Heerbaan 54, Kortenaken

Deze zeer sfeervolle en bijzonder kwalitatieve woning is gelegen in de landelijke buurt van Kersbeek-Miskom. De woning biedt werkelijk alle mogelijke comfort en luxe en werd door de eigenaars afgewerkt tot in de allerkleinste details met een duidelijke voorkeur voor hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt deze woning de mogelijkheid om, naast een riante gezinswoning, ook - bijvoorbeeld - een woning annex praktijk voor een zelfstandig beroep in te richten dankzij de aparte ingang en volledig afgescheiden ruimten. De mooi aangelegde tuin achteraan de woning maakt het plaatje helemaal compleet. 

Omvattende:
Gelijkvloers: het linkerdeel van de woning bestaat uit een inkomhal, wc, ruime woonkamer met zithoek, eetkamer en veranda, volledig uitgeruste keuken en bijkeuken. Het rechterdeel van de woning, dat via een aparte voordeur maar ook via de bijkeuken en de inkomhal bereikbaar is, biedt vooraan een multifunctionele ruimte die moeiteloos voor verschillende doeleinden kan ingericht worden, een tussenruimte en een kantoorruimte die op de tuin  uitgeeft. 
Eerste verdieping: nachthal, 5 ruime en mooi ingerichte slaapkamers, badkamer met toilet. 
Tuin: bijzonder mooi aangelegde tuin met aangenaam zonneterras en vervolgens gras en aanplantingen die elkaar afwisselen. Oprit met smeedijzeren poort rechts langs de woning met ruime parkeerplaatsen, hangar en tuinhuisje.
Ligging: landelijk gelegen, tussen het centrum van Glabbeek en dat van Kortenaken, op een 12-tal km van de ring van Tienen en op een 15-tal km van de aansluiting met de E314.