VERKOCHT: HOOG KWALITATIEVE, LANDELIJKE STIJLWONING IN KOERSEL

Kampweg 18 A, Beringen (Koersel)

 

Omschrijving:

Deze mooie gezinswoning (2012) is gelegen in Koersel, een deelgemeente van Beringen. De woning is voorzien van alle mogelijke comfort, ze biedt aangename leefruimtes met veel aangenaam daglicht, 3 slaapkamers op de verdieping en een zolderverdieping. Het terras en de tuin kijken uit op achterliggende weivelden. De woning is instapklaar en werd door de huidige eigenaars tot in de allerkleinste details afgewerkt.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, mooie, open eetkamer en zitkamer. Volledig ingerichte keuken en veranda. Bureau / slaapkamer. Toiletruimte.  

Eerste verdieping: master bedroom annex dressing. 2 kinderslaapkamers, badkamer en laundry.

Zolderverdieping: volledig geïsoleerde zolder

Garage: met elektrisch bediende sectionale houten poort

Terras en tuin: zonneterras en grasperk met aanplantingen en tuinhuis

Ligging: in een rustige straat in Koersel, met een halte van De Lijn op wandelafstand.  

De beschikbaarheid van deze mooie woning is onderling overeen te komen. 

 

 
 

Bebouwing

Type:  open bebouwing
Bouwjaar: 2012
Grondoppervlakte:  912 m²
Woonoppervlakte:  221 m²
Oriëntatie: Zuid-Oost
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 1189

Indeling

Keuken:  geinstalleerd
Slaapkamers: 4
Badkamer: 1
WC: 2
Berging: Ja
Zolder: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: ja

 

Technische info

Verwarming:  aardgas
Ramen:  dubbel beglazing hout
EPC: 75  kWh/m² jaar
Unieke code: 2059090
Overstromingsgevoelig: Neen

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: heldere inkomhal met een mooie vloer in blauwe hardsteen. De inkomhal geeft rechts toegang tot een bureau / slaapkamer aan straatkant, rechtdoor tot de woonkamer en keuken,  en links tot de trap die naar de verdiepingen leidt. Onder de trap bevindt zich de deur naar de toiletruimte van het gelijkvloers.

Woonkamer: rechtdoor in de inkomhal leidt een deur tot de eetkamer en vervolgens rechts tot de zithoek. Twee grote schuifraampartijen geven uit op het aangename zonneterras aan de achterkant van de woning. De mooie tegel in blauwe hardsteen van de inkomhal werd hier doorgetrokken, wat een nog groter gevoel van ruimte creëert. 

Keuken: de eetkamer loopt naadloos over in de open keuken in U-vorm, die volledig werd ingericht en op uiterst praktische manier werd ingedeeld, zodat werkelijk alles binnen handbereik is. Met dubbele wastafel, ingebouwde vaatwas, inductiekookplaat en dampkap, ingebouwde koelkast en diepvriezer en combi-oven. Aanrecht in hardsteen.

Veranda: in het verlengde van de keuken bevindt zich de mooie veranda met dakkoepel en ingebouwd airco systeem (koelt en verwarmd). De dubbele deur in de veranda geeft toegang tot het aangename zonneterras achteraan de woning. Ook in de veranda werd de vloer bekleed met dezelfde mooie tegel in blauwe hardsteen als in de andere ruimtes op het gelijkvloers.

Bureau: rechts in de inkomhal bevindt zich een deur die naar een aangename kamer aan de voorkant van de woning leidt, die momenteel werd ingericht als bureau. De twee dubbele ramen geven uit op de oprit aan de voorkant van de woning en de vloer werd hier bekleed met laminaat.

Toiletruimte: onder de trap in de inkomhal bevindt zich de toiletruimte van het gelijkvloers, met ophangtoilet en lavabo. De vloer werd bekleed met dezelfde mooie tegel als in de inkomhal en woonkamer.

Garage: een deur in de keuken leidt tot de garage met elektrisch bediende sectionale houten garagepoort, een staanplaats voor een wagen, extra bergruimte en een extra wastafel. De nutsvoorzieningen komen aan in de garage. De vloer in de garage werd betegeld.

Terras en tuin: achteraan de woning werd een ruim en aangenaam zonneterras aangelegd met een elektrisch bediende zonnewering. De vloer werd betegeld met grote, Vietnamese blauwe steen. Links en rechts van het terras werden sierplanten aangebracht en enkele treden leiden van het terras tot het grasperk, met zicht op de achterliggende weivelden. Aan zijkant bevind zich een tuinhuis en aan de andere zijkant is er mogelijkheid voor een grote carport

Eerste verdieping

Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, die toegang geeft tot de verschillende kamers en badkamer. De vloer op de verdieping werd bekleed met laminaat. Een raam in de nachthal zorgt hier voor aangenaam daglicht.

Master bedroom annex dressing: de master bedroom is een ruime, heldere kamer met een dubbele raampartij die uitkijkt op de tuin. De slaapkamer loopt over in de aangrenzende dressing in L-vorm, die ingebouwde kasten biedt over de volledige hoogte en beschikt over automatische lichtinschakeling. Ook het dubbele raam in de dressing geeft uit op de tuin. De vloer in de slaapkamer en dressing werd bekleed met laminaat.

Badkamer: via de nachthal bereikt men de badkamer met ligbad, instapdouche, ophangtoilet, dubbele wastafel met opberglades onderaan en spiegelkasten bovenaan. De vloer in de badkamer werd bekleed met een grote tegel in donkergrijze steen en de wanden werden over de volledige hoogte betegeld met een witte tegel met sierboord. Het dubbele raam met matte folie zorgt hier voor het nodige licht en verluchting.

Laundry: naast de badkamer bevindt zich een praktisch ingerichte wasplaats die over de nodige aansluitingen beschikt voor wasmachine en droogkast. Mogelijkheid tot bijplaatsen van ingemaakte opbergkasten. De vloer werd bekleed met een grijze vierkante tegel. Een vierkant raam zorgt hier voor het nodige licht en verluchting.

2 kinderkamers: langs de andere kant van de nachthal bevinden zich de twee andere slaapkamers op de eerste verdieping, die beiden aangename afmetingen hebben en over 2 dubbele raampartijen beschikken. Ook hier werd de vloer bekleed met laminaat.

Zolderverdieping:

De trap leidt vervolgens tot de zolderverdieping, waar men via een deur links en rechts toegang heeft tot de volledig geïsoleerde zolder. De zolder is momenteel één ruimte, maar het is perfect mogelijk om hier twee aparte kamers van te maken. Via de deur links bereikt men het kleinere gedeelte dat dienst doet als technische ruimte (CV en ventilatiesysteem). De deur rechts bovenaan de trap geeft toegang tot de grootste ruimte, die momenteel dienst doet als bergzolder. Beide kamers beschikken over een enkel raam, stopcontacten, aansluiting voor centrale verwarming, vloer in chape en kabels voor rookmelders.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Centrale verwarming op aardgas met condensatieketel; vloerverwarming in de leefruimtes op het gelijkvloers; radiatoren in de andere kamers

-       Alle slaapkamers beschikken over een TV en internetaansluiting

-       C+ ventilatiesysteem

-       Schrijnwerk in hout (Veranda), met vliegenramen en -deuren en sloten op de ramen (PVC)

-       Regenwaterput: beide toiletten, wasmachine, extra wastafel in de garage en buitenkraan

Conclusie:

Deze stijlvolle woning is instapklaar en biedt ontzettend veel troeven: een rustige ligging, heel aangename leefruimtes en een veranda op het gelijkvloers, 3 slaapkamers, een badkamer en laundry op de verdieping en een multifunctionele zolderverdieping. Ook het zonneterras met luifel en de tuin werden mooi aangelegd. Het geheel werd  door de eigenaars afgewerkt tot in de kleinste details.