VERKOCHT : MOOIE GEZINSWONING MET TUIN IN HET GEZELLIGE HOEGAARDEN

Henri Dotremontstraat 57, Hoegaarden

 

Omschrijving:

Deze recente woning in gesloten bebouwing is gelegen in de gezellige dorpskern van Hoegaarden. De ruime en mooie gezinswoning is voorzien van alle comfort, biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, 3 slaapkamers en 2 badkamers op de verdieping, een afgewerkte zolderverdieping en een mooie tuin met zonneterras.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal. Mooie leefruimte met zithoek en eetkamer. Volledig ingerichte keuken en bijkeuken. Toiletruimte.

Eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers. Badkamer met ligbad, douchekamer en aparte toiletruimte.

Zolderverdieping: geïsoleerde zolder over de ganse oppervlakte van het huis

Kruipkelder: onder de volledige oppervlakte

Garage met elektrisch bediende poort

Tuin: mooie achterliggende tuin met zonneterras.

Uitstekende ligging: in de aangename dorpskern van Hoegaarden, met bushaltes van De Lijn op loopafstand. Op een 6-tal km van de aansluiting met de E40 (Leuven/Luik). 

De beschikbaarheid van deze mooie gezinswoning is onderling af te spreken. 

 
 
 

Bebouwing

Type:   gesloten bebouwing
Bouwjaar: 2010
Grondoppervlakte: 315 m²
Woonoppervlakte: 253 m²
Oriëntatie: Noord
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 981

Indeling

Keuken:  ingericht
Slaapkamers: 3
Badkamer: 2
WC: 2
Berging: Ja
Garage: ja
Terras: Ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Ja

Technische info

Verwarming:  Aardgas
Ramen:  Dubbele beglazing
EPC:  110 Kwh / m²  E peil 76
Unieke code:  EP0141/A001/D01/SD001
Overstromingsgevoelig:  Neen

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: ruime, heldere inkomhal met vestiaire. Van hieruit heeft men links toegang tot de toiletruimte van het gelijkvloers, rechtdoor tot de deur die naar de leefruimte leidt en rechts in de inkomhal bevindt zich de beuken trap met leuning naar de eerste verdieping. De vloer in de inkomhal werd betegeld met een prachtige tegel in pierre de bourgognestijl.

Toiletruimte: een deur links in de inkomhal geeft toegang tot de toiletruimte, met toilet en lavabo. De vloer werd bekleed met dezelfde mooie tegel als in de inkomhal. Het hoger geplaatste, rechthoekige raam geeft uit aan straatkant.

Woonkamer: via de inkomhal bereikt men de leefruimte, met plaats voor de zithoek met houtkachel en vervolgens de eetkamer. De vloer in de woonkamer werd bekleed met een mooi parket, wat de kamer een bijzonder warm cachet geeft. De grote schuifraampartij (met bijzonder praktische, uittrekbare vliegendeur) in de eetkamer geeft uit aan tuinkant en zorgt hier voor extra veel lichtinval.

Keuken: de eetkamer loopt over in de ruime, volledig uitgeruste keuken met dubbele wastafel met druipvlak, 4-pits gasfornuis annex grill en bordenwarmer, onderaan grill, heteluchtoven en oven. Dampkap, ingebouwde ijskast en vaatwasmachine. Werkblad in donkergrijze graniet. De dubbele raampartij boven het aanrecht geeft uit op het terras en vervolgens op de tuin achteraan de woning. Een deur met glaspartij geeft rechtstreeks toegang tot het zonneterras. De vloer in de keuken werd bekleed met dezelfde mooie tegel als in de inkomhal.

Bijkeuken: via een deur in de keuken bereikt men de recent volledig ingerichte bijkeuken met extra wastafel, heel wat praktische bergkasten en plaats voor wasmachine en droogkast. De vloer in de bijkeuken werd betegeld met een donkergrijze tegel.

Garage: via de bijkeuken heeft men toegang tot de garage met elektrische poort. De garage biedt plaats aan één wagen en verder opbergruimte. Alle nutsvoorzieningen komen hier toe.

Terras en tuin: via het schuifraam in de eetkamer of de zijdeur in de keuken bereikt men het zonneterras, dat aangelegd werd met klinkers, en vervolgens de volledig omheinde tuin met grasperk en tuinhuis achteraan.

Eerste verdieping

Via de beuken trap in de inkomhal bereikt men de nachthal, die toegang geeft tot de verschillende kamers op de verdieping. Een groot raam met store zorgt hier voor voldoende daglicht en geeft uit aan straatkant. De vloer op de ganse verdieping werd bekleed met laminaat.

Drie kamers: de kamer aan straatkant is een ruime, heldere kamer die beschikt over 2 grote raampartijen. De 2 kamers aan tuinkant beschikken elk over een groot raam dat uitkijkt op de tuin. De vloer in de 3 kamers werd bekleed met dezelfde laminaat als in de nachthal.

Douchekamer: links in nachthal geeft een deur toegang tot de douchekamer, uitgerust met een douche met glazen draaideur, een enkele lavabo met bergkast onderaan en spiegel bovenaan. De vloer werd bekleed met een grote vierkante tegel en de muren werden tot op stahoogte bekleed met een bijhorende tegel, in de douche zelf over de volledige hoogte. Het hoger geplaatste raam in de douchekamer geeft uit aan straatkant.

Badkamer: met 2-persoons ligbad, een enkele wastafel met grote spiegel bovenaan en opbergkasten onderaan. De vloer werd bekleed met een grote vierkante tegel en ook de wanden in de badkamer werden tot op stahoogte bekleed met bijhorende wandtegels. Praktische handdoekradiator.

Toiletruimte: met toilet en verluchting. Ook hier werd de vloer bekleed met een grote vierkante tegel.  

Zolderverdieping

De beuken trap leidt vervolgens tot de volledig geïsoleerde zolderverdieping. Deze ruimte strekt zich over het ganse oppervlak van de woning en werd opgedeeld tot een grote kamer die dienst kan doen als bureau- of hobbyruimte, extra slaapkamer,… Links en rechts van deze kamer bevinden zich een technische ruimte waar ook de condensatieketel staat, en een bergzolder. De vloer in het centrale gedeelte werd bekleed met laminaat en ook de muren en het plafond werden bekleed met hout. 2 Veluxramen met stores zorgen hier voor aangenaam daglicht.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Centrale verwarming op aardgas

-       Schrijnwerk in PVC, met afneembare vliegenhorren

-       Waterontharder

-       afgewerkte zolder

Conclusie:

Deze ruime en gezellige gezinswoning biedt ontzettend veel troeven: een ligging in de aangename woonbuurt van Hoegaarden, 3 slaapkamers, 2 badkamers, en een zolderverdieping die voor vele doeleinden kan ingericht worden. De achterliggende tuin met zonneterras maakt het plaatje compleet.