VERKOCHT OP 9 DAGEN TIJD

MOOIE RIJWONING MET TUIN IN EEN AANGENAME

WOONBUURT IN KUMTICH

Kumtichstraat 12, Kumtich (TIENEN)

 

 

 

Omschrijving:

Deze mooie, instapklare rijwoning met tuintje bevindt zich in een gezellige woonbuurt in het centrum van Kumtich. De woning heeft 3 slaapkamers en biedt alle mogelijke comfort. Het achteraan gelegen omheinde terras en tuintje maken het geheel bijzonder aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: mooie inkomhal, toilet, kamer aan tuinkant en garage aan straatkant.

Eerste verdieping: woonkamer met zithoek, eetkamer en open, volledig ingerichte keuken. Was- en bergplaats.

Tweede verdieping: 2 ruime slaapkamers, badkamer met toilet en technische bergruimte.

Terras en tuin: terras en volledig omheind tuintje.

Ligging: in een aangename woonbuurt in het centrum van Kumtich. Makkelijke bereikbaarheid, met een bushalte vlakbij, het station van Vertrijk of Tienen op een 5-tal km en de aansluiting met de A2 op een 9-tal km.

Deze mooie rijwoning is onmiddellijk beschikbaar.

 
 

Bebouwing

Type: Gesloten bebouwing
Bouwjaar: 2015
Grondoppervlakte: 93 m²
Woonoppervlakte:  157 m²
Oriëntatie: Westen
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € Nog te bep.

Indeling

Keuken: ingericht
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
WC: 2
Berging: 2
Garage: 1
Terras: Ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

Technische info

Verwarming:  aardgas
Ramen:  dubbele beglazing
EPC:  144 Kwh / m²
Unieke code:  EP02389/A001/D
Overstromingsgevoelig:  Neen

Verkoop onder BTW stelsel

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de inkomhal biedt links toegang tot de garage, rechtdoor tot de mooie kamer die uitgeeft aan tuinkant, rechts tot de trap die naar de bovenverdieping leidt en tot de toiletruimte op het gelijkvloers. De vloer in de inkomhal werd betegeld met een grote, grijze tegel die ook verder op de benedenverdieping werd gebruikt en zo voor een ruimtelijk effect zorgt.

Kamer: de mooie kamer op het gelijkvloers heeft een groot, dubbel schuifraam dat uitgeeft op het terras en het achterliggende grasperk. De vloer werd hier betegeld met dezelfde mooie grote tegel als in de inkomhal.

Toilet:

De toiletruimte op het gelijkvloers biedt een toilet en lavabo. Het kleine raam geeft uit aan straatkant. De vloer werd betegeld met dezelfde mooie tegel als in de inkomhal. 

Garage:

Links in de inkomhal geeft een deur toegang tot de garage, met plaats voor één wagen en extra bergruimte. De elektrische poort geeft uit aan straatkant. De vloer in de garage werd betegeld met een vierkante grijze tegel voor makkelijk onderhoud. De nutsvoorzieningen komen aan de in de garage.

Eerste verdieping

Via de open houten trap in de inkomhal bereikt men de hal op de eerste verdieping. De vloer op deze verdieping werd bekleed met dezelfde mooie tegel als op het gelijkvloers.

Woonkamer: de eerste deur in de hal op de verdieping geeft toegang tot de woonkamer, met plaats voor een mooie zithoek aan tuinkant en vervolgens een eetkamer. De grote dubbele schuifraampartij aan tuinkant zorgt hier voor extra veel lichtinval.

Keuken:

De eetkamer loopt over in de open, volledig ingerichte keuken. Alle keukenapparatuur is hier aanwezig: 4-pits elektrische kookplaat met dampkap, afwasmachine, ingebouwde koelkast en oven. Dubbele wasbak met druiprek. Het brede raam in 2 delen boven het aanrecht geeft uit aan straatkant.

Bergruimte: aan het einde van de hal op de eerste verdieping geeft een deur toegang tot een praktische was- en bergruimte, waar ook de nodige aansluitingen zijn voor wasmachine en droogkast. Het vierkante raam geeft uit aan straatkant.

Tweede verdieping

De houten trap leidt vervolgens naar de tweede verdieping. De nachthall geeft toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer met toilet en de technische bergruimte op de tweede verdieping. De vloer op deze verdieping werd bekleed met een mooi laminaat.

2 slaapkamers:

De 2 slaapkamers hebben een aangename grootte. De kamer aan tuinkant beschikt over2 grote veluxramen in de dakhelling, die aan straatkant over 1 groot veluxraam. De vloer in de slaapkamers werd bekleed met dezelfde laminaat als in de nachthall.

Badkamer:

De mooie badkamer werd uitgerust met een dubbele lavabo met opbergkasten onderaan en een grote spiegel bovenaan, een ligbad en een instapdouche, beiden met thermostatische mengkraan en douchekop, en een toilet. De vloer in de badkamer werd betegeld met dezelfde grote grijze tegel als op de eerste verdieping en het gelijkvloers.

Technische bergruimte:

De laatste deur in de nachthall geeft toegang tot de technische bergruimte, waar de hoogrendementsketel zich bevindt. Verder doet deze ruimte dienst als bergruimte.

Terras en tuin:

Het aangename terras achteraan de woning strekt zich over de ganse breedte van de woning en werd aangelegd met klinkers. Van op het terras bereikt men het grasperk. De tuin werd volledig omheind, wat voor de nodige privacy zorgt.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing

-       Verwarming op aardgas, met radiatoren in alle ruimtes

Conclusie:

Deze instapklare, mooie rijwoning biedt vele troeven: de ligging in het centrum van Kumtich is rustig en aangenaam en biedt een makkelijke bereikbaarheid met een snelle ontsluiting via  bus, trein en snelweg. Het aangrenzende omheinde terras en tuintje maken van dit geheel een mooie gezinswoning.