VERKOCHT : MOOIE GERENOVEERDE GEZINSWONING MET RUIME TUIN

Kelsbeek 36 , 3800 Sint Truiden

 

Omschrijving:

Deze mooi gerenoveerde gezinswoning met ruime tuin bevindt zich in Sint-Truiden langs de bloesemroute. De woning biedt aangename leefruimtes en in totaal 3 kamers en 2 badkamers. Het achteraan gelegen terras en de tuin maken het geheel zeer aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, tussenruimte, open keuken, woonkamer, berging. Slaapkamer met aangrenzende badkamer. 2 kamers en tweede badkamer. Aparte toiletruimte.  

Eerste verdieping: 2 slaapkamers en bergruimte

Kelder: opgedeeld in 2 ruimtes

Garage: plaats voor 1 wagen

Tuin: terras en tuin

Praktische ligging: in een zeer rustige straat niet ver van de N716 die Sint-Truiden verbindt met Herk-de-Stad. Bushaltes De Lijn op loopafstand.

De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen.

 
 

Bebouwing

Type: open bebouwing
Renovatiejaar: 2017
Grondoppervlakte:  2000 m²
Woonoppervlakte:  206 m²
Oriëntatie: Zuid- West

Indeling

Keuken: geïnstalleerd
Slaapkamers: 3
Badkamer: 2
WC: 2
garage: Ja
tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: ja
Kadastraal inkomen: 1065 €

Technische info

Verwarming:  mazout
Ramen: dubbel beglazing pvc
EPC:   kWh/m² jaar
Unieke code: in aanvraag
Overstromingsgevoelig: mogelijks
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de inkomhal is aangenaam verlicht door de raampartijen langs beide kanten van de voordeur en leidt rechtdoor tot de leefruimte, links tot de trap die naar de bovenverdieping leidt, tot de toiletruimte en tot 2 kamers met badkamer. Rechts leidt een deur naar een badkamer met aangrenzende slaapkamer. De vloer in de inkomhal werd bekleed met parket, die ook elders op het gelijkvloers terug te vinden is.

Tussenruimte: via de inkomhal bereikt men rechtdoor een heldere tussenruimte, waar een dubbele raamdeur rechtstreeks toegang geeft tot het terras. De vloer in deze ruimte werd bekleed met een grote blauwe hardsteen.

Keuken: de tussenruimte loopt naadloos over in de ruime, bijzonder heldere en volledig uitgeruste keuken met keukeneiland, dubbele wastafel, afwasmachine, 5-pits gasvuur met oven en dampkap en verder ontzettend veel praktische bergkasten. Het plafond reikt hier tot onder de dakhelling, waarin een groot veluxraam werd aangebracht dat elektrisch bediend wordt. De vloer in de keuken werd bekleed met dezelfde blauwe hardsteen als in de tussenruimte.

Leefruimte: de open keuken loopt vervolgens over in de leefruimte. Een grote schuifraampartij in 4 delen beslaat hier bijna de volledige achtermuur en wordt aangevuld door een extra raampartij die uitgeeft aan de zijkant van de woning. Ook in de leefruimte werden 2 veluxramen aangebracht in de dakhelling, die elektrisch bediend worden. De vloer in de leefruimte werd bekleed met dezelfde parket als in de inkomhal.

Berging/technische ruimte: rechts in de keuken leidt een deur naar de berging, waar zich ook de verwarmingsketel en alle aansluitingen voor wasmachine en droogkast bevinden. Van hieruit leidt een buitendeur rechtstreeks naar de tuin. De vloer in deze ruimte werd bekleed met een beige keramische tegel. 

Toiletruimte: links in de inkomhal bevindt zich de aparte toiletruimte met ophangtoilet en lavabo met opbergmeubel onderaan. De vloer in het toilet werd bekleed met mooie tegeltjes met motief.

Slaapkamer annex badkamer: vanuit de inkomhal leidt een deur rechts tot een eerste badkamer en slaapkamer op het gelijkvloers. De badkamer beschikt over een vrijstaand diep ligbad en ruime inloopdouche, een handdoekradiator en een aparte hoek voor het ophangtoilet. Het dubbele badkamermeubel biedt 4 brede opberglades onderaan en 2 kolomkasten links en rechts van de centrale spiegel. De grote raampartijen geven uit aan de achterkant van de woning en zorgen voor veel daglicht en verluchting. De vloer en ook deels de muren in de badkamer werd bekleed met een witgrijze marmertegel. Van hieruit leidt een deur naar de aangrenzende slaapkamer, waar de vloer werd bekleed met dezelfde parket als in de inkomhal. De grote raampartijen in de slaapkamer geven uit aan de voorkant van de woning.

Twee kamers en badkamer: links in de inkomhal leidt een deur naar 2 kamers en een badkamer. De eerste kamer doet momenteel dienst als speel- of hobbyruimte, maar kan ook als slaapkamer of bureau ingericht worden bijvoorbeeld. Een dubbele deurpartij met ramen geeft uit op het terras en een raampartij in 3 delen geeft uit aan de zijkant van de woning. De tweede kamer is iets kleiner en de grote raampartijen geven hier uit aan de achterkant van de woning. De vloer in beide kamers werd bekleed met dezelfde parket als in de inkomhal. Tussen de 2 kamers in bevindt zich de deur naar de aparte badkamer met een ruime inloopdouche, handdoekradiator en een enkel wastafelmeubel met bergkastjes onderaan en spiegel bovenaan. De vloer werd bekleed met een grote beige keramische tegel en ook de wanden werden bekleed deels met mooie wandtegels met motief, deels met geassorteerde rechthoekige tegels.

Eerste verdieping:

Via de houten trap in de inkomhal bereikt men de ruime nachthal op de eerste verdieping, waar een groot raam voor het nodige daglicht zorgt. De vloer op de verdieping werd bekleed met laminaat. 

2 slaapkamers: de 2 slaapkamers op de verdieping hebben beiden heel aangename afmetingen en beschikken over grote raampartijen die uitgeven aan de zijkant van de woning. De vloer in de slaapkamers werd bekleed met laminaat.

Berging: een laatste deur in de nachthal geeft toegang tot een praktische bergruimte die zich achter de slaapkamers strekt.

Kelder

Via een deur onder de trap in de inkomhal bereikt men de kelder, die bestaat uit 2 compartimenten en waar zich oa de waterontharder bevindt. De vloer in de kelder werd bekleed met een epoxylaag.  

Garage

De geïsoleerde garage met elektrisch bediende poort biedt plaats aan één wagen en doet verder dienst als bergruimte. Achteraan in de garage bevindt zich de mazouttank. Twee grote raampartijen zorgen ook hier voor het nodige daglicht en de vloer in de garage werd bekleed met een donkergrijze tegel. Van hieruit leidt een deur naar de leefruimte.

Terras – tuin:

Het terras dient nog verder te worden afgewerkt. Achteraan de woning bevindt zich een groot grasperk omzoomd door bomen.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing

-       CV op mazout

Conclusie:

Deze gezinswoning langs de bloesemroute werd mooi gerenoveerd en is zeer aangenaam om wonen door de ruimte die ze biedt en door de natuurlijke lichtinval in alle kamers. Het terras en de achterliggende tuin maken het plaatje compleet.