Heilige Geeststraat 5, 3000 Leuven

€ 750

 

 

Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een appartementsgebouw met 3 verdiepingen in de stadskern van Leuven, op een 20-tal meter van de Kruidtuin. Het biedt een inkomhal, mooie leefkamer met ingerichte keuken en zithoek, slaapkamer, badkamer en aparte toiletruimte.

Geen gemeenschappelijke kosten

Kosten voor water en elektriciteit volgens eigen verbruik.

 

Dit mooie appartement is beschikbaar vanaf 1 augustus. 

 
 

Bebouwing

Type: Half open bebouwing
Bouwjaar: 1989
Grondoppervlakte: 75 m²
Woonoppervlakte: 75 m²
Oriëntatie: Zuid
Vrij op: bij Akte
 

Indeling

Keuken: ingericht
Slaapkamers: 1
Badkamer: 1
WC: 1
Berging: Neen
Garage: Neen
Terras: Neen

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: Woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

Technische info

Verwarming:  Elektrisch
Ramen:  Dubbele beglazing
EPC:  271 Kwh / m²
Unieke code:  1938494
Overstromingsgevoelig:  Niet

 

INDELING

Inkomhal: via de gemeenschappelijke traphal bereikt men de deur van dit appartement op de eerste verdieping van het gebouw. Links biedt toegang tot de leefruimte, rechts leidt tot de badkamer en vervolgens tot de slaapkamer. Een deur tegenover de voordeur geeft toegang tot de aparte toiletruimte.

Leefruimte met keuken en zithoek: links in de inkomhal leidt tot de praktisch ingerichte keuken, met een enkele wastafel met druiprek, een 4-pits elektrische kookplaat en dampkap, een ingebouwde koelkast en verder meer dan voldoende kastruimte boven en onder het aanrecht. De muur boven het aanrecht werd betegeld voor makkelijk onderhoud. Verder is er plaats voor een gezellige keukentafel voor makkelijk 4 personen.

Vervolgens is er meer dan voldoende plaats voor een aangename zithoek. Deze ruimte wordt optisch nog groter doordat een deel van een wand volledig met spiegels werd bekleed. Eén raampartij in de zithoek geeft uit aan straatkant, 2 andere raampartijen geven uit aan de zijkant van het gebouw en zorgen voor een aangename lichtinval in de ganse leefruimte. De vloer op de volledige verdieping werd bekleed met een lichtgrijze vierkante tegel.  

Aparte toiletruimte met toilet. De wanden in de toiletruimte werd volledig betegeld. Boven het toilet bevindt zich de elektrische boiler, rechts de zekeringkast.

Badkamer: een deur rechts in de inkomhal geeft toegang tot de badkamer, die een douche biedt met mengkraan, een enkele wastafel met opbergkasten onderaan en een spiegelkast bovenaan. De wanden werden betegeld met dezelfde mooie tegels met sierboord als in de toiletruimte.

Slaapkamer: via de badkamer bereikt men de aangename slaapkamer. Eén wand in de slaapkamer werd ingericht met praktische, ingebouwde kasten. Het grote raam in de slaapkamer geeft uit op het zijkant van het gebouw. Ook de vloer van de slaapkamer werd betegeld met dezelfde lichtgrijze tegel als in de rest van het appartement.   

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Elektrische verwarming

-       Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing en horren

Conclusie:

Dit appartement met zijn aangename leefruimte, praktische keuken en mooie slaapkamer en badkamer vormt een bijzonderen uitnodigende woning. De rustige ligging vlakbij de Kruidtuin, UZ gasthuisberg en de stadskern van Leuven zorgen ervoor dat werkelijk alle mogelijke faciliteiten op wandelafstand zijn.