd betegeld met een mooie beige gemarmerde keramische tegel die praktisch overal in de woning terug te vinden is.

Toiletruimte: rechtdoor in de inkomhal leidt een deur tot de toiletruimte op het gelijkvloers, met toilet, lavabo en spiegel.

Woon- en eetkamer: rechts in de inkomhal leidt een deur naar de woonkamer, met plaats voor een ruime zithoek en vervolgens de eetkamer. Langs een wand in de zithoek bevindt zich de open haard (inbouwcassette), die ook in de inkomhal voor de nodige warmte zorgt dankzij het ventilatierooster. In de zithoek geven twee dubbele raampartijen (met rolluiken) uit aan straatkant en een dubbel raam geeft uit aan de zijkant van de woning. In de eetkamer zorgt een dubbele schuifraampartij die uitgeeft in de veranda voor extra veel daglicht. De vloer in de woon- en eetkamer werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal en de rest van de woning.

Veranda: via een dubbele schuifraampartij loopt men van de eetkamer in de veranda, die zich over de volledige breedte van de woning strekt en voor een mooie bijkomende leefruimte zorgt. Van hieruit leidt een buitendeur tot de oprit achteraan de woning en vervolgens tot de tuin. De dakpanelen van de veranda zijn voorzien van zonnewerende polycarbonaatplaten en pergotopplaten met een omkadering in aluminium en de vloer in de veranda werd bekleed met een grote beige tegel.

Keuken: vanuit de eetkamer heeft men toegang tot de volledig ingerichte keuken. Alle keukenapparatuur (AEG) is hier aanwezig: 4-pits inductiekookplaat, ingebouwde oven, microgolfoven en koelkast met vriesvak, vaatwas, dampkap en dubbele wasbak met druiprek. Het kantelraam boven de wastafel en de deur in de keuken geven uit in de veranda. Een andere deur in de keuken leidt naar de garage, met eerst plaats voor een aparte washoek.

Garage: de garage is bereikbaar via de oprit vooraan de woning of via een deur in de keuken. De garage beschikt over een sectionale poort met afstandsbediening en biedt plaats aan één wagen. Hier bevindt zich ook een aparte washoek met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast en een deur leidt tot de trap naar de kelder. Een enkele raampartij en buitendeur geven uit op de oprit langs de zijkant van de woning. Ook in de garage werd de vloer betegeld.

Eerste verdieping

Via de marmeren trap in de inkomhal bereikt men de ruime nachthal op de verdieping die naar de 3 slaapkamers en de badkamer leidt. Een enkel raam zorgt hier voor het nodige daglicht en ook op de verdieping werd de vloer bekleed met dezelfde tegel als op het gelijkvloers. In de nachthal bevindt zich het luik dat naar de zolderverdieping leidt.

3 slaapkamers: de 3 slaapkamers op de verdieping hebben aangename afmetingen en bevinden zich deels onder de dakhelling. Elke kamer beschikt over een groot raam (met vliegenhor) en de vloer in de slaapkamers werd bekleed met dezelfde tegel als op het gelijkvloers.

Badkamer: met ligbad en douchekop, een enkele lavabo met dubbele kast onderaan en kolomkast, spiegel en toilet. Een enkel raam (met vliegenhor) zorgt hier voor daglicht en verluchting.

Zolderverdieping

De zolder is bereikbaar via een trapluik in de nachthal op de verdieping en doet dienst als bergzolder.

Kelderverdieping

De woning werd volledig onderkelderd en biedt een extra douchecompartiment, een grote technische ruimte waar zich de mazouttank en de verwarmingsketel bevinden en een tweede grote ruimte die dienst doet als extra berg- en werkruimte.

Terras en tuin

Via de aluminium toegangspoort naast de garage bereikt men de oprijlaan, die tot achteraan de woning leidt en volledig werd aangelegd met klinkers. Vervolgens bereikt men de tuin met grasperk en aanplantingen.  

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Houten schrijnwerk (meranti) met dubbele beglazing en rolluiken

-       CV op mazout met radiatoren in alle ruimtes

Conclusie:

Deze instapklare gezinswoning combineert heldere en aangename leefruimtes op het gelijkvloers met 3 slaapkamers op de verdieping en een mooie tuin achteraan de woning. De ligging, tussen het centrum van Zoutleeuw en de aansluiting met de ring rond Sint-Truiden, zorgt bovendien voor een makkelijke bereikbaarheid.