Leuvensesteenweg 475, 3370 Boutersem

Omschrijving :
Deze mooi gerenoveerde gezinswoning beschikt over aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de verdieping. In de tuin is er bijkomend nog een grote ruimte die de mogelijkheid biedt om een aparte praktijk in te richten. De ligging, langs de N3 die Leuven verbindt met Tienen, zorgt voor een makkelijke bereikbaarheid

Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zitkamer, eetkamer en keuken, veranda, berging en toiletruimte
Eerste verdieping: master bedroom, 2 slaapkamers, badkamer en toilet
Zolder: kruipzolder
Kelder: 1 kelderruimte
Polyvalente ruimte
Terras en tuin
: oprit, voortuin en volledig omheinde tuin

Praktische ligging: langs de N3, bushaltes vlakbij. Station (Vertrijk) op ong. 2,5km. Aansluiting met de E40 Brussel/Luik op een 4-tal km. 

De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen. 

 
 

Bebouwing

Type: open bebouwing
Grondoppervlakte: 384 m²
Woonoppervlakte: 160 m²
Oriëntatie: Noord-Oost

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 3
Badkamer: ja
Toilet: 2
Berging: ja
Polyvalente ruimte: ja
Veranda: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 1056 €

Technische info

Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: In onderling overleg

Verwarming: aardgas
Ramen: dubbele beglazing pvc
EPC: 581 kWh/m² jaar
Unieke code: 2191140
Overstromingsgevoelig: Neen

 

INDELING

Gelijkvloers
Inkomhal:
de inkomhal van deze woning is aangenaam helder dankzij de voordeur met matte glaspartij en de 2 ramen met stores ernaast die uitgeven op de voortuin en oprit. Van hieruit leidt een glazen deur richting toilet en keuken en een open doorgang links tot de zitkamer. De vloer op de benedenverdieping is bekleed met laminaat. 
Zitkamer: via de open doorgang in de inkomhal bereikt men de ruime zitkamer, voorzien van een grote, dubbele raampartij met stores die uitgeeft aan de voorkant van de woning en een bijkomende raampartij langs de zijkant. Een glazen deur leidt van hieruit naar de eetkamer en keuken. 
Eetkamer en keuken: via de glazen deur in de zitkamer bereikt men de open eetkamer en keuken. De eetkamer biedt een houtkachel en een raampartij in 3 delen dat uitgeeft op de tuin achteraan de woning. Van hieruit leidt ook een open doorgang naar de veranda. De keuken werd volledig ingericht met een centraal eiland met wastafel met druipvlak en opbergkasten onderaan en een volledige wand met 4-pits kookvuur op aardgas, dampkap, ingebouwde koelkast en verder veel opbergkasten boven en onder het aanrecht. De muur boven het aanrecht is bekleed met witte tegels. De dubbele schuifraampartij met vliegendeur in de keuken geeft rechtstreeks toegang tot het terras. 
Toiletruimte: tussen de inkomhal en de keuken bevindt zich de deur naar de toiletruimte van het gelijkvloers, voorzien van een ophangtoilet. Een klein, hogergeplaatst raam zorgt hier voor daglicht en verluchting. 
Veranda: een enkele trede in de eetkamer leidt tot de veranda, waarin alle glaspartijen in aluminium met dubbel beglazing langs één wand en een buitendeur uitgeven op de tuin. Ook hier is de vloer bekleed met dezelfde laminaat als in de andere kamers op het gelijkvloers. 
Berging: een schuifdeur in de veranda leidt tot een praktische berging, waar ook de nodige aansluitingen zijn voor een wasmachine.

Eerste verdieping:
De trappenhal naar de verdieping van deze woning bevindt zich tussen de inkomhal en de keuken. De nachthal op de verdieping leidt links tot 2 slaapkamers en het toilet. Rechts leidt tot de badkamer en de master bedroom. In de nachthal werden langs één wand kasten ingebouwd, net als in de badkamer en een van de slaapkamers. Ook op deze verdieping is de vloer bekleed met laminaat. 
Master bedroom: de master bedroom is een ruime kamer met een dubbel raam dat uitgeeft aan tuinkant. In het plafond is er een luikje dat toegang geeft tot de kruipzolder.
Badkamer: de badkamer is voorzien van een dubbel lavabomeubel met opberglades onderaan en een spiegel bovenaan, een ligbad met douchestang en 4 ingebouwde opbergkasten langs één wand. Het dubbele raam in de badkamer geeft uit aan tuinkant. Zowel de vloer als de wanden in de badkamer zijn bekleed met kurk.
2 slaapkamers: de 2 andere slaapkamers op de verdieping hebben allebei aangename afmetingen en zijn voorzien van een schuifdeur en een dubbele raampartij die uitgeeft aan de voorkant van de woning.
Toilet: de laatste deur links in de nachthal leidt tot de toiletruimte, voorzien van een ophangtoilet. 

Kelder: een deur tussen de zit- en eetkamer leidt tot de trap naar de kelder, waar zich de hoogrendementsketel en boiler bevinden en ook de inleidingen van de nutsvoorzieningen. Verder doet deze kelder dienst als bergruimte. De vloer in de kelder is betegeld. 

Terras en tuin: via het zijpoortje langs de woning bereikt men de aangelegde, volledig omheinde tuin met een centraal grasperk en sierstruiken en aanplantingen langs de kanten. Het pad is aangelegd met een grote terrastegel en leidt van de tuinpoort langs het tuinhuis en het houten terras tot aan de polyvalente ruimte achteraan in de tuin. 

Polyvalente ruimte: wat vroeger de garage was, is omgebouwd met als doel er een aparte praktijkruimte in te richten. De ruimte is voorzien van een geïsoleerd dak en voorzien van alle nodige leidingen en afvoeren. Een dubbele schuifraampartij, een bijkomend raam met mat glas en 2 lichtkoepels in het dak zorgen hier voor aangenaam daglicht. De vloer in deze ruimte is betegeld met een grote, beige tegel.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
-      Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing
-      CV op aardgas met radiatoren in alle ruimtes

Conclusie:
Deze mooi gerenoveerde gezinswoning beschikt over aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de verdieping. In de tuin is er bijkomend nog een grote ruimte die de mogelijkheid biedt om bvb een aparte praktijkruimte in te richten. De ligging, langs de N3 die Leuven verbindt met Tienen, zorgt voor een makkelijke bereikbaarheid.