TE KOOP: HANDELSPAND MET APPARTEMENT EN 5 KAMERS

MET RENDEMENT VAN 5,6 %

Leuvensestraat 50-52, 3010 Kessel-Lo

€ 690.000

Omschrijving :
Het handelspand strekt zich over de huisnummers 50 en 52 op de Leuvensestraat in Kessel-Lo, vlakbij het de Becker Remyplein, en biedt op de bovenverdiepingen een appartement met 2 slaapkamers langs de ene kant en 5 kamers langs de andere kant.  

Omvattende:

Handelspand: volledig gelijkvloers, met keuken, bergruimtes en tuintje

Appartement: zit- en eetkamer, keuken, toilet, 2 slaapkamers en badkamer

5 kamers

Tuin: opgesplitst in 2 delen

Praktische ligging: vlakbij het de Becker Remyplein in Kessel-Lo, met alle mogelijke faciliteiten vlakbij.

De beschikbaarheid van dit pand is onderling overeen te komen.

 
 

Bebouwing

Type: gesloten bebouwing
Bouwjaar: 1952

Grondoppervlakte: m²
Oriëntatie: Zuid-Oost

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 3
Badkamer: ja
Toilet: 1
Berging: ja
stallen: ja
schuur: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 2116€

Technische info

Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: Volledig verhuurd

Verwarming: aardgas
Ramen: dubbek beglazing PVC
EPC: 283 kWh/m² jaar
Unieke code: 2046553

 

Handelspand:

Het handelspand bevindt zich op het gelijkvloers en bestaat uit 2 delen: rechts is er aan straatkant een grote etalage met daarachter een vergaderruimte. Links loopt men langs de etalages tot aan de dubbele glazen deur van het handelspand. De handelsruimte is een bijzonder heldere en open ruimte, mede dankzij de grote glaspartij achteraan die uitgeeft op een kleine binnenplaats. De vloer werd hier bekleed met een grote, rechthoekige tegel in crèmekleur. In het gedeelte achteraan werden langs één wand over de volledige breedte inbouwkasten aangebracht en de verlichting werd grotendeels geïntegreerd in het plafond.

Een deur achteraan in de ruimte leidt tot een keuken, die langs één wand werd voorzien van ingebouwde kasten boven en onder het aanrecht met wastafel. De raampartij en buitendeur met glaspartij in de keuken geven uit op de binnenplaats, die werd aangelegd met klinkers. Verder beschikt dit pand ook over de nodige bergruimte en een aparte toiletruimte.

Appartement:

Inkomhal:

De centrale inkomdeur leidt tot een gang met rechts de houten trap naar zowel het appartement als de studentenkamers. Onder de trap bevindt zich een trapluik naar de kelder. De vloer in de gang is bekleed met een crèmekleurige keramische tegel. Via de trap in de inkomhal bereikt men de eerste verdieping, waar een deur rechtdoor toegang geeft tot het appartement.

1e verdieping:

Woon- en eetkamer: de leefruimte biedt plaats aan een eettafel en zithoek. In de zithoek geeft een raampartij in 4 delen uit aan straatkant. In de eetkamer geeft een dubbele raampartij uit aan de achterkant van het gebouw. De vloer in de leefruimte is bekleed met een houten plancher.

Hal: via een deur in de leefruimte bereikt men een hal op de eerste verdieping, van waaruit een trap naar boven leidt en een gang rechts van de trap naar de keuken. Links langs de wand in de hal bevinden zich praktische bergkastjes.

Toiletruimte: in de gang tussen de leefruimte en de keuken leidt een deur rechts tot de toiletruimte, met toilet en lavabo. De vloer is bekleed met vinyl. Een klein raam met mat glas zorgt hier voor daglicht en verluchting. Met radiator.

Keuken: de praktisch ingerichte keuken beschikt over een wastafel met mengkraan, een 4-pits elektrisch kookvuur, ingebouwde vaatwasmachine en oven en verder praktische opbergkastjes boven en onder het aanrecht. Het dubbele raam geeft uit aan de zijkant van het gebouw. Radiator onder het raam. De vloer in de keuken is bekleed met vinyl. 

Berging: via een harmonicadeur in de keuken bereikt men een praktische bergruimte, van waaruit een achterdeur met glaspartij toegang geeft tot het tuintje achteraan het gebouw. De vloer in de berging is bekleed met vinyl.

2e verdieping:

Via de nachthal van het appartement op de eerste verdieping bereikt men de 2e verdieping. De trap werd bekleed met vasttapijt en in de nachthal zelf is de vloer bekleed met houten plancher. Een enkel raam in de trappenhal geeft uit aan de achterkant van het gebouw en zorgt hier voor het nodige daglicht.

Badkamer: de eerste deur links op de 2e verdieping geeft toegang tot de badkamer, voorzien van een dubbel lavabomeubel met spiegel bovenaan, 3 kastjes onderaan en 2 kolomkasten, ligbad, douche en toilet. Het dubbele raam geeft uit aan de achterkant van het gebouw. De houten plancher is hier bekleed met vinyl.

Slaapkamer: de ruime slaapkamer op de 2e verdieping beschikt over 2 enkele en een dubbel raam, die uitgeven aan straatkant. Met radiator onder het raam. Ook hier is de vloer bekleed met een houten plancher.

3e verdieping:

De trap leidt vervolgens tot de zolderverdieping van het appartement. Ook hier zorgt een enkel raam in de trappenhal voor aangenaam daglicht. De vloer in de nachthal is bekleed met vinyl.  

Zolderkamer: de zolderkamer is een ruime kamer met een groot veluxraam en een radiator. De vloer is bekleed met vasttapijt. Van hieruit heeft men toegang tot een kleine berging waar zich de boiler bevindt.

Tuintje: via de achterdeur in de berging van het appartement heeft men toegang tot de trap naar de kleine maar charmante, omheinde tuin achteraan het gebouw.

5 kamers

1e verdieping:

Keuken: een deur rechts bovenaan de trap leidt naar de gemeenschappelijke keuken, voorzien van elektrisch fornuis met oven onderaan en dampkap, een kitchenette met enkele wasbak, druipvlak en aanrecht, 2 dubbele kasten onderaan en een dubbele kast bovenaan met daarnaast de boiler. De muur boven het aanrecht werd bekleed met witte tegels. Het enkele raam (met vliegenraam) in de keuken geeft uit aan de achterkant van het gebouw. Verder is er plaats voor een keukentafel vlakbij het dubbele raam dat uitgeeft aan de zijkant van het gebouw. De vloer in de keuken is bekleed met vinyl. Met accumulator. 

Toilet en douche: een harmonicadeur in de keuken leidt naar het toilet en de douchecel. Ook hier geeft een enkel raam uit aan de achterkant van het gebouw. De muren van deze ruimte werden bekleed met vierkante witte tegels.  

Kamer 1: een eerste kamer is bereikbaar via een deur in de keuken. Deze kamer heeft een lavabo met spiegel. Een dubbele raampartij (met vliegenraam) geeft uit op het platte dak aan de achterkant van het gebouw. De vloer in deze kamer is bekleed met vinyl. Met Parlofoon.

Kamer 2: langs de andere kant van de nachthal bevindt zich de 2e kamer, waar 2 dubbele raampartijen uitgeven aan straatkant. Met lavabo en parlofoon. De vloer in deze kamer is bekleed met laminaat.  

2e verdieping

De trap leidt vervolgens tot de nachthal op de 2e verdieping, vanwaar een steektrap tot de zolderverdieping leidt. Een dubbel raam in de nachthal zorgt hier voor aangenaam daglicht. De vloer in de nachthal is bekleed met vinyl.

Kamer 3: de eerste kamer beschikt over een dubbele raampartij die uitgeeft aan de achterkant van het gebouw, een wastafel met tablet en spiegel. De vloer is hier bekleed met vasttapijt. Met parlofoon.

Kamer 4: de 2e kamer op deze verdieping heeft 2 dubbele ramen die uitgeven aan straatkant en laminaat op de vloer. Met parlofoon. 

Zolderverdieping

Via de steektrap in de nachthal op de 2e verdieping bereikt men de ruime zolderkamer, die voorzien is van een groot veluxraam en een lavabo. De vloer is bekleed met vinyl.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing

-       CV op aardgas, met accumulatoren in de kamers

Conclusie:

Dit pand strekt zich over 2 huisnummers en biedt een mooie, ruime handelsruimte op het gelijkvloers, een volwaardig appartement met 2 slaapkamers en nog eens 5 kamers op de verdiepingen. De locatie, vlakbij het de Becker Remyplein in Kessel-Lo, biedt een goede zichtbaarheid en een vlotte bereikbaarheid.