TE KOOP: Nieuwbouwwoning met tuin

  Heidebergstraat 138, 3010 Kessel-Lo

IN OPTIE

 

Omschrijving :
Deze nog verder af te werken rijwoning bevindt zich in een zijstraat van de Diestsesteenweg in Kessel-Lo en biedt de voordelen van de nabijheid van de stad en van een makkelijke bereikbaarheid. De woning zelf beschikt over aangename en heldere leefruimtes en kamers en een achteraan gelegen tuintje.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, leefruimte met keuken, bureau of berging, toilet, badkamer en wasruimte.

Eerste verdieping: leefruimte met keuken, was- en technische ruimte (mogelijkheid om anders in te richten).

Tweede verdieping: 2 slaapkamers, badkamer en toiletruimte.

Tuin: aan te leggen tuintje 

Praktische ligging: rijwoning in een woonwijk in Kessel-Lo. Bushalte van De Lijn vlakbij en op ongeveer 2 km van de achterkant van het station en van de aansluiting met de ring rond Leuven.

 
 

bebouwing

Type: Gesloten bebouwing
Bouwjaar: 2010
Bouwjaar periode: 2010-2017

Grondoppervlakte: 305 m²
Woonoppervlakte: m²
Oriëntatie: Zuid-West

Indeling

Keuken: 2

Aantal slaapkamers:3

Badkamer: 2
Toilet: 2
garage: Neen
tuin: Ja
Terras: Ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: Nog niet bepaald

Technische info

Verwarming: aardgas
Ramen: dubbel beglazing PVC
EPC: 109 kWh / m² jaar
Unieke code: 2129948
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Inkomhal: de lange en heldere inkomhal leidt langs de bureauruimte, het toilet, de badkamer en de wasplaats tot de woonkamer en de keuken. Rechts in de inkomhal bevindt zich de trap naar de verdiepingen. De vloer in de inkomhal werd bekleed met een grote, donkergrijze keramische tegel die over de volledige verdieping werd gebruikt. 

Bureau of berging: een eerste deur links leidt tot een kamer waarin een dubbel raam met rolluik uitgeeft aan straatkant.

Toilet: voorzien van een ophangtoilet.

Badkamer: badkamermeubel met enkele lavabo en opberglade onderaan, een instapdouche met betegelde wanden, een kolomkast en een sierradiator 

Wasruimte: een laatste deur voor men de woonkamer bereikt, leidt tot een wasruimte, waar de nodige aansluitingen zijn voor een wasmachine en droogkast en voor een extra wastafel.

Leefruimte en keuken: de leefruimte is een open ruimte met een grote, dubbele schuifraampartij (met vliegendeur) die toegang geeft tot het achterliggende tuintje. Links in deze ruimte zijn alle voorzieningen aanwezig voor een ingerichte keuken en onder de trap naar de bovenverdieping is er plaats voor een extra bergruimte. Een grote dakkoepel zorgt hier voor extra veel daglicht.

Eerste verdieping:

Via de nog verder af te werken betonnen trap in de inkomhal bereikt men de eerste verdieping die gelijkaardig is qua inrichting aan het gelijkvloers. Het is ook perfect mogelijk om deze verdieping op te delen tot 2 slaapkamers door een nachthal en aparte toegangen tot de kamers te voorzien. De vloer op deze verdieping werd bekleed met dezelfde tegel als op het gelijkvloers.

Leefruimte en keuken: de inrichting van de leefruimte op de eerste verdieping is gelijkaardig aan die op het gelijkvloers, met een dubbele schuifraampartij met vliegenhor die uitgeeft aan de achterkant van de woning, plaats voor een zithoek en eetplaats en alle nodige voorzieningen voor een volledig ingerichte keuken. Het dubbele raam boven het aanrecht in de keuken geeft uit aan straatkant.  

Wasruimte/technische ruimte: een deur links in de keuken leidt tot een was- en technische ruimte waar alle voorzieningen aanwezig zijn voor een wasmachine en droogkast en zich ook de centrale verwarming en boiler bevinden.

Tweede verdieping:

De houten trap leidt vervolgens tot de tweede verdieping die zich deels onder de dakhelling bevindt. Ook op deze verdieping werd de vloer bekleed met dezelfde tegel als op de andere verdiepingen 

2 slaapkamers: links en rechts van de nachthal zijn er 2 ruime slaapkamers die zich deels onder de dakhelling bevinden en voorzien zijn van een groot velux raam.

Badkamer: met lavabomeubel met enkele wastafel en berglade onderaan, de nodige voorzieningen voor een ligbad en/of douche en een sierradiator.

Toilet: met ophangtoilet.

Tuin:

Via de dubbele schuifraampartij bereikt men het kleine tuintje achteraan de woning dat naar wens kan aangelegd worden 

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing.

-       CV op aardgas

-       Ventilatiesysteem C+

Conclusie:

Deze grotendeels gerenoveerde rijwoning dient nog verder afgewerkt te worden maar biedt mooie leef- en slaapruimtes en verdere inrichtingsmogelijkheden. Het tuintje achteraan de woning maakt er een aangename familiewoning van. De ligging, in een zijstraat van de Diestsesteenweg in Kessel-Lo, biedt de voordelen van de nabijheid van de stad en van een makkelijke bereikbaarheid.