AANGENAAM DUPLEX APPARTEMENT IN NEERLINTER

Grote Steenweg 18/2, Neerlinter (Linter)

VERKOCHT !

 

 

 

 

Omschrijving:

Dit mooie duplex appartement bevindt zich in de dorspkern van Neerlinter, een deelgemeente van Linter. Het appartement biedt een open keuken annex eetkamer, 2 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping bevindt zich een mooie, open mezzanine.

Ligging: praktische ligging in de dorpskern van Neerlinter, op een 10-tal km van Tienen, met een bushalte op wandelafstand.

Dit mooie duplex appartement is onmiddellijk beschikbaar. 

 
 

Bebouwing

Type:  Half open bebouwing
Renovatiejaar: 2006
Grondoppervlakte: 118 m²
Woonoppervlakte: 120 m²
Oriëntatie: Zuid
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 703

Indeling

Keuken:  ingericht
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
WC: 1
Berging: Ja
Garage: Neen
Terras: Neen

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

Technische info

Verwarming:  Aardgas
Ramen:  Dubbele beglazing
EPC:  237 Kwh / m²
Unieke code:  61518915
Overstromingsgevoelig:  Neen

 

INDELING

Inkomhal: via de voordeur op het gelijkvloers bereikt men de inkomhal, met rechts de houten trap die naar de verdieping leidt en vestiaireruimte langs en onder de trap. De vloer in de inkomhal werd betegeld met een grote, lichtbeige tegel. De glaspartijen boven en langs beide kanten van de voordeur zorgen hier voor aangenaam daglicht.

Verdieping:

Via de trap in de inkomhal bereikt men de centrale hal op de verdieping, waar een raam aan straatkant voor het nodige daglicht zorgt.

Keuken en eetkamer: vanuit de hal op de verdieping bereikt men eerst de compacte open keuken, met wastafel met druipvlak, elektrische kookplaat met oven onderaan en verder opbergkasten onder en boven het aanrecht. Vervolgens is er plaats voor de eetkamer. Een groot raam geeft hier uit aan de zijkant van de woning. De vloer op deze verdieping werd bekleed met laminaat.

Mezzanine: een open houten trap links in de eetkamer leidt tot de zithoek in de mezzanine op de 2e verdieping, van waaruit men zicht heeft op de keuken en eetkamer. Twee grote veluxramen met stores en een extra raam langs de zijkant van de woning zorgen hier voor veel aangenaam daglicht. Ook hier werd de vloer bekleed met laminaat.

2 slaapkamers: via de hal op de verdieping bereikt men links en rechts de 2 grote slaapkamers aan straatkant, die allebei beschikken over een grote raampartij in drie delen. De vloer in de slaapkamers werd bekleed met laminaat.  

Badkamer: een deur rechts in de inkomhal geeft toegang tot de ruime badkamer, met ligbad met douchewand, toilet, een dubbele wastafel met opbergkasten onderaan en een kolomkast rechts. Aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De vloer en de wanden werden volledig betegeld met assorti tegels in blauwe en witte tinten. Een groot veluxraam zorgt hier voor daglicht en verluchting.

Zolder: een deur in de mezzanine geeft toegang tot de kleine, geïsoleerde bergzolder op deze verdieping.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Verwarming op aardgas

-       Schrijnwerk in pvc met dubbele beglazing

Conclusie:

Dit duplex appartement biedt aangename, open leefruimtes met een prachtige mezzanine, 2 mooie slaapkamers en een ruime badkamer. Het appartement bevindt zich in de dorpskern van Neerlinter, op een 10 km van Tienen. De bushalte van De Lijn bevindt zich op wandelafstand van de woning.