TE KOOP : MOOIE GEZINSWONING IN BOUTERSEM

 Leuvensesteenweg 62, Boutersem (Roosbeek)

€ 349.000 

Omschrijving:
Deze mooie, instapklare gezinswoning bevindt zich langs de Leuvensesteenweg in Roosbeek, een deelgemeente van Boutersem. De woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, ze is voorzien van alle comfort en biedt 4 kamers op de verdiepingen. Het achteraan gelegen omheinde tuintje met terras maakt het geheel zeer aangenaam om wonen.

Bekijkt u dit pand via één van onze aanverwante websites, dan verwijzen wij u graag door naar onze eigen website.

Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, woon- en eetkamer, zithoek, keuken en eethoek, berging, badkamer.
Verdieping: 2 slaapkamers
Zolderverdieping: 2 kamers
Kelder: berging en technische ruimte (cv)
Garage: rechts van de woning
Oprit, terras en tuin: oprit en omheind tuintje met grasperk en terras

Ligging: de woning bevindt zich langs de N2 Leuven/Tienen, met bushaltes vlakbij, het station van Vertrijk op een 3-tal kilometer en de aansluiting met de E40 Brussel/Luik op een 5-tal km.

De beschikbaarheid van deze mooie gezinswoning is onderling overeen te komen.  

 
 

Bebouwing

Type:  Open bebouwing
Bouwjaar: 1949
Grondoppervlakte:  253 m²
Woonoppervlakte:  180 m²
Oriëntatie: Zuid
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 805

Indeling

Keuken:  Basis
Slaapkamers: 4
Badkamer: 1
WC: 1
Berging: Ja
Zolder: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

 

Technische info

Verwarming:  Mazout
Ramen:  dubbele beglazing  PVC
EPC: 508 kWh/m² jaar
Unieke code: 2158456
Overstromingsgevoelig: Neen

 

INDELING

Gelijkvloers
Inkomhal
: de ruime inkomhal leidt rechts tot een deur naar de woonkamer, rechtdoor tot de trap naar de bovenverdiepingen en tot de keuken. Via een deur onder de trap bereikt men de kelder. De vloer in de hal werd betegeld met een grote crèmekleurige tegel.  

Woon- en eetkamer: via een deur rechts in de inkomhal of via de eethoek bereikt men de woonkamer, met aan straatkant plaats voor een ruime zithoek bij de mooie, ingebouwde open haard en vervolgens plaats voor de eetkamer. De grote raampartij aan straatkant zorgt hier voor aangenaam daglicht. De vloer werd hier bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal. 

Zithoek: vanuit de woonkamer bereikt men via enkele treden een gezellige zithoek, waar grote raampartijen uitgeven op het terras achteraan de woning. De vloer in de zithoek werd bekleed met een grote, donkergrijze tegel.

Keuken en eethoek: de volledig ingerichte keuken beschikt over een wastafel met druipvlak, een 4-pits kookplaat met oven onderaan en dampkap. De muur boven het aanrecht werd betegeld voor makkelijk onderhoud en de muur boven het kookvuur werd bekleed met inox. De ramen in de gezellige eethoek, die werd uitgebouwd met een erker, geven uit op het terras en de oprit naast de woning. De vloer in de keuken en eethoek werd bekleed met dezelfde grote tegel als in de inkomhal.

Berging: vanuit de keuken leidt een deur naar een achterliggende berging, van waaruit een deur met glaspartij naar het terras leidt. In de berging bevinden zich de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De vloer werd hier bekleed met dezelfde donkergrijze tegel als in de zithoek.

Badkamer: via de berging bereikt men de mooie badkamer, ingericht met een ruime instapdouche, ligbad, dubbel lavabomeubel met centrale spiegel, opbergkasten en –lades onderaan en kolomkasten langs de zijkanten, een toilet en een grote sierradiator. Een dakkoepel zorgt hier voor aangenaam daglicht. Zowel de vloer als de wanden van de badkamer werden bekleed met mooie, geassorteerde tegels.

Eerste verdieping
Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping. In de traphal zorgt een dubbel raam langs tuinkant voor aangenaam daglicht.

2 slaapkamers: de 2 slaapkamers op deze verdieping hebben aangename afmetingen en beschikken over grote raampartijen. In de slaapkamer aan straatkant zijn de nodige aansluitingen aanwezig om desgewenst een extra badkamer te voorzien. De vloer in de slaapkamers en nachthal werd bekleed met balatum.

Zolderverdieping
2 kamers
: in de slaapkamer aan straatkant op de eerste verdieping leidt een blauwe metalen trap naar de zolderverdieping, waar nog eens plaats is voor 2 kamers met elk een groot velux raam en zonneweringsscherm. Ook hier werd de vloer bekleed met balatum. 

Kelder
Een deur onder de trap in de inkomhal leidt tot de kelder, die werd opgesplitst in 2 compartimenten en voornamelijk dient als technische ruimte (cv) en berging. De vloer in de kelder werd betegeld met een grijze tegel.

Oprit, terras en tuintje
Via de elektrisch bediende dubbele poort bereikt men de oprit naast de vrijstaande woning, die makkelijk plaats biedt aan 2 wagens en recent werd aangelegd met klinkers in Chinese hardsteen. Vervolgens bereikt men het terras en het grasperk van de omheinde eigendom.

Garage
Via de oprit, die nog eens 2 staanplaatsen biedt, bereikt men de garage met elektrische bediende garagepoort die plaats heeft voor één wagen en verder nog bergruimte biedt. De nutsvoorzieningen komen toe in de garage. En deur langs de zijkant van de garage leidt tot de oprit.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
-       Schrijnwerk in pvc
-       Alarmsysteem en camerabewaking
-       CV op mazout

Conclusie:
Deze mooie, instapklare gezinswoning heeft vele troeven: ze biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, ze is voorzien van alle comfort, heeft 4 kamers op de verdiepingen en een afgeschermd zonneterras achteraan de woning. Makkelijke bereikbaarheid: bushaltes vlakbij, het station van Vertrijk op een 3-tal km en de aansluiting tot de E40 (Brussel/Luik) op een 5-tal km.