Kerkomsesteenweg 166, 3370 Boutersem (Butsel)

€ 326.000

KIJKDAG OP 26 OKTOBER VAN 15u30 TOT 17u00, afspraken voor 26 oktober zijn steeds mogelijk!

Omschrijving: deze nog verder af te werken rijwoning bevindt zich in Butsel, een deelgemeente van Boutersem. De woning beschikt over een mooie, open leefruimte en keuken op het gelijkvloers en 3 kamers op de verdiepingen. Ze werd al grotendeels gerenoveerd en kan dus verder volledig naar wens afgewerkt worden.  

Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, open leefruimte en keuken, toilet, terras
Eerste verdieping: 2 kamers en badkamer
Zolderverdieping: 1 ruime kamer
Kelder: 1 ruimte
Terras en tuin

Praktische ligging: op ongeveer 1,5km van de Leuvensesteenweg en van het centrum van Boutersem. 

Deze woning is onmiddellijk beschikbaar.

 
 

Bebouwing

Type: gesloten bebouwing
Grondoppervlakte: 428 m²
Woonoppervlakte: 150 m²
Oriëntatie: Zuid

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 3
Badkamer: ja
Toilet: 2
kelder: ja
Tuin: ja
terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 788 €

Technische info

Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: In onderling overleg

Vloerverwarming: aardgas
Ramen: dubbele beglazing PVC
EPC: 154 kWh/m² jaar
Unieke code:

 

INDELING

Gelijkvloers
Inkomhal
: via de voordeur bereikt men de inkomhal, die plaats biedt voor een vestiaire. Rechtdoor zijn alle voorzieningen getroffen voor een hangtoilet. Een deuropening links leidt tot de leefruimte.
Open leefruimte en keuken: via de inkomhal bereikt men de grote, open leefruimte op het gelijkvloers, met aan straatkant plaats voor een zithoek, vervolgens een eetkamer en aan tuinkant een open keuken. De keuken werd grotendeels geïnstalleerd en beschikt over een groot keukeneiland met inductiekookplaat en veel praktische bergkasten en pottenlades onderaan. Tegen de muur links in de keuken zijn 2 kasten ingebouwd die afgesloten worden met schuifdeuren met matte glaspartijen. Langs de rechtermuur bevinden zich praktische opbergkasten en de ingebouwde oven. Daarnaast bevindt zich de wastafel met bergkasten onderaan en een inbouw vaatwasmachine. Een hoger geplaatst raam in de zithoek, een grote dakkoepel tussen de keuken en eetkamer en een dubbele schuifraampartij in de keuken zorgen voor aangenaam daglicht in deze open leefruimte. De dubbele schuifraampartij (met vliegenhor) in de keuken geeft toegang tot het terras. De vloer is in de volledige ruimte bekleed met parkettegels. 

Eerste verdieping
Van de eetkamer leidt een betonnen trap naar de nachthal op de verdieping, waar een enkele raampartij uitgeeft aan tuinkant. Ook de vloer op de hele verdieping is bekleed met parkettegel.
2 slaapkamers: de 2 slaapkamers op de verdieping hebben beiden aangename afmetingen en zijn voorzien van een enkele raampartij (met vliegenhor) die uitgeeft aan straatkant. 
Badkamer: de ruime badkamer is voorzien van een breed lavabomeubel met opberglades onderaan en een spiegel met ingebouwde verlichting bovenaan, een ruime inloopdouche, een ligbad, een grote handdoekradiator en een hangtoilet. Het dubbele raam met stores in de badkamer geeft uit aan tuinkant. Ook hier is de vloer bekleed met dezelfde parkettegel als in de nachthal en slaapkamers.  

Zolderverdieping
Vanop de eerste verdieping leidt een open trap tot de ruime zolderkamer op de 2everdieping, die nog verder afgewerkt moet worden. Ook deze kamer is voorzien van een dubbele raampartij die uitgeeft aan tuinkant.  

Kelder:
De trap naar de kelder bevindt zich onder de trap naar de bovenverdieping. De kelder beslaat het voorste gedeelte van de woning. Alle nutsvoorzieningen komen toe in de kelder, die als technische ruimte (cv) en berging dient.  

Terras en tuintje: via de schuifraampartij in de keuken bereikt men het zonneterras achteraan de woning, dat is aangelegd met klinkers. Enkele treden leiden van het terras tot een nog af te werken tuinpadje met daarnaast plaats voor een grasperk, parking of een groentetuintje, bijvoorbeeld. 

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
-      Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing
-      CV op aardgas 

Conclusie:
De verbouwing van dit mooie rijhuis is nog verder af te ronden. Met de aangename leefruimtes op het gelijkvloers, de 3 slaapkamers en een badkamer op de verdiepingen en een achteraan gelegen terras en open tuin, is het aan de nieuwe eigenaars om hun eigen stempel te drukken op deze mooie woning in Boutersem.