GERENOVEERDE STADSWONING ZONDER TUIN IN TIENEN

  Lombardstraat 6, 3300 Tienen

in optie

Omschrijving :
Deze volledig gerenoveerde rijwoning bevindt zich in het centrum van Tienen en biedt alle voordelen van zowel het centrum als de aansluiting met de ring vlakbij. De woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers en 2 badkamers op de verdiepingen.

Omvattende:

Gelijkvloers : inkomhal, woonkamer, open keuken.  

Eerste verdieping : slaapkamer, badkamer

Tweede verdieping : kamer in 2 delen, badkamer

Zolderverdieping : kamer

Kelder

Praktische ligging : in een oude straat in het centrum van Tienen. Het station ligt op iets meer dan 1km, de aansluiting met de ring rond Tienen bevindt zich op een 300m.

De beschikbaarheid van deze woning is overeenkomende te komen.

 
 

bebouwing

Type: Gesloten bebouwing
Bouwjaar: 1900
Renovatiejaar: 2010-2015

Grondoppervlakte: 30 m²
Woonoppervlakte: 120 m²
Oriëntatie: Noord

Indeling

Keuken: badkamer Slaapkamers: 3
Badkamer: 2
Toilet: 2
garage: Neen
tuin: Neen
Terras: Neen

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 290 €

Technische info

Verwarming: pellet kachel
Ramen: dubbel beglazing PVC
EPC: 341 kWh / m² jaar
Unieke code: 2056067
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

gelijkvloers

Inkomhal: de inkomhal is blij venster het venster van de voorkant van de voorkant van de tempel van de val. De vloer in de inkomhal werd bekleed met steentapijt.

Woonkamer : via de deur links in de inkomhal bereikt men de woonkamer, met aller plek voor een zithoek bij de moderne pelletkachel. Een dubbel raam met vaste glaspartij erboven geeft uit aan straatkant. Enkele treden leiden van de plek naar de eetplaats. De vloer in de woonkamer werd bekleed met hetzelfde steentapijt als in de inkomhal.

Keuken : vanuit de eetkamer bereikt men de open, volledig ingerichte keuken met dubbele wastafel met druipvlak, 4-pits vitrokeramische kookplaat met dampkap en oven, aparte nis voor de ijskast met diepvriesvak en veel praktische bergkasten. Een grote dakkoepel zorgt ervoor dat daglicht en ook hier de vloer bekleed met steentapijt.

Eerste verdieping :

Via de beuken val in de inkomhal bereikt men de nachthal op de eerste verdieping.  

Slaapkamer: links in de nachthal een gemengde slaapkamer, 2 dreumes en raampartijen uitgeven aan straatkant. De vloer in de slaapkamer werd bekleed met laminaat.  

Badkamer : 1 slaapkamer suite in de slaapkamer nabij de spa met ruime instapdouche, een enkele lavabo met 2 ruime opberglades ondergrond en spiegelkastjes toilet. De vloer in de badkamer werd bekleed met laminaat en het dubbele raam werduit gezandstraald.

Tweede verdieping :

Kamer : via de beuken val in de nachthal bereikt men de tweede verdieping, die een grote kamer in 2 delen kan worden desgewenst kan worden gesigneerd van kan worden ingericht naar kamer met secundaire dressing. Aan twee zijden raampartijen, in het tweede deel van de kamer aan de achterkant een raampartij uit aan de achterkant. De vloer werd hier bekleed met laminaat. 

Badkamer : met toilet, een douchecabine en een enkele lavabo met opbergkastjes en een spiegel bovenaan. De vloer in deze badkamer werd bekleed met vinyl.

Zolderverdieping :

Kamer : een val in de kamer op de eerste verdieping leidt tot de zolderverdieping, die een ruime kamer biedt. Een groot velux raam zorgt ervoor dat daglicht en ook hier de vloer bekleed met laminaat.

Kelder :

De trap in de inkomhal leidt ook tot de kelder van deze woning, die voornamelijk dient als stockage- en technische ruimte. De vloer in de kelder werd bekleed met een grote donkergrijze tegel.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

- Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing

- Binnenschrijnwerk in mooi houtfineer

- Verwarming met pelletkachel op het gelijkvloers en elektrische bijzetradiatoren in de keuken en badkamer. Aardgasaansluiting mogelijk. 

Conclusie:

Deze mooie gerenoveerde rijwoning bevindt zich in het centrum van Tienen, met alle faciliteiten en ook de aansluiting met de ring rond Tienen vlakbij. De woning zelf biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers en 2 badkamers op de verdiepingen.