TE KOOP: MOOIE GEZINSWONING MET TUIN IN EZEMAAL (LANDEN)

Kraanbeekstraat 6, 3400 Ezemaal

€ 286.000

Omschrijving : Deze mooie gezinswoning met tuin bevindt zich in Ezemaal, een deelgemeente van Landen. De woning biedt heel aangename leefruimtes, 4 slaapkamers en bijkomend een volledige benedenverdieping. Het achteraan gelegen terras en de omheinde tuin maken het geheel zeer aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, woon- en eetkamer, keuken, badkamer, slaapkamer.  

Tussenverdieping: badkamer

Eerste verdieping: 2 slaapkamers

Tweede verdieping: grote kamer

Benedenverdieping: 2 grote kamers, toilet, berging en technische ruimte

Tuin: terras en omheinde tuin

Praktische ligging: in een rustige straat in Ezemaal, een deelgemeente van Landen. Bushalte De Lijn vlakbij. NMBS station Ezemaal op een 260 m. Aansluiting met de N3 Tienen/Sint-Truiden op een 3-tal km.

Deze woning is onmiddellijk beschikbaar.

 
 

bebouwing

Type: Gesloten bebouwing
Renovatiejaar: 2012
Bouwjaar: 1918

Grondoppervlakte: 376 m²
Woonoppervlakte: 374 m²
Oriëntatie: Oost

Indeling

Keuken: ja

Slaapkamers: 4
Badkamer: 2
Toilet: 3
Berging: ja
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 942 €

Technische info

Verwarming: aardgas
Ramen: dubbel beglazing pvc
EPC: 141 kWh / m² jaar
Unieke code: 19388
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de bijzonder ruime inkomhal is aangenaam verlicht door de raampartij met mat glas in de voordeur en leidt rechts tot de woonkamer en keuken en rechtdoor tot de trap naar de beneden- en bovenverdiepingen. De vloer in de inkomhal werd bekleed met een grote, grijze keramische tegel. De voordeur beschikt over een elektrisch bediend rolluik.

Woon- en eetkamer: een deur rechts in de inkomhal leidt tot de zeer ruime woon- en eetkamer, waar de vloer werd bekleed met laminaat. Een grote, vaste raampartij met elektrisch bediend rolluik geeft uit aan straatkant. Aan tuinkant bevindt zich een grote raampartij in 3 delen, die uitkijkt op een afgeschermde zithoek met kunstgras.

Keuken: een deur in de eetkamer leidt naar de praktisch ingerichte keuken, uitgerust met een dubbele wastafel, inductiekookplaat met dampkap en oven, ingebouwde ijskast en vaatwasmachine. De vloer in de keuken werd bekleed met een donkergrijze tegel en ook de muur boven het aanrecht werd wit betegeld voor makkelijk onderhoud. Vanuit de keuken leidt een buitendeur met glaspartij tot de afgeschermde zithoek met kunstgras, van waaruit men zicht heeft op het terras op de benedenverdieping en de achterliggende tuin.

Badkamer: van de keuken loopt een gang verder naar een deur die tot de badkamer op het gelijkvloers leidt, voorzien van een douche, toilet, lavabo en een dubbele spiegelkast. De vloer in de badkamer werd bekleed met dezelfde donkere tegel als in de keuken en gang.

Slaapkamer: de gang loopt vervolgens verder tot een laatste, ruime kamer op het gelijkvloers, waar een dubbel raam uitgeeft aan de zijkant van de woning en een kleiner raam op de tuin. Ook hier werd de vloer bekleed met dezelfde donkere tegel als in de keuken, gang en badkamer.

Tussenverdieping:

Via de houten trap met vasttapijt in de inkomhal bereikt men de tussenverdieping en vervolgens de nachthal op de eerste verdieping, waar de vloer werd bekleed met laminaat. 

Badkamer: de badkamer op de tussenverdieping is voorzien van een ligbad, een dubbel lavabomeubel met opbergkasten onderaan, spiegels bovenaan en een toilet. De vloer in de badkamer werd bekleed met dezelfde donkere tegel als in de keuken en de muren werden bekleed met een witte tegel. Een groot raam met statische folie geeft uit aan de zijkant van de woning en zorgt hier voor daglicht en verluchting.

Eerste verdieping:

De trap leidt vervolgens tot de ruime nachthal op de eerste verdieping, waar een grote raamdeurpartij (ook met elektrisch bediend rolluik) uitgeeft aan straatkant en voor aangenaam daglicht zorgt.  

Twee slaapkamers: op de eerste verdieping bevinden zich 2 mooie en ruime slaapkamers. De slaapkamer aan tuinkant beschikt over 2 dubbele raampartijen, de slaapkamer aan straatkant over een raampartij in 3 delen. De vloer in de slaapkamers werd bekleed met dezelfde laminaat als in de nachthal.

Tweede verdieping:

Via de trap bereikt men ten slotte de nachthal op de zolderverdieping, waar een velux raam voor daglicht zorgt. Ook hier werd de vloer bekleed met laminaat.

Slaapkamer: een deur links in de nachthal biedt toegang tot een zeer ruime en mooie kamer met een achterliggende bergruimte. Een groot veluxraam zorgt voor het nodige daglicht en ook hier werd de vloer bekleed met dezelfde laminaat als in de nachthal.

Benedenverdieping:

Via de houten trap in de inkomhal bereikt men de hal op de benedenverdieping, waar de vloer werd bekleed met dezelfde donkere tegel als in de keuken. Deze verdieping kan perfect voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals aparte bureau- of hobbyruimte of zelfs tot het inrichten van een kangoeroewoning.

Ruimte 1: aan tuinkant bevindt zich de deur naar een grote ruimte, waar een dubbel raam en een buitendeur met glaspartij uitgeven op het terras van de benedenverdieping. Via een doorgang bereikt men een achterliggende kamer, van waaruit een deur opnieuw tot de hal leidt. De vloer in deze ruimtes werd bekleed met dezelfde donkere tegel als in de nachthal.

 Toilet: een deur in de eerste ruimte leidt tot de aparte toiletruimte op deze verdieping. 

Ruimte 2: vanuit de eerste ruimte leidt een deur tot een volgende ruimte, waar zich een wastafel bevindt en de nodige aansluitingen zijn voor wasmachine en droogkast. Ook hier geven twee grote raampartijen uit op het terras en werd de vloer bekleed met dezelfde tegel als in de eerste ruimte. 

Berging: een laatste, wat lagere deur in de hal leidt tot een praktische berging, waar verwarming is voorzien. De vloer in de berging werd bekleed met een grijze tegel.  

Technische ruimte: achteraan in de hal leidt een harmonicadeur tot een technische ruimte waar ook de nutsvoorzieningen toekomen. 

Terras en tuin:

Via de buitendeuren op de benedenverdieping bereikt men het terras achteraan de woning, dat werd aangelegd met tegels. Van hieruit bereikt men het grasperk dat tot achteraan de omheinde tuin strekt.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing en elektrisch bediende rolluiken

-       CV op aardgas, radiatoren met thermostatische kraan in alle ruimtes

Conclusie:

Deze mooie, verzorgde gezinswoning bevindt zich in Ezemaal, een deelgemeente van Landen. De woning biedt aangename leefruimtes, 4 slaapkamers en een volledige benedenverdieping die naar wens kan ingericht worden. Het achteraan gelegen terras en de omheinde tuin maken het geheel zeer aangenaam om wonen.