TE KOOP : MOOIE GEZINSWONING MET ATELIER EN TUIN (BOUWGROND)

Korenstraat 14, 3321 Outgaarden (Hoegaarden)

€ 415.000

Mogelijkheid tot aparte aankoop van woonst of bouwgrond

Omschrijving:

Deze mooie, instapklare gezinswoning bevindt zich in een rustige straat in Outgaarden, een deelgemeente van Hoegaarden. De woning is voorzien van alle comfort, ze biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers en in totaal 5 kamers, waarvan 3 op de verdieping. Het bijgebouw achter de woning biedt een ruime garage met daarachter een groot atelier en rechts de tuin en moestuin (BOUWGROND) en de parkeerplaatsen

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, 2 kamers, zit- en eetkamer, keuken met eethoek, bijkeuken, voorraadkamer en wasplaats, toiletruimte

Verdieping: 3 kamers en badkamer

Oprit, garage en atelier: garage, groot atelier

Zolderverdieping: bergzolder

Tuin: grasperk en moestuin

Ligging: de woning bevindt in een rustige straat in het centrum van Outgaarden, met bushaltes vlakbij en de aansluiting met de E40 Brussel/Luik op een 3-tal km.

De beschikbaarheid van deze mooie gezinswoning is onderling overeen te komen.

Oppervlakte perceel woning: 666 m2

Oppervlakte perceel tuin/ bouwgrond: 700 m2

Mogelijkheid tot aparte aankoop van woonst of bouwgrond

 
 

bebouwing

Type: open bebouwing
Bouwjaar: 1900
Grondoppervlakte: 1366 m²
Woonoppervlakte: 210 m²
Oriëntatie: Zuid-Oost

Renovatie: 2004-2004

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 5
Badkamer: ja
Toilet: 3
Berging/garage: ja
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 985 €

Technische info

Verwarming: cv mazout
Ramen: dubbel beglazing pvc
EPC: kWh / m² jaar
Unieke code:
Overstromingsgevoelig: JA
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de ruime inkomhal is bijzonder helder dankzij de raampanelen langs beide kanten van de voordeur en de dubbele raampartij aan de andere kant van de inkomhal. Rechts leidt een deur tot de zit- en eetkamer, rechtdoor leidt tot de trap naar de bovenverdieping en links leidt tot 2 kamers op het gelijkvloers. De vloer in de hal werd bekleed met een grote, glanzende crèmekleurige tegel.  

2 kamers: links in de inkomhal leiden deuren tot de 2 kamers op het gelijkvloers, beiden voorzien van 2 dubbele raampartijen. In de eerste kamer werd de vloer bekleed met laminaat, in de tweede werd de vloer bekleed met een beige tegel.

Zit- en eetkamer: een deur met glaspartij rechts in de inkomhal leidt naar de zit- en eetkamer. In de zithoek volgt een grote raampartij in 4 delen de ronding van de muur. Een bijkomende dubbele raampartij in de zitkamer en twee dubbele raampartijen langs de kant van de eetkamer zorgen hier voor veel aangenaam daglicht. De vloer in de zit- en eetkamer werd bekleed met dezelfde mooie tegel als in de inkomhal.

Keuken met eethoek: een open doorgang tussen de zit- en eetkamer leidt tot de volledig ingerichte keuken in U-vorm, voorzien van een dubbele wastafel, een 5-pits vitrokeramische kookplaat en dampkap, ingebouwde oven, vaatwasmachine, koelkast en verder veel praktische bergkasten boven- en onderaan. De muur boven het aanrecht in graniet werd betegeld voor makkelijk onderhoud. Een dubbele raampartij boven het aanrecht en een bijkomende schuifraampartij in de eethoek zorgen ook hier voor extra veel daglicht. De vloer in de keuken en eethoek werd bekleed met een donkergrijze, glanzende rechthoekige tegel.

Bijkeuken, voorraadkamer en wasplaats: vanuit de keuken leidt een deur naar een bijkeuken met twee extra wastafels. Een buitendeur geeft van hieruit toegang tot de oprit en tuin. Links is er nog een extra voorraadkamer, waar zich ook de boiler bevindt. Rechtdoor leidt tot de wasplaats, waar zich de waterverzachter bevindt en de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De vloer in deze ruimtes en ook de muren werden grotendeels betegeld en er is overal meer dan voldoende daglicht dankzij de raampartijen in elke ruimte.

Toiletruimte: een deur in de bijkeuken leidt tot een toiletruimte, voorzien van een klein, hogergeplaatst kiepraam. De vloer in de toiletruimte werd betegeld.

 Eerste verdieping

Via de massieve trap achteraan in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar de vloer werd bekleed met laminaat.

3 kamers: twee grote en één kleinere kamer. Alle 3 de kamers beschikken over raampartijen met vliegenhorren en de vloer werd overal bekleed met laminaat. De master bedroom beschikt bovendien over een aangrenzende dressingruimte.

Badkamer: ruime badkamer met dubbel lavabomeubel met centrale spiegel, opbergkasten onderaan en kolomkasten langs beide kanten, instapdouche, jacuzzi ligbad en toilet. De vloer in de badkamer werd bekleed met blauwe en witte tegels. Een enkel raam zorgt hier voor het nodige daglicht en verluchting.

Zolderverdieping

Een trapluik in de nachthal op de verdieping leidt tot de zolderverdieping, die zich over de ganse oppervlakte van de woning strekt en dient als bergzolder.

Oprit, garage en atelier

De oprit leidt tot een dubbele, automatisch bediende poort en vervolgens tot de garage met elektrisch bediende poort. Het eerste deel van het gebouw biedt ruim plaats aan 2 wagens en beschikt over een zijdeur, een kiepraam en een extra dubbel raam. Het twee deel van het gebouw werd ingericht als werkatelier. Van hieruit leidt een houten trap tot een grote zolderverdieping. Links in de garage en in het atelier leiden deuren nog eens tot een zijdeel, voorzien van een wastafel en een extra toilet. Hier bevindt zich ook de mazoutketel. Links van dit gebouw is er zich nog een overdekt gedeelte, waar zich de mazouttank bevindt.

Tuin

Rechts van de oprit bevindt zich een grasperk, met daarachter een grote moestuin.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in pvc met dubbele beglazing, vliegenhorren en rolluiken op het gelijkvloers

-       CV op mazout

Conclusie:

Deze mooie, instapklare gezinswoning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, ze is voorzien van alle comfort en heeft in totaal 5 kamers. Het bijgebouw achter de woning biedt een ruime garage met daarachter een groot atelier en rechts een tuin en moestuin + de parkeerplaatsen.  Ook de ligging is uitstekend: in een rustige straat in het kleine Outgaarden, met de aansluiting met de E40 op een 3-tal km.