Kraanbeekstraat 26, 3400 Ezemaal (Landen)

€269.000

Omschrijving:
Deze instapklare woning in halfopen bebouwing bevindt zich vlakbij het station van Ezemaal, een deelgemeente van Landen. De ruime woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers en op de benedenverdieping, die zich ter hoogte van de achterliggende tuin bevindt. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers, een badkamer en aparte toiletruimte. De zolderverdieping kan met haar ingerichte keuken zelfs tot afzonderlijk appartement dienen. 

Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, berging, toiletruimte, keuken, bijkeuken, wasplaats, dakterras.
Verdieping -1: hal, nis, berging, leefruimte op niveau van de tuin
Verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en toiletruimte
Zolderverdieping: nachthal, grote kamer met keuken, slaapkamer, badkamer en toiletruimte
Terras en tuin: terras en grasperk

Ligging: de woning bevindt zich in een woonstraat langs de spoorweg, vlakbij het station van Ezemaal. Aansluiting met de E40 op 4 km. 

Deze mooie gezinswoning is onmiddellijk beschikbaar. 

 
 

Bebouwing

Type: Halfopen bebouwing
Grondoppervlakte: 495m²
Woonoppervlakte: 302m²
Oriëntatie: noordoosten

Indeling

Keuken: 2
Slaapkamers: 4
Badkamer: 2
Toilet: 3
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. verg.: ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: nee
Voorkooprecht: nee
Verkaveling: nee
Kadastraal inkomen: €1.055,00

Technische info

Overstromingsgevoelig: nee
Vrij op: bij akte
Verwarming: aardgas
Ramen: pvc
EPC: 164 kWh/m² jaar
Unieke code: 0001714456

 

INDELING

Gelijkvloers
Inkomhal
: de inkomhal leidt rechts tot een berging en een toiletruimte, rechtdoor tot de trap naar de beneden- en bovenverdiepingen en tot de keuken. De vloer in de hal is bekleed met een donkergrijze tegel die in alle ruimtes op deze verdieping is gebruikt.  
Berging en toiletruimte: een eerste deur rechts in de inkomhal leidt tot een ruimte vooraan de woning waar zich de centrale verwarming bevindt en die ook tot vestiaire kan dienen. Een groot raam met mat glas zorgt hier voor het nodige daglicht. Van hieruit leidt een deur tot de toiletruimte, voorzien van hangtoilet en lavabo. 
Keuken en eethoek: vanuit de inkomhal bereikt men rechtdoor de volledig ingerichte keuken in L-vorm, voorzien van een enkele wastafel met druipvlak, een 4-pits gasvuur en dampkap, oven, microgolfoven, koelkast, vaatwasmachine en verder veel praktische bergkasten boven en onder het werkblad in laminaat. Twee raampartijen in de keuken geven uit op het dakterras en de tuin en zorgen hier voor aangenaam daglicht. 
Bijkeuken: een deur in de keuken leidt tot een praktische bijkeuken, van waaruit een buitendeur met glaspartij toegang geeft tot het dakterras met balustrade achteraan de woning. 
Wasruimte: via de bijkeuken bereikt men een volgende kamer, die nu dient als was- en bergruimte. Een grote raampartij met mat glas geeft uit aan straatkant, een buitendeur met matte glaspartij en een bijkomend raam geven uit langs de zijkant van de woning. 

Benedenverdieping
Via de trap in de inkomhal bereikt men de benedenverdieping, die zich op dezelfde hoogte bevindt als de achterliggende tuin. De vloer op de benedenverdieping is bekleed met dezelfde donkergrijze tegel als op het gelijkvloers.
Hal, nis en berging: via de trap bereikt men eerst de hal van de benedenverdieping, die zich aan straatkant bevindt. Van hieruit loopt de gang langs een grote nis en een deur naar een bergruimte tot aan de enkele treden naar de grote leefruimte. 
Leefruimte: de grote leefruimte op de benedenverdieping biedt 2 grote schuifraampartijen die uitgeven op het terras en vervolgens op het grasperk van de tuin. Een hoger geplaatst horizontaal raam geeft uit aan de zijkant van de woning en een grote dakkoepel zorgen voor nog bijkomende lichtinval. 

Eerste verdieping
Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de eerste verdieping, waar de vloer is bekleed met een donkere linoleum.
3 slaapkamers: op deze verdieping zijn er 2 grote slaapkamers met 2 raampartijen, één aan straatkant en één aan tuinkant. De 3ewat kleinere slaapkamer heeft een enkel raam dat uitgeeft aan tuinkant. 
Badkamer: de badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een dubbel lavabomeubel met opbergkastjes onderaan en spiegel bovenaan, een kolomkast en een ligbad met douchewand. De muur ter hoogte van het ligbad is betegeld. De enkele raampartij in de badkamer geeft uit aan straatkant. 
Toiletruimte: aparte toiletruimte voorzien van een hangtoilet.

Zolderverdieping
De trap in de nachthal leidt vervolgens tot de nachthal op de zolderverdieping. De vloer op deze verdieping is bekleed met een donkergrijze linoleum. 
Grote kamer met keukenwand: de inrichting van de zolderverdieping is gelijkaardig aan die van de eerste verdieping, alleen werden de 2 kamers aan tuinkant ingericht tot één grote kamer, voorzien van een ingerichte keukenwand in L-vorm met wastafel, 4-pits gasvuur, oven, dampkap, vaatwasmachine en keukenkasten boven en onder het aanrecht. De muur boven het aanrecht is betegeld. 2 veluxramen zorgen hier voor het nodige daglicht. 
Badkamer: de badkamer op de zolderverdieping is voorzien van een dubbel lavabomeubel met opbergkastjes onderaan en spiegel bovenaan en een douchecabine. Het veluxraam geeft uit aan straatkant. 
Toiletruimte: aparte toiletruimte voorzien van een standaard toilet.
Slaapkamer: de grote slaapkamer biedt een veluxraam dat uitgeeft aan straatkant. Ook hier is de vloer bekleed met linoleum.

Terras en tuin
Via het pad links van de woning of via de grote schuifraampartijen op de benedenverdieping bereikt men eerst het terras en vervolgens het grasperk achteraan de woning. 

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
-       Schrijnwerk in pvc
-       CV op aardgas met radiatoren in alle ruimtes 

Conclusie:
Deze ruime, instapklare woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers en de benedenverdieping, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ingerichte zolderverdieping die desgewenst ook een aparte woonunit kan vormen binnen het geheel. Het grote dakterras en de achterliggende tuin, maar ook de makkelijke bereikbaarheid met het station van Ezemaal vlakbij, maken het plaatje compleet.