VERKOCHT : MOOIE, RUIME GEZINSWONING MET TUIN IN EVERBERG

Konijnenstraat 9, 3078 Everberg

 

Omschrijving:

Deze ruime gezinswoning met tuin bevindt zich in een residentiële wijk in Everberg. De woning biedt alle mogelijke comfort, heeft 3 slaapkamers op de bovenverdieping en een ruime benedenverdieping die tal van uitbreidingsmogelijkheden biedt. Het achteraan gelegen terras en de tuin maken het geheel aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, toilet, keuken, eethoek, woonkamer met zithoek en eetplaats, bureau.

Eerste verdieping: 3 slaapkamers en badkamer.

Benedenverdieping: technische ruimte, berging, garage met wasruimte. Apart gedeelte met 4 extra kamers en apart toilet.

Terras en tuin: terras ter hoogte van de woonkamer. Omheinde tuin.

Ligging: in een residentiële wijk, bushaltes op wandelafstand, op een 3-tal km van de aansluiting met de E40 (Sterrebeek).

Deze mooie gezinswoning is onmiddellijk beschikbaar.

 
 

Bebouwing

Type:  open bebouwing
Bouwjaar: 1968
Grondoppervlakte: 800 m²
Woonoppervlakte:  227 m²
Oriëntatie: Zuid-Oost

Indeling

Keuken: geïnstalleerd
Slaapkamers: 3 + 1
Badkamer: 1
WC: 3
garage: Ja
tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: ja
Kadastraal inkomen: 3453 €

Technische info

Verwarming:  aardgas
Ramen: dubbel beglazing meranti
EPC: 413 kWh/m² jaar
Unieke code: 2070914
Overstromingsgevoelig: Mogelijks
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de ruime, hoge inkomhal beschikt over een dubbele ingebouwde vestiairekast. Rechts in de inkomhal leidt een gang naar de toiletruimte, de keuken, de woonkamer en de bureauruimte. Rechtdoor leiden enkele treden tot de bovenverdieping en links leidt een trap naar de benedenverdieping. De vloer in de inkomhal werd bekleed met witgrijs gestreepte, marmeren tegels. Doorzichtige glasdallen naast de voordeur zorgen hier voor aangenaam daglicht.

Toiletruimte: de eerste deur rechts in de inkomhal leidt tot de toiletruimte, voorzien van toilet en lavabo. De vloer werd hier bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal en de muren worden tot op stahoogte bekleed met een groenblauwe tegel. Een kleine kantelraam zorgt hier voor licht en verluchting.

Keuken: een volgende deur rechts in de inkomhal leidt tot de ruime, volledig ingerichte keuken met dubbele wastafel met druipvlak, 6-pits elektrisch kookvuur met oven onderaan, ingebouwde ijskast en verder veel praktische bergruimte. Het dubbele raam met een groot kantelgedeelte boven het aanrecht geeft uit aan de voorkant van de woning. De wanden van de keuken werden over de volledige hoogte bekleed met een keramische tegel met siermotief, de vloer werd bekleed met een crèmekleurige tegel.

Eethoek: vanuit de keuken leidt een doorgang tot een gezellige eethoek, met een grote tafel en zitbanken langs beide kanten. Het kantelraam hier geeft uit aan tuinkant. Vanuit de eethoek leidt een buitendeur tot het terras aan de achterkant van de woning. De vloer in de eethoek werd bekleed met een beige tegel.

Woon- en eetkamer: via de inkomhal of via de keuken komt men in de ruime en heldere woon- en eetkamer, waar twee grote schuifraampartijen toegang geven tot het terras in L-vorm. In de zithoek vormt de mooie open haard een blikvanger en zorgen 2 hoger geplaatste ramen voor nog extra daglicht. De vloer in deze ruimte werd bekleed met een keramische tegel in oranjegroene tinten.

Bureau: via de inkomhal of via de zithoek bereikt men een aparte bureauruimte, waar een dubbele raampartij uitgeeft aan straatkant. Een wand in deze kamer werd voorzien van ingebouwde opbergkasten, en ook hier werd de vloer betegeld. Deze ruimte kan eventueel dienen als vierde slaapkamer.

Terras: het terras op de woonverdieping is bereikbaar via de trap langs de zijkant van de woning, via de buitendeur in de eethoek of via de schuifraampartijen in de woonkamer. Het terras werd voorzien van een elektronische zonneluifel en een ballustrade over de volledige lengte. De vloer van het terras werd bekleed met terrastegels.

Eerste verdieping

Vanuit de inkomhal leiden enkele treden tot de nachthal op de eerste verdieping. De vloer van de trap en in de nachthal werd bekleed met dezelfde marmeren tegel als in de inkomhal.

3 slaapkamers: de 3 slaapkamers hebben aangename afmetingen, ze beschikken elk over een dubbel raam dat uitgeeft aan een zijkant van de woning en de vloer in de kamers werd bekleed met tapijt. In één van de slaapkamers werden langs een volledige wand opbergkasten ingebouwd. Dezelfde kamer beschikt ook over een aparte ruimte met lavabo en opbergkastjes, waar de wanden over de volledige hoogte werden betegeld. Ook hier geeft een raam uit aan de zijkant van de woning.

Badkamer: de ruime badkamer werd opgedeeld in 3 gedeeltes: toilet, douchecel en vervolgens het gedeelte met ligbad, dubbele lavabo met spiegel bovenaan en bidet. Zowel de vloer als de muren in de badkamer werden betegeld. Het grote kantelraam in de badkamer geeft uit aan de zijkant van de woning en biedt hier licht en verluchting.

Benedenverdieping

Links in de inkomhal leidt de marmeren trap naar de benedenverdieping, die zich over de ganse oppervlakte van de woning strekt en mooie uitbreidingsmogelijkheden biedt. In de hal op de benedenverdieping werden ingebouwde opbergkasten voorzien. Een kiepraam met mat glas zorgt hier voor het nodige daglicht. Van hieruit leiden 3 deuren tot de verschillende ruimtes op de benedenverdieping.

Technische ruimte: een eerste deur in de hal op de benedenverdieping leidt tot de technische ruimte, waar zich de verwarmingsinstallatie bevindt (aardgas). De vloer werd hier bekleed met cementtegels.

Bergruimte: een tweede deur leidt tot een praktische bergruimte. Ook hier werd de vloer bekleed met cementtegels.

Garage: een laatste deur in de hal leidt tot de grote garage op de benedenverdieping, die plaats kan bieden aan 3 wagens. Twee kantelpoorten, waarvan één elektrisch bediend, leiden tot de oprit. De hoger geplaatste ramen met mat glas zorgen hier voor het nodige daglicht. De vloer in de garage werd bekleed met cementtegels. Ook de garage werd op verschillende plaatsen voorzien van radiatoren.

Wasruimte: rechts in de garage bevindt zich de wasruimte, met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast en een dubbele wastafel. Ook in deze ruimte zijn er 2 ramen met mat glas. De vloer werd bekleed met cementtegels en de wanden werden over de volledige hoogte betegeld.

Apart gedeelte met 4 ruimtes: achteraan in de garage bevindt zich een deur naar een apart gedeelte van de benedenverdieping met nog eens 4 ruimtes die voor vele doeleinden kunnen ingericht worden. In de eerste kamer geeft een deur rechts toegang tot de aparte toiletruimte. Links geven een deur en enkele trappen toegang tot een volgende ruimte. Van hieruit geeft een deur links toegang tot een derde ruimte, voorzien van een aanrecht met dubbele wastafel. Rechts geeft een deur toegang tot een laatste, kleinere kamer, waar zich een buitendeur bevindt die tot de tuin leidt. In elke van deze 4 ruimtes zijn er één of meerdere raampartijen en de vloer werd in alle kamers bekleed met beigebruine tegels.

Tuin: van de oprit met 2 staanplaatsen leiden enkele treden zowel links als rechts tot de tuin, die volledig werd aangelegd. Achteraan de woning werd het grasperk omzoomd met aanplantingen, met in het midden een vijvertje.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in afzelia hout met dubbele beglazing, deels met rolluiken, ventilatieroosters bovenaan.

-       CV op aardgas met radiatoren in alle ruimtes en ingebouwde roosters in de woonkamer

Conclusie:

Deze mooie gezinswoning biedt vele troeven: aangename leefruimtes, 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een benedenverdieping die tal van mogelijkheden biedt. De ligging in een residentiële wijk wordt gecombineerd met een makkelijke bereikbaarheid, met de aansluiting met de E40 (Brussel/Luik) op 3 km.