Positieve aspecten benadrukken, negatieve aspecten identificeren en verhelpen: het spreekt voor zich, maar toch is dit van essentieel belang. Want ook uw woning krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken! Dankzij homestyling wint u duizenden euro's bij de verkoop. Door de styling spreekt uw woning een veel breder publiek aan. 

De professionele presentatie van uw woning valt op in het enorme huizenaanbod. En vooral: uw woning wordt sneller verkocht én tegen de gewenste vraagprijs. 

 
 

Hoe gaan we te werk?

Na een rondgang in uw woning bespreken we samen wat noodzakelijk is om uw huis verkoopsklaar te maken. Soms kan het verplaatsen van meubilair al volstaan om uw eigendom nog aantrekkelijker te maken voor kandidaat kopers.
Met de tips en het advies kunt u zelf aan de slag gaan, en daar waar nodig kunt u beroep doen op vakmensen.
Vervolgens wordt er een professionele fotoreportage gemaakt voor gebruik op het internet, folders, advertenties enzovoort. 

Om beroep te doen op itimmo voor homestyling, hoeft u niet noodzakelijk met ons samen te werken voor de verkoop van uw woning. Deze dienst wordt ook afzonderlijk aangeboden. Wenst u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

 
 

Vanmol bvba, onze partner voor homestyling

Voor onze homestyling werken we nauw samen met interieur en binnenhuisdecoratie Vanmol in Boutersem. 
Van kaarsen, decoratie tot meubelen, zetels en raamdecoratie... zowel landelijk, modern, klassiek als barok... ze bieden ons alles aan om uw woning naar eigen smaak in te richten.

Vanmol Bvba
Leuvensesteenweg 425
3370 Boutersem

tel 016 73 36 28
e-mail vanmolboutersem@skynet.be
site www.vanmolboutersem.be