VERKOCHT: GEZELLIGE GEZINSWONING MET TUIN EN GROOT WEILAND!

Kleine Spekstraat 1 C, Winksele (Herent)

 

 

Omschrijving:

Deze alleenstaande gezinswoning bevindt zich in Winksele, een deelgemeente van Herent. De woning bestaat uit aangename ruimtes en biedt 3 slaapkamers op de verdieping. De zeer rustige ligging en het aangrenzende weiland (6550m2) maken de woning bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld paardenliefhebbers.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, eetkamer, woonkamer, keuken, veranda en badkamer.

Verdieping: 3 slaapkamers

Kelder- en zolderverdieping

Tuin en weiland: mooie tuin achteraan de woning, gevolgd door een uitgestrekt weiland (6550m2). Werkruimte en overdekte parkeerplaats voor 1 wagen.

Ligging: de woning is zeer rustig gelegen en biedt ook een goede toegankelijkheid, met de Brusselsesteenweg op een 5-tal minuten rijden en van daaruit een snelle toegang tot de E314.

De beschikbaarheid van deze gezinswoning is onderling overeen te komen.

 
 

Bebouwing

Type: open bebouwing
Bouwjaar: 1954
Grondoppervlakte: 6550 m²
Woonoppervlakte:  130 m²
Oriëntatie: Oosten
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 660,00

Indeling

Keuken: ingericht
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
WC: 1
Berging: Ja
Garage: 1
Terras: Ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: agrarisch gebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

Technische info

Verwarming:  petroleumgas
Ramen:  enkel beglazing
EPC:  711 Kwh / m²
Unieke code:  1979030
Overstromingsgevoelig:  Neen

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de inkomhal biedt plaats aan een kleine vestiaire en leidt links tot de eetkamer en rechtdoor tot de trap naar de bovenverdieping. De vloer in de hal werd bekleed met laminaat.

Eetkamer: via de inkomhal komt men links in de eetkamer aan straatkant. De ramen in 3 partijen zorgen hier voor veel aangenaam daglicht. De vloer in de eetkamer werd bekleed met laminaat. Vanuit de eetkamer heeft men toegang tot de keuken en de woonkamer.

Woonkamer: vanuit de eetkamer en via de veranda bereikt men de woonkamer, die zich over de volledige diepte van de woning strekt. Een mooie palletkachel zorgt hier voor extra gezelligheid en de grote raampartijen langs de 3 kanten van de woonkamer bieden extra veel daglicht. Via de deuren met glaspartijen bereikt men van hieruit de mooie veranda aan straatkant. Ook in de woonkamer werd de vloer bekleed met laminaat.

Veranda: via de zijdeur of via de woonkamer komt men in de zeer aangename veranda aan de voorkant van de woning. Langs 3 kanten werden hier vanop stahoogte ramen aangebracht met stores. De vloer in de veranda werd bekleed met een vierkante beige tegel.

Keuken: vanuit de eetkamer heeft men toegang tot de praktisch ingerichte keuken, met een enkele wasbak, een 5-pits kookvuur met dampkap, een ingebouwde voorraadkast en keukenkasten onder het aanrecht. De muur in de keuken werd tot op een bepaalde hoogte betegeld. De raampartij in 3 delen boven het aanrecht geeft uit op de tuin en het achterliggende weiland. De vloer in de keuken werd betegeld met een wit met zwart gespikkelde tegel. Achteraan in de keuken geeft een deur toegang tot de hal achteraan de woning.

Hal: achteraan de woning bevindt zich een inkomhal van waaruit een buitendeur toegang geeft tot de tuin achteraan de woning. De binnendeuren leiden tot de badkamer, de keuken, een bergruimte en de kelder. De vloer werd hier bekleed met dezelfde tegel als in de keuken.

Badkamer en toilet: de badkamer werd uitgerust met een ligbad met douchewand, een dubbele wastafel met opbergkasten onderaan en een toilet. De muren en het plafond werden bekleed met hout, de vloer met laminaat. De 2 ondoorzichtige ramen zorgen hier voor licht en verluchting.

Tuin en weiland: achter de woning bevindt zich de tuin en vervolgens het uitgestrekte weiland, dat ook langs straatkant toegankelijk is en een ideaal stuk weiland vormt voor paardenliefhebbers.

Verdieping

Via de stenen trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar extra bergruimte werd ingebouwd. De vloer in de nachthal werd bekleed met laminaat.

3 slaapkamers: de 3 slaapkamers op de verdieping hebben beiden aangename afmetingen en bieden voldoende daglicht dankzij de grote raampartijen. De vloer in de grootste slaapkamer werd bekleed met een houten plancher en in de wand onder de ramen werd bergruimte ingebouwd. De 2 andere  slaapkamers beschikt over een extra velux raam en de vloer werd hier bekleed met laminaat.

Kelder: de woning werd praktisch volledig onderkelderd en opgedeeld in verschillende praktische ruimtes. Ook de verwarmingsinstallatie (propaangas) bevindt zich in de kelder.

Zolder: via een trapluik met uittrekbare trap in de grootste slaapkamer bereikt men de volledig geïsoleerde zolderverdieping, die dienst doet als bergzolder.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in hout met enkele beglazing en rolluiken.

-       CV op propaangas met radiatoren in alle ruimtes

Conclusie:

Deze gezinswoning met tuin én weiland in Winksele biedt tegelijkertijd een rustige ligging én een makkelijke toegankelijkheid. De woning zelf heeft aangename leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval en tal van mogelijkheden.