MOOIE, RUIME GEZINSWONING MET TUIN

Kerkweg 31, Vertrijk (Boutersem)

 

 

 

Omschrijving:

Deze mooie, instapklare gezinswoning met tuin bevindt zich in Vertrijk, een deelgemeente van Boutersem. De woning biedt alle mogelijke comfort, met gezellige leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de verdieping. Het achteraan gelegen terras en de aangrenzende tuin maken het geheel bijzonder aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, woon- en eetkamer, volledig ingerichte keuken en wasplaats. Toiletruimte, berging en garage.

Verdieping: 3 slaapkamers, volledig ingerichte badkamer en apart toilet.

Zolder: volledig geïsoleerd

Terras en tuin: aangelegd terras en omheinde tuin  

Ligging: Vertrijk bevindt zich op enkele kilometers van het centrum van Boutersem en biedt een zeer makkelijke bereikbaarheid, met de aansluiting met de E40 (Brussel/Luik) op een 2-tal km en het station van Vertrijk vlakbij.

Deze mooie gezinswoning is beschikbaar in onderling overleg.

 
 

Bebouwing

Type:  open bebouwing
Renovatiejaar: 1997
Grondoppervlakte: 1053 m²
Woonoppervlakte: 217 m²
Oriëntatie: Zuid
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 823,00

Indeling

Keuken: ingericht
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
WC: 2
Berging: Ja
Garage: 1
Terras: Ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

Technische info

Verwarming:  Aardgas
Ramen:  Dubbele beglazing
EPC:  394 Kwh / m²
Unieke code:  1987726
Overstromingsgevoelig:  Neen

 

INDELING

Inkomhal: via de voordeur aan de zijkant van de woning bereikt men de ruime inkomhal met vestiaire, waar de glaspartijen in de voordeur voor voldoende daglicht zorgen. Links in de inkomhal bevindt zich de deur naar de leefruimtes op het gelijkvloers. Rechtdoor bereikt men de trap die naar de verdieping leidt en rechts leidt een gangetje tot de toiletruimte, berging en garage. De vloer werd hier betegeld met een mooie lichtbeige tegel.

Woon- en eetkamer: via de inkomhal komt men in de open en heldere leefruimte, die achteraan uitkijkt op de gezellige tuin. De open indruk wordt nog versterkt door de lichttunnel in het dak, die zich over de volledige breedte strekt, en door de grote schuifraampartij die naar het terras leidt. De vloer in de woon- en eetkamer werd betegeld met dezelfde mooie tegel als in de inkomhal.

Keuken: naast de eetkamer bevindt zich de open, volledig ingebouwde keuken in U-vorm. Alle keukenapparatuur is hier aanwezig: extra brede keramische kookplaat met 5 pits, ingebouwde oven, koelkast, dampkap en dubbele wasbak met druipvlak. Een dakkoepel zorgt ook hier voor aangenaam daglicht.

Wasplaats: een deur in de keuken geeft toegang tot de aangrenzende wasplaats en berging, waar ook een extra uitgietbak (warm en koud water) staat. Ook hier werd de vloer bekleed met dezelfde tegel als in de woonkamer. De deur achteraan de wasplaats geeft onmiddellijke toegang tot het terras en de tuin.

Toiletruimte: rechts in de inkomhal leidt een gangetje tot het toilet op het gelijkvloers, voorzien van een ophangtoilet en een lavabo. Een hoger geplaatst kiepraam zorgt hier voor het nodige licht en verluchting. De vloer werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.

Berging: een volgende deur leidt tot een ruime en praktische berging. Ook hier werd de vloer bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal en zorgen hoger geplaatste ramen voor het nodige daglicht.

Garage: een laatste deur leidt tot de garage vooraan de woning, die plaats biedt aan één wagen en extra bergruimte voorziet. De vloer werd hier bekleed met een lichtgrijze, makkelijk te onderhouden tegel. De nutsvoorzieningen komen aan in de garage, waar ook de CV-installatie staat. De glaspartijen boven de manuele kantelpoort zorgen hier voor voldoende lichtinval.

 Verdieping

Via de beuken trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping. Een dubbel raam zorgt hier voor het nodige daglicht. De vloer in de nachthal werd bekleed met laminaat.

3 slaapkamers:  de 3 slaapkamers op de verdieping hebben alle 3 aangename afmetingen en de vloer werd bekleed met laminaat. Een deur links in de master bedroom leidt tot een ingebouwde dressing. Twee dubbele ramen zorgen voor meer dan voldoende daglicht in deze grote kamer. De 2 andere slaapkamers bevinden zich aan tuinkant. Ze beschikken beiden over een grote ingebouwde kast en een dubbel raam.  

Toiletruimte: een deur in de nachthal leidt tot de toiletruimte op de verdieping. De vloer in deze ruimte werd bekleed met laminaat.

Badkamer: naast de toiletruimte bevindt zich de badkamer, die werd uitgerust met een ligbad en doucheruimte. Enkele wastafel met opbergkastjes onderaan en kolomkasten langs beide kanten. De vloer en ook de muren werden betegeld met een tegel in zachte aardetinten, afgewerkt met een mooie sierboord. Een dubbel raam met stores biedt hier licht en verluchting.

Zolder:

Via de vaste trap in de nachthal bereikt men vervolgens het openklapluik dat naar de zolderverdieping leidt. De zolder werd recent volledig geïsoleerd en kan desgewenst perfect tot extra kamer of hobbyruimte ingericht worden.

Terras en tuin: via de schuifraampartij in de eetkamer of via de poort achteraan de oprit langs het huis bereikt men het terras achteraan de woning, dat aangelegd werd met klinkers. Van op het terras bereikt men vervolgens het centrale grasperk dat omringd wordt door aanplantingen.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Houten schrijnwerk met dubbele beglazing en vliegenramen.

-       CV op aardgas met radiatoren in alle ruimtes

 Conclusie:

Deze instapklare, mooie gezinswoning biedt vele troeven: de woning zelf heeft zeer  aangename leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval, 3 slaapkamers op de verdieping en de mogelijkheid om ook de zolderruimte verder in te richten. De rustige ligging en de zeer makkelijke bereikbaarheid maken het plaatje compleet.