Kapelstraat 35, Boutersem

Deze sfeervolle en kwalitatieve woning is gelegen in een mooie en rustige omgeving. De woning biedt alle mogelijke comfort en luxe en werd door de eigenaar gebouwd met een duidelijke voorkeur voor kwaliteit. Dit geldt zowel voor de woning als voor de mooi aangelegde en zuid gerichte tuin met overdekte buitenkeuken en jacuzzi. 

Omvattende:
Gelijkvloers: Inkomhal, wc, woonkamer met eetkamer en ruime zithoek. Open doorgang naar de moderne, volledig uitgeruste keuken met kook- en eeteiland. Bureauruimte en hobbyruimte. Praktische bijkeuken, tussenruimte met  berging en wasplaats. 
Eerste verdieping: 4 ruime slaapkamers, luxueuze badkamer met ligbad en inloopdouche. Aparte toiletruimte. 
Geïsoleerde zolderverdieping en kelder.
Tuin: mooi aangelegde, volledig omheinde tuin met overdekte buitenkeuken en jacuzzi. Zeer aangenaam zonneterras en grasperk afgewisseld met aanplantingen. Vijver en tuinberging achteraan in de tuin. De aangelegde oprit vooraan de woning biedt ruimte aan 3 wagens.

Uitstekende ligging: in een rustig straatje niet ver van het centrum van Boutersem. Bijzonder makkelijk bereikbaar: op een 3-tal km van het station van Vertrijk en op een 4-tal km van de aansluiting met de E40 Brussel/Luik. Detailhandelaars en ontspanningsmogelijkheden binnen een straal van 2 km. Op 400 m van wandel, bos- en natuurgebied.