TE KOOP: TOTAAL GERENOVEERDE WONING IN LANDELIJKE OMGEVING

  Kraanbeekstraat 104, 3400 Ezemaal

IN OPTIE

Omschrijving:
Deze mooie gezinswoning in halfopen bebouwing met tuin bevindt zich in Ezemaal, een deelgemeente van Landen. De woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de verdiepingen. Het achteraan gelegen terras en het omheinde tuintje maken het geheel zeer aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, open keuken, woonkamer, bergruimte, toilet, waskamer.  

Eerste verdieping: 2 slaapkamers en badkamer

Tweede verdieping: kamer

Tuin: terras en tuintje

Praktische ligging: in een rustige straat in Ezemaal, een deelgemeente van Landen. Bushalte De Lijn vlakbij. NMBS station Ezemaal op een 2-tal km. Aansluiting met de N3 Tienen/Sint-Truiden op een 3-tal km.

De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen.

 
 

Bebouwing

Type: Gesloten bebouwing
Bouwjaar: 1930
Totale Renovatie: 2007

Grondoppervlakte:  230 m²
Woonoppervlakte: 134 m²
Oriëntatie: Zuid

Indeling

Keuken: geïnstalleerd
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
WC: 2
garage: Neen
tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen
Kadastraal inkomen: 198  €

Technische info

Verwarming:  accumulatoren
Ramen: dubbel beglazing Alu
EPC: 400  kWh/m² jaar
Unieke code: 1330864
Overstromingsgevoelig: ja
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de inkomhal is aangenaam verlicht door de raampartijen met mat glas in de voordeur en leidt rechtdoor naar de glazen deur tot de keuken en leefruimte, links tot de bergruimte, tot de trap die naar de bovenverdiepingen leidt, de toiletruimte en de wasplaats. De vloer in de inkomhal werd bekleed met een mooie, beige keramische tegel die ook elders op het gelijkvloers terug te vinden is.

Berging: een eerste deur links in de inkomhal leidt naar een kamer die dient als bergruimte en die voorzien is van een dubbel raam dat uitgeeft aan de straatkant. De vloer in deze ruimte werd bekleed met dezelfde keramische tegel als in de inkomhal. De nutsvoorzieningen komen toe in deze ruimte.

Toiletruimte: links in de inkomhal bevindt zich de aparte toiletruimte met ophangtoilet en lavabo, met opbergmeubel onderaan. De vloer in het toilet werd bekleed met dezelfde mooie tegel als in de inkomhal.

Wasruimte: een volgende deur in de inkomhal leidt tot de wasruimte, waar de aansluitingen voor wasmachine en droogkast zich bevinden, een extra kraan en een nieuwe boiler.

Keuken en woonkamer: via de glazen draaideur bereikt men vervolgens de leefruimte, met onmiddellijk links de volledig ingerichte keuken in U-vorm met dubbele wastafel met druipvlak, ingebouwde ijskast, combi-oven, vaatwasmachine, vitrokeramische kookplaat met dampkap en verder veel praktische bergruimte. De keuken loopt over in de eetkamer en zitplaats, waar een dubbele schuifraampartij uitgeeft op het terras en vervolgens op de tuin. In het afhellende dakgedeelte in de zitplaats werd een groot veluxraam aangebracht met zonnewering, dat hier voor extra veel daglicht zorgt. Ook hier werd de vloer bekleed met dezelfde beige keramische tegel als in de inkomhal.  

Eerste verdieping:

Via de beuken trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de eerste verdieping, waar de vloer werd bekleed met dezelfde tegel als op het gelijkvloers. 

Twee slaapkamers: links en rechts in de inkomhal leiden deuren naar de 2 slaapkamers op deze verdieping. De grote slaapkamer aan straatkant beschikt over een dubbel raam, de kleinere slaapkamer aan tuinkant over een raampartij in 3 delen. De vloer in beide slaapkamers werd bekleed met laminaat.

Badkamer: tussen de 2 kamers in bevindt zich de badkamer met instapdouche, enkele lavabo met dubbele opbergkast onderaan, spiegelkastjes bovenaan en een extra kolomkast, toilet en handdoekenrek. De vloer in de badkamer werd bekleed met dezelfde tegel als in de nachthal en ook de muren werden over de volledige hoogte bekleed met een geassorteerde tegel 

Tweede verdieping:

Via de beuken trap in de nachthal bereikt men ten slotte de zolderverdieping, die een open kamer vormt met balustrade, maar desgewenst ook kan ingericht worden tot 2 kamers. Twee veluxramen zorgen voor het nodige daglicht en ook hier werd de vloer bekleed met laminaat. 

Terras en tuin:

Via de dubbele schuifraampartij in de woonkamer bereikt men eerst het terras achteraan de woning, dat werd aangelegd met klinkers. Van hieruit leidt een padje langs het grasperk tot het tuinhuisje achteraan in de tuin, die volledig omheind is.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing en vliegenhorren

-       CV met accumulatoren. Aardgasaansluiting aanwezig.

-       Mogelijkheid om op de zolderkamer een lavabo te plaatsen

Conclusie:

Deze mooie, verzorgde gezinswoning in halfopen bebouwing bevindt zich in Ezemaal, een deelgemeente van Landen. De woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de verdiepingen. Het achteraan gelegen terras en het omheinde tuintje maken het geheel zeer aangenaam om wonen.