Leuvensesteenweg 273 Boutersem

VERKOCHT BINNEN DE MAAND !

 

 

Deze instapklare woning bevindt zich in Boutersem, op de hoek van de Leuvensesteenweg met de Nieuwstraat, en wordt momenteel ook deels gebruikt als handelsruimte. De woning biedt heldere en aangename leefruimtes, 2 kamers en een badkamer op de 1e verdieping en nog eens 2 kamers op de bovenste verdieping.

Omvattende:
Gelijkvloers: inkom en woonkamer (huidig handelspand), keuken, nachthal en toilet.
1e verdieping: 2 kamers en badkamer met toilet
Zolderverdieping: 2 slaapkamers
Kelderverdieping: technische ruimte, berging en wasruimte
Oprit en grote garage

Ligging: de woning bevindt zich op de N3 Leuven/Tienen in het centrum van Boutersem, vlakbij het station van Vertrijk en met alle mogelijke faciliteiten zoals winkels en scholen vlakbij.

Deze beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen.

 
 

Bebouwing

Type: halfopen bebouwing
Bouwjaar: 1920
Grondoppervlakte: 560 m²
Woonoppervlakte: 150 m²
Oriëntatie: Oost
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 766,00

Indeling

Keuken: ingericht
Slaapkamers: 4
Badkamer: 1
WC: 2
Berging: Ja
Garage: 2
Terras: Ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

Technische info

Verwarming:  Aardgas condensatie
Ramen:  Dubbele beglazing
EPC:  482 Kwh / m²
Unieke code:  610107
Overstromingsgevoelig:  Neen

 

INDELING

Gelijkvloers
Inkom en woonkamer (huidig handelsgedeelte): het gelijkvloers van de woning ligt hoger dan de straat en is bereikbaar via de oprit en enkele trapjes die naar de voordeur van de woning leiden. De ruime en heldere inkom en woonkamer doen momenteel dienst als handelsruimte, maar kunnen ook makkelijk opnieuw tot leefruimtes ingericht worden. Een groot raam langs straatkant en grote raampartijen langs de zij- en achterkant van de woning zorgen hier voor veel aangenaam daglicht. De vloer werd betegeld aan inkomzijde, het woonkamergedeelte werd bekleed met een mooie laminaat.

Aparte toiletruimte: links in de inkom bevindt zich een aparte toiletruimte.

Keuken: de keuken werd functioneel ingericht en biedt een gasvuur met oven onderaan en dampkap bovenaan, een enkele wasbak met druipvlak, een vaatwas en plaats voor een ingebouwde koelkast. De muur boven het aanrecht werd bekleed met witte tegels voor makkelijk onderhoud. Het raam in de keuken geeft uit op de oprit. De vloer werd betegeld met dezelfde vierkante tegel als in de inkom.

Nachthal: via een doorgang achteraan in de keuken bereikt men de nachthal die naar de kelder en naar de bovenverdiepingen leidt.

1e verdieping
Via de houten trap in de nachthal bereikt men de nachthal op de 1e verdieping. De vloer op deze verdieping werd bekleed met laminaat.

2 kamers: de grote kamer aan straatkant werd ingericht als woonkamer. Hier geven de 2 grote raampartijen met rolgordijnen uit aan straatkant. De kamer aan de achterkant van de woning doet dienst als master bedroom. Een dubbel raam zorgt hier voor het nodige daglicht.

Badkamer met toilet: de ruime badkamer op de eerste verdieping werd uitgerust met een hoekbad, een toilet, een dubbele wastafel met opbergkasten onderaan en een grote centrale spiegel. De vloer in de badkamer werd bekleed met linoleum. De muur boven het ligbad werd betegeld met een donkergrijze rechthoekige tegel. Een enkel raam zorgt hier voor voldoende daglicht en verluchting.

De houten trap leidt vervolgens tot de zolderverdieping, waar zich nog eens 2 slaapkamers bevinden. De vloer op deze verdieping werd bekleed met linoleum.

Zolderverdieping met 2 slaapkamers: de zolderverdieping biedt plaats aan een grote en een wat kleinere slaapkamer. In de grote slaapkamer aan straatkant zorgen een veluxraam in de dakhelling en een raam aan de zijkant van de woning voor het nodige daglicht. Ook in de kleinere, gezellige kamer aan de achterkant van de woning werd een veluxraam aangebracht in de dakhelling.

Terras, oprit en dubbele garage:
De zeer ruime oprit is toegankelijk via de automatische poort en werd volledig aangelegd met klinkers. Rechts van de oprit bevindt zich een dubbele garage met schuifpoort, waar verder ook nog opbergruimte naast is. Aan straatkant zorgt een houten poortje voor directe toegang tot de oprit en het terras.

Kelder: de kelder is bereikbaar via zowel de nachthal naast de keuken als de oprit. Via de nachthal leidt een deur tot de houten trap die naar de kelder gaat. De kelderverdieping werd onderverdeeld in verschillende praktische ruimtes die dienst doen als bergruimte en als technische ruimte voor de recent vernieuwde verwarmingsinstallatie (aardgas). Een laatste deur in de kelder leidt tot een bergruimte met een deur die rechtstreeks toegang geeft tot de oprit achteraan de woning. Deze laatste ruimte doet dienst als wasruimte, alle nodige voorzieningen zijn hier aanwezig, en er staat een extra wastafel. Een dubbel raam en de buitendeur met glaspartij zorgen hier voor het nodige daglicht.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
-       Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing.
-       CV op gas met radiatoren in alle ruimtes

Conclusie:
Deze instapklare gezinswoning met mogelijkheid tot handelspand biedt vele troeven: een praktische ligging en een makkelijke bereikbaarheid, langs de Leuvensesteenweg Leuven/Tienen en vlakbij het station van Vertrijk. De woning zelf biedt aangename leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval, ze werd grotendeels gerenoveerd en is goed onderhouden.